nadire in curent cu boabe
Moderator: gor965
Re: nadire in curent cu boabe
asa ceva nam mai auzit sa nadesti boabe de porumb in punga de hartie de aia arata raurile asa jalnic o simpla metoda si eficac e si nu faci daune fati cativa bulgari de nada amestecati cu porumb si nadesti cat vrei
always think like a fish
hartia e un produs biodegradabil, cu peturile si altele sunt probleme...
http://infopescar.tv/forum/pe-rauri-si- ... t1809.html priveste aici si spunemi ca is toate peturi
always think like a fish
Sa zicem ca hartia ar fi printre cele biodegradabile, dar si pana se descompune, una la mana, pentru inceput nu-ti mai vezi pluta de ce-i in jurul ei(in unele locuri), si a doua la mana, in timp , nu mai vezi nici pescarul, ca stiti vorba aia romaneasca "Pai ce am aruncat eu primul hartia aici, mai erau aruncate si altele"
Respecte
Respecte
aici ai dreptate
- toader nicolae
- Veteran
Frate Miska din ce vad eu tu cauti ceva samanta de scandal.Inainte sa incepi cu scandalul gandeste-te si tu despre ce pungi e vorba .Crezi ca dau cu pungi de chipsuri sau de plastic sau crezi ca sunt pungi de hartie pura care se topesc in curentul apei.Hartiile alea care le vezi tu pe malul apei sunt ambalaje care au in compozitie si plastic si de aceea au perioada foarte lunga de degradare.Iar bulgarii de nada isi au rostul pe balta ,pe rauri e alta mancare de peste.
- the carp hunter
- junior
in ceea ce priveste momitul crapului pe ape curgatoare - exemplu Dunarea- eu am avut rezultate atunci cand am aruncat boabele in apropierea malului la circa 4-5 m , boabele amestecate cu mamaliga in forma de patrat la care se adauga diversi atractanti in functie de anotimp . Pentru carlig cel mai bine trage la patrat de mamaliga
. CU STIMA SI RESPECT
. CU STIMA SI RESPECT
frate toader de cand port barba nam auz de asa nadire fara suparare sa nadesti cu pungi de hartie tare as vrea mai multe pareri pe aceasta tema sa vad cati folosesc aceasta tehnica respect
always think like a fish
- toader nicolae
- Veteran
De asta suntem pe un forum de pescuit.Eu am invatat cate ceva si unde am stiut mi-am dat cu parerea,daca cineva nu este de acord cu mine ii respect opinia.Dar de la niste pungi se hartie care in 2-3 ore in apa dispar (incearca acasa,dar nu alea de cafea varsata caci au intaritura de plastic pe dinauntru) sa ma acuzi ca murdaresc apele si mai stiu eu ce alte bazaconii mi se pare deplasat.Baga un ziar in apa si vezi ce se intampla cu el dupa 3 ore.Daca ai fi facut asta sunt sigur ca nu m-ai fi acuzat aiurea.Nadirea asta are rolul de a duce boabele cat mai repede pe fundul apei unde curentul nu este asa puternic si unde boabele se mai lipesc de mal,pietre,radacini,cioate etc.Daca arunci boabele de pe mal cutentul ti le inprastie pe 200 de metri si nu se mai cheama nadire.P.S Ai pescuit in curent??????
Este si asta o sulutie, in cazul in care pungile sunt solubile. (vorbesc de PVA nu de hartie)
Eu cred ca acelasi rezultat il au si bulgarii mari de argila-lut-pamant amestecati cu boabe de porumb si v-ar scutii de alte cheltuieli cum ar fi pungile de orice fel. Pe un curent tare, apa ii va spala si boabele de porumb vor ramane in locul nadirii.
Eu cred ca acelasi rezultat il au si bulgarii mari de argila-lut-pamant amestecati cu boabe de porumb si v-ar scutii de alte cheltuieli cum ar fi pungile de orice fel. Pe un curent tare, apa ii va spala si boabele de porumb vor ramane in locul nadirii.
Eu ii vreau, dar ei.....mai greu