Pescuitul intr-o locatie putin descrisa: Prutul
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
- toader nicolae
- Veteran
Re: Pescuitul intr-o locatie putin descrisa: Prutul
Pe Ebru in Spania crapul mananca pe bile chiar foarte bine,dar drede-ma ca nu poti fi tu cel care poate sa-l invete pe raurile din Romania pentru ca trebuie sa arunci cateva tone ca sa se invete cu ele.Iar cu bolgnese ,zi bre ca dai pe lacuri ca deja mi se invarteau creierii sa-mi dau seama cum ti tu linia in curent.
Locurile de pescuit pe Prut s-au aglomerat dar in genere cind mergi simbata de simbata te cam cunosti cu majoritatea pescarilor, legi ceva relatii amicale si se poate ajunge sa pescuiesti cam in acelasi loc. Despre boilies pe Prut,nadind azi un kg miine un kg incepi sa ai si rezultate( kg sa nu fie chiar chiar kg....).
s-au aglomerat locurile dar nu toate de pescari ,multi vin la serbare asa ca nu vad ce prietenii as putea lega cu ei mai ales ca cei mentionati nu fac decat sa tulbure linistea cu tipete si injuraturi, manele si altfel de sunete ce nu au ce cauta pe o balta destinata pescuitului.de nadit cu bile nuprea am interes ca nu ma dau banii afara din casa mai ales daca d-ul crap e invatat sa manince ceva eu acum sa ma trezesc sa-i schimb dieta.
Toader ,bologneza in adevaratul sens al cuvantului o folosesc doar in anumite locuri de pe prut ,in alte locuri folosesc doar lansetele de bologneza fara a folosi plutele ,ci doar folosind o montura simpla fara lesturi din diferite alice , margele si varteje si fara inaintas.pe curgator nu folosesc niciodata inaintas .
Toader ,bologneza in adevaratul sens al cuvantului o folosesc doar in anumite locuri de pe prut ,in alte locuri folosesc doar lansetele de bologneza fara a folosi plutele ,ci doar folosind o montura simpla fara lesturi din diferite alice , margele si varteje si fara inaintas.pe curgator nu folosesc niciodata inaintas .
- toader nicolae
- Veteran
Zi frate asa (tiganeasca ii spune la Galati) ca nu-mi dadea nicicum bologneza pe prut.
daca vei avea drum prin iasi nu ezita sa ma anunti si atunci vom face si o partida de bologneza pe prut evident cu o nada prealabila, ca vorba aceea sunt gazda..
- toader nicolae
- Veteran
Merci de invitatie, dar nu cred ca o sa am drum acolo si mai ales sa pot sta si cateva zile.P.s Mi-ar fi facut placere,dar niciodata sa nu spui niciodata(POATE FACEM O BRIGADA DE BUCURESTI SA ATACAM PRUTUL)
la vara in weekend cine stie ,oricum nu plec din iasi ,problema e ca te poti indragosti de prut foarte usor ...
prutul este in scadere ,sper ca pana duminica sa fie apt de pescuit...
- pronciac ciprian
- utilizator
e sau nu voie sa pescuim noaptea pe prut?
din cate stiu eu e voie ,dar oricum PF face legea pe prut asa ca penru unii e voie si pentru altii nu...
- pronciac ciprian
- utilizator
in cazul asta am voie...am "pile"
Este voie la pescuitul pe timp de noapte.
este voie dar vei intalni personaje din pf care te vor contrazice...
zicea cineva ca vin toti la prut(ASA A FOST! )... la cat ESTE p.g.-ul nu cred ca vor mai veni toti cu catel cu purcel... vor veni adevaratii oameni ce respecta/sau nu..sa prinda un carasel..cert e ca nu va mai fi ca inainte.
este adevarat ca s-a terminat prohibitia la stiuca pe Prut? stie cineva ceva?
din legile lor am inteles ca pe Prut prohibitia la stiuca este 40 de zile . asa-i sau ma trezesc ca ma salta ptr braconaj ?
din legile lor am inteles ca pe Prut prohibitia la stiuca este 40 de zile . asa-i sau ma trezesc ca ma salta ptr braconaj ?
Sa tzio traga la fund! = Fir intins !