Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Zona Brasov
Corect ... Parerea mea personala este ca recomandarea si legitimarea bareaza potentialii pescari. Traim vremuri de criza, nu are lumea bani. Profitul din balta cred ca ar fi mult mai substantial daca se elimina aceste barieri. Dar ma repet, e o parere personala si atat.
Daca va fi o balta atat de buna fi sigur ca am sa-mi fac simtita prezenta de cel putin o data pe saptamana, asta daca reusesc sa obtin recomandarile pe care administratorul le cere. La Doripescu am obtinut recomandarile de la Sipos dupa ce am fost la editia a treia a cupei Sipcarp. Sper sa le obtin si pe cele necesare la Sanpaul.
Marian din cate am inteles eu de la domnul Claudiu acea recomandare nu este foarte greu de obtinut.Regulile principale sunt la fel ca peste tot:Saltea de primire,sprei antiseptic.Problema va fi dupa obtinerea acelei legitimatii.Daca esti o persoana care nu manevreaza pestele cum trebuie si mai presus de atat il si impacheteaza in poseta sigur va pierde dreptul de a mai intra pe balta
Selectia se va face foarte usor.Pescari C&T se vor elimina singuri imediat
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!
Dupa cum am spus mai sus am participat la concursuri unde saltea de primire, spray dezinfectant, 10 saci de pastrare mari, mincioc cu plasa fina si alte lucruri care sa asigure o manevrare a pestelui cat mai sigura era ceva obligatoriu, nu optional.
Dar din cate am citit mai sus recomandarile le dau trei persoane pe care eu personal nu am onoarea sa le cunosc, poate doar din vedere de la alte concursuri.
Dar din cate am citit mai sus recomandarile le dau trei persoane pe care eu personal nu am onoarea sa le cunosc, poate doar din vedere de la alte concursuri.
- lukacs claudiu
- membru activ
marian_BV scrie:Daca va fi o balta atat de buna fi sigur ca am sa-mi fac simtita prezenta de cel putin o data pe saptamana, asta daca reusesc sa obtin recomandarile pe care administratorul le cere. La Doripescu am obtinut recomandarile de la Sipos dupa ce am fost la editia a treia a cupei Sipcarp. Sper sa le obtin si pe cele necesare la Sanpaul.
Va fi cu siguranta ....
- lukacs claudiu
- membru activ
OvidiuBV scrie:Marian din cate am inteles eu de la domnul Claudiu acea recomandare nu este foarte greu de obtinut.Regulile principale sunt la fel ca peste tot:Saltea de primire,sprei antiseptic.Problema va fi dupa obtinerea acelei legitimatii.Daca esti o persoana care nu manevreaza pestele cum trebuie si mai presus de atat il si impacheteaza in poseta sigur va pierde dreptul de a mai intra pe balta
Foarte corect mersi
- lukacs claudiu
- membru activ
Ma repet..... daca ai un echipament adecvat nu vad care ar fi problema.teo42 scrie:Corect ... Parerea mea personala este ca recomandarea si legitimarea bareaza potentialii pescari. Traim vremuri de criza, nu are lumea bani. Profitul din balta cred ca ar fi mult mai substantial daca se elimina aceste barieri. Dar ma repet, e o parere personala si atat.
Daca tot stiti atatea despre balta spuneti va rog cum se va face accesul pe balta: cu masina sau aceasta va ramane undeva parcata si tu va trebui sa cari de toate bagajele ca un hamal; vor fi locuri de amplasat un cort; vor fi locuri amenajate unde sa poti aprinde un foc in caz ca vi cu familia si doresti si un mititel?
- lukacs claudiu
- membru activ
marian_BV scrie:Daca tot stiti atatea despre balta spuneti va rog cum se va face accesul pe balta: cu masina sau aceasta va ramane undeva parcata si tu va trebui sa cari de toate bagajele ca un hamal; vor fi locuri de amplasat un cort; vor fi locuri amenajate unde sa poti aprinde un foc in caz ca vi cu familia si doresti si un mititel?
Mariane poti s-a intri pe balta sa-ti lasi bagajele dupa care o duci in parcare .
tocmai asta am scris si eu in alt mesaj. ca in 3 ani de cand pescuiesc acolo , in concursuri nu a fost captura mai mare de 11-12 kg. cauta mesajele mele si o sa vezi. la un concurs la care ai luat captura am fost si eu. am scris ca acum s-a populat, cu probabil stii, cu peste mare de la dumbravita. s-a facut si selectia pestelui mic din balta. poate a fost o intamplare ca media pestilor prinsi pe balta in ziua respectiva a fost undeva la 5 kg. media. daca nu ai fost anul asta inca acolo eu zic sa astepti sa faci o partida acolo. De abordarea cu "prietene" nu ma leg pentru ca te respect in calitate de campion mondial. o zi buna.lukacs claudiu scrie:mihneaBV scrie:avand in vedere taxele singura varianta in care o sa merite pescuitul la sanpaul este partida de 24h. dar pentru o partida de 12h nu vad cum ar merita. este doar parerea mea.
legat de doripesco am facut deja o partida acolo si pot sa confirm ca acum exista exemplare frumoase. media pestilor a crescut iar capturile capitale asteapta sa fie prinse. spun asta din experienta ultimei partide de pescuit( atat a mea cat si a celorlalti de pe balta )
Prietene credema ca cunosc mai bine decit tine Doripesco .....in 7 ani de cind pescuiesc pe balta 4 ieu nu am prins peste mai mare de 12 kg unde sunt capturile capitale de care spui tu... in atitea concursuri nu s-a luat o captura mai mare de 11- 12 kg hai s-a fim seriosi.
PS .AM VREO 4 CAPTURI PRINSE IN 4 CONCURSURI SI NICI UNA NU DEPASESTE 12 KG.
cu scuzele de rigoare. am pus pe pagina precedenta o poza cu lacurile de la sanpaul. se poate sa ne indicati pe ea care este aceasta balta c&r? multumesc.
- lukacs claudiu
- membru activ
Ca si punct de pe harta ie 131 scuze ......
s-a auzim de bine il astept pe Claudiu Cozma si plecam s-a mai facem o pescuiala .....
s-a auzim de bine il astept pe Claudiu Cozma si plecam s-a mai facem o pescuiala .....
aproximativ , ce suprafata are balta ??
tocmai am venit de la fish 4 life, rezultat 4 pastravi, 7 crapi, 3 carasi, 1 babusca.
De la 10-6. In concluzie o partida ok, nu m-am plictisit foarte tare. Eu zic ca merita balta...pt 5 lei pe zi e chiar ok.
De la 10-6. In concluzie o partida ok, nu m-am plictisit foarte tare. Eu zic ca merita balta...pt 5 lei pe zi e chiar ok.
Frumos,ati vazut si balta de crap C&R cum este?radu90 scrie:tocmai am venit de la fish 4 life, rezultat 4 pastravi, 7 crapi, 3 carasi, 1 babusca.
Multumesc
Prinde un peste si ... fa-l mare !