Chiroiu - Cupa CARP ZONE la stationar - 25 Aprilie 2009

Moderator: mini_mic

Scrie răspuns
faraon tudor
membru activ
membru activ

Re: Chiroiu - Cupa CARP ZONE la stationar - 25 Aprilie 2009

Mesaj de faraon tudor » 21 Feb 2009, 22:05

misu_sipanu scrie::D Marinita,ma multumesc cu cele 7 manse ale turneului INFO ,stationarul nu este punctul meu forte.Tot ce stiu in materie de stationar tehnici,si alte "alea"le stiu de la Gigi.Pentru mine pescuit de doi ani inseamna,mulinete de 10000,bete 3,5lbs,.....etc.....sti si tu mai bine.Adica FOREVER CARP.

Nici nu sti ce pierzi :!!

al_trentea
membru activ
membru activ

Mesaj de al_trentea » 24 Feb 2009, 11:23

3. Bogdan Constantinescu (SENSAS Team)
Dorule, cum s-ar zice ..."am pus-o!" :D #:-S
Am vorbit aseara cu Bogdan la telefon si a confirmat participarea. :)] =D>
Pentru cine nu-l cunoaste, Bogdan Constantinescu este campion national si membru al echipei SENSAS.
De asemenea este si producatorul nr.1 pt. viermii de pescuit. Cu doua saptamani pana la data concursului, doritorii de astfel de momeala sa isi exprime doleanta privind cantitatea/culoarea viermilor.
"Fusion 4 Energy" Fishing Club - Barcelona

florentiniuga
Master Admin
Master Admin

Mesaj de florentiniuga » 24 Feb 2009, 19:45

Daca apare si cavaleria, atunci ma simt obligat sa afisez un regulament ca la carte (gratie ajutorului dlui. Trentea), sa nu ne facem de ras:

Trofeul “Cupa CARP ZONE - stationar” editia I-a - CHIROIU 2009

Data: 25 aprilie 2009
Concurenti: max. 30

Program:
Vineri 24 aprilie 2009
14.00 – 18.00 - Sosirea concurentilor, campare si antrenament
18.00 - Masa comuna (gratar) si sedinta tehnica

Sambata 25 aprilie 2009
6.30 – Apelul si Tragerea la sorţi pentru Manşa I
7.00 - Intrarea în standuri şi pregatirea (primul semnal sonor)
8.25 - Nădirea grea (al doilea semnal)
8.30 - Începutul Mansei I (al treilea semnal)
11.25 - Ultimele cinci minute ale primei manşe (al patrulea semnal)
11.30 - Încetarea Mansei I şi ieşirea din standuri (al cincilea semnal)
11.30 - 12.00 - Cântărirea
12.00 – 12.15 - Tragerea la sorţi pentru Manşa a II-a

12.15 – 13.15 - Pauza de pranz (bors de peste)

13.15 - Intrarea în standuri si pregatirea
14.25 - Nădirea grea
14.30 - Începutul celei de-a II-a manşe
17.25 - Ultimele 5 minute
17.30 - Încetarea mansei a II-a si iesirea din standuri
17.30 - 18.00 - Cântărirea
18.00 – 18.30 - Centralizarea rezultatelor
18.30 – 19.00 - Festivitatea de premiere
19.30 – Parasirea locului competitiei

Regulament

1. Concureţii sunt obligaţi să poarte insemnele primite de la organizatori pe toata perioada concursului, inclusiv în timpul festivităţii de premiere
şi în cazul şedinţei foto de la festivitatea de premiere.
2. Intrarea în standuri se face doar la orele stabilite.
3. În orele de pregătire nu este permisă nădirea.
4. Momeala vie/mansa este limitată la 2,5litri (maximum 1 litru de larve) iar nada preparata la 17litri.
5. Nădirea grea este permisă doar cu cinci minute înaintea începerii manşelor. După această perioadă, bulgării de nadă se fac cu o singură mână, concurenţii neavând voie să se folosească şi de pereţii vaselor în care se află nada.
6. Concurentii vor pescui individual, cu o singura unealta (undita, match, rube) cu o singura pluta si un carlig. Pe mal numarul acestora poate fi nelimitat.
7. Pescuitul se efectueaza numai din interiorul standului Orice peste prins din afara standului va fi eliberat imediat fara a fi cantarit.
8. In momentul în care se semnalizează sfârşitul manşei, iar peştele nu se află în apă, atunci captura este validă. Dacă peştele este în drill, va fi eliberat fara a puncta.
9. După încetarea pescuitului, concurenţii sunt obligaţi să părăsească zona standurilor, până în momentul în care arbitrul care efectuează cântarirea le solicită să prezinte capturile. După ce unui concurent i s-au cântărit capturile, acesta poate intra în stand şi îşi poate strânge echipamentul.
Semnarea fisei este obligatorie.
10. Este interzis accesul persoanelor neautorizate în interiorul standurilor, atât în perioadele de pregătire, cât şi pe parcursul manşelor. Persoanele autorizate sunt reprezentanţii presei şi organizatorii, si pot intra in stand numai cu acordul concurentului si al arbitrului.
11. Pe durata manselor concurentii vor putea parasi standurile doar in cazuri exceptionale (nevoi fiziologice, etc.) cu acordul arbitrului. In caz contrar se va considera abandon, iar concurentul va fi descalificat.
12. Puncteaza doar pestii pasnici: crap comun, crap cteno (amur), crap oglinda, caras, rosioara, balos, oblete. Crapii prinsi vor fi eliberati imediat dupa cantarire. Ceilalti pesti pasnici vor putea fi retinuti de concurenti in limita impusa de organizator. Pestii rapitori (stiuca, salau, biban) vor fi eliberati imediat dupa prindere.
13. Concurentul care va fi gasit cu crapi morti sau muribunzi, va fi penalizat echivalent cu greutatea pestilor morti, primind si avertisment. Daca recidiveaza, poate fi descalificat.
Juvelnicele trebuie sa asigure pastrarea in stare buna a crapilor, pana la eliberearea acestora. Materialul din care sunt confectionate trebuie sa fie obligatoriu textil.
14. Intrarea in apa este interzisa cu exceptia fixarii capatului juvelnicului (daca este cazul) inainte de inceperea manselor si la scoaterea juvelnicului din apa la incheierea acestora.
15. Este interzisa circulatia autovehiculelor in sectorul desfasurarii concursului pe timpul manselor, cu exceptia celor ale organizatorului si/sau administratorului lacului.
16. In caz de forta majora (ploaie cu fulgere, furtuna, etc.), pentru a nu pune in pericol integritatea concurentilor, organizatorul poate intrerupe concursul. Se considera mansa valabila daca durata sa este de cel putin o ora de pescuit efectiv. In caz contrar, mansa va fi amanata.
17. Este interzisa aprinderea focurilor fara supraveghere si acordul administratorului. Eventualele pagube provocate de incendii vor fi suportate de cei care incalca aceasta regula.
18. Este interzisa ascultarea de muzica pe toata durata concursului, altfel decat in surdina (dar nu in timpul manselor!) sau la casti. Ca exceptie se va putea asculta muzica dupa incheierea concursului, la un nivel de zgomot
scazut, si cu acordul organizatorului.
Se va evita pe cat posibil utilizarea claxoanelor sau a altor mijloace provocatoare de zgomote pe toata durata concursului.
19. Este interzisa aducerea de animale de companie (caini, pisici, etc) in incinta zonei concursului.
20. Este interzisa aruncarea gunoiului in apa, sau lasarea acestuia la locul camparii, altfel decat in saci pvc ecologici, legati la gura. Sacii vor fi distribuiti de organizator.
21. Comportamentul neadecvat, stare de ebrietate avansata, jignirile aduse partenerilor de intrecere sau oficialilor, etc., atrag dupa sine sanctionarea celui vinovat pana la descalificare, acesta fiind obligat sa
paraseasca zona de concurs.
22. Se considera ca toti concurentii si-au insusit prezentul regulament, încălcarea acestuia putand atrage descalificarea concurentului vinovat,
fără a i se înapoia taxa de participare.
23. Orice problemă legată de regulament ivită în timpul concursului trebuie adusa la cunoştinţa arbitrului de sector, care la rândul lui o va aduce la cunoştinţa arbitrului principal. In termen de 30 de minute dupa cantarire,
se pot depune eventuale contestatii, in scris. Arbitrul principal va analiza, si va lua măsurile ce se impun după consultarea în prealabil cu organizatorul şi persoanele implicate..Hotararea acestuia ramane definitiva.
24. Pista de concurs va fi impartita in doua sectoare, A si B, in numar egal de standuri.
25. Tragerea la sorti se va desfasura astfel:
Mansa1: in ordinea inscrierii la concurs se va face extragerea pentru ordinea extragerii standurilor. Apoi in ordinea stabilita se va face extragerea standurilor.
Mansa 2: in ordinea inversa a extragerii standurilor din Mansa1. Cei care au fost capete de sector in mansa I nu mai pot fi si in mansa a doua.
26. Punctajul se va face acordandu-se un numar de puncte echivaland cu locul ocupat in sector, pe durata fiecarei manse. Clasamentul final se stabileste in ordinea descrescatoare a punctajului obtinut, cumuland numarul de puncte din cele doua manse. In caz de egalitate, departajarea se va face in favoarea concurentului cu o cantitate mai mare de peste prins in cele doua manse.

• Se vor acorda premii, cupe si diplome primilor trei clasati, si concurentului cu cea mai mare captura (ca greutate).
• Premiile nu sunt cumulative, concurentul indreptatit la cele doua premii posibile fiind obligat sa opteze pentru unul dintre ele, celalalt premiu revenind altui concurent, cel mai bine clasat.

Taxa de participare: 150 RON

Premiile asigurate de ENERGOFISH

Organizator: Carp Zone

Persoane de contact: Dan Marinita, Florentin Iuga
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

misu_sipanu
Veteran
Veteran

Mesaj de misu_sipanu » 24 Feb 2009, 20:11

FIR INTINS TUTUROR =D> =D> =D> =D>

florentiniuga
Master Admin
Master Admin

Mesaj de florentiniuga » 24 Feb 2009, 21:41

Abia astept sa-i vad pe maestrii cum se descurca cu crapii de 7-10kg. :)
Cred ca e fantastic un drill cu o namila din aia la varga.

Imagine

misu_sipanu
Veteran
Veteran

Mesaj de misu_sipanu » 24 Feb 2009, 22:18

Mie mi a povestit Gigi Moroiu un drill cu un crap de 5-6 kg,cu cel mai fin si adevarat match Energya(cel mai adevarat care l am vazut eu)cu virful cit acul de subtire,crapul fiind adus de la 50m cu fir de 0 14 cu cirlig de 12 si..............mulineta de 07 care era cam cit jumate din minerul mulinetei mele de 10000 pt. spod =)) .Sa nu mai vorbesc de rubeziene daca ,se va pescui si cu asa ceva imi iau camera(de filmat) si vin pt spectacol. =D> =D> =D>

misu_sipanu
Veteran
Veteran

Mesaj de misu_sipanu » 24 Feb 2009, 22:32

:"> :"> :"> M am laudat degeaba =)) =)) =)) =)) 24-26 apr.Turneul Info Pescar si deci sint de "servici".Totusi cred ca vor avea "galerie"destula.
Dle Florentin! nu puteti pune la Tincabesti in timpul Turneului niste ecrane proiectoare cu transmisie directa,a conc.de stationar,pt "microbisti"?????? :-SS :-SS

florentiniuga
Master Admin
Master Admin

Mesaj de florentiniuga » 25 Feb 2009, 01:35

Nu rade. Cine isi ia laptopul la el poate vedea live. Sau poate chiar apelez la ideea ta si dau cu proiectorul lui Parfene pe... nori! :))

Imagine

Marinita
Veteran
Veteran

Mesaj de Marinita » 25 Feb 2009, 10:16

Dupa o discutie intre Al.Trentea si Bogdan Constantinescu cu privire la aceasta balta si potentialul ei ,a confirmat participarea si Bogdan Constantinescu.Deci lista poate continua
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Marinita
Veteran
Veteran

Mesaj de Marinita » 25 Feb 2009, 10:25

Lista cu cei inscrisi

1.Doru Faraon
2.Alexandru Trentea
3.Dan Marinita
4.Balan Ion
5.Ion Bratu(cheliosu) :))
6.Costel Ciontu
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

al_trentea
membru activ
membru activ

Mesaj de al_trentea » 25 Feb 2009, 11:44

Dane, te-ai insinuat pe locul lui Bogdan? :-w =)) ca el era inscris la pozitia nr.3!
Ma bucur ca s-au inscris veteranii din Aurel Vlaicu. Se prevede o seara de pomina!
"Fusion 4 Energy" Fishing Club - Barcelona

Marinita
Veteran
Veteran

Mesaj de Marinita » 25 Feb 2009, 13:25

al_trentea scrie:Dane, te-ai insinuat pe locul lui Bogdan? :-w =)) ca el era inscris la pozitia nr.3!
Ma bucur ca s-au inscris veteranii din Aurel Vlaicu. Se prevede o seara de pomina!

Asa e Alex am uitat de el si m-am inscris eu :))

7.Bogdan Constantinescu
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

misu_sipanu
Veteran
Veteran

Mesaj de misu_sipanu » 25 Feb 2009, 18:01

Nea DANE,suna l bre si pe Gigi ,daca nu poti il sun eu.Nu il vad pe lista.

Marinita
Veteran
Veteran

Mesaj de Marinita » 25 Feb 2009, 22:46

misu_sipanu scrie:Nea DANE,suna l bre si pe Gigi ,daca nu poti il sun eu.Nu il vad pe lista.

sai linistit Misulica ca m a duc eu la Brasov si vorbesc mai multe cu el.Treaba asta se va repeta in fiecare an si va intra in circuitul de pescuit la stationar.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

florentiniuga
Master Admin
Master Admin

Mesaj de florentiniuga » 26 Feb 2009, 02:02

Nu pot sa ratez o asemenea competitie dar nu pot sta fara varga in mana, asa ca ...

8. Florentin Iuga

P.S. Va omor cu obletele! :))

Imagine

Scrie răspuns

Înapoi la “Stationar”