pescuitul la copca
- roataclaudiu
- senior
dandineta&mormisca
nu gasesti in magazine asa ceva mai ales de mare finete! cind il intrebi pe vinzator de ele da din umeri zici ca-i spui de bombe :shock: sint putini care practica acest stil de pescuit de finete si mai putini care prind.........
CS Ovidius
- roataclaudiu
- senior
- roataclaudiu
- senior
copca
hai ca asta ai buna cu 0,06 ma indoiesc ca ai pescuit tu la copca cu asa instalatie fina!! in principiu e o.k. teoretic poti sa dai cu cel mai subtire fir posibil si acul cel mai mic ,dar trebui sa mai prindem si pesti!
solutia pe care am ales-o eu a fost si in functie de pestele pe care vrut sa-l prind adica babusca si biban
fir intins!
solutia pe care am ales-o eu a fost si in functie de pestele pe care vrut sa-l prind adica babusca si biban
fir intins!
CS Ovidius
- roataclaudiu
- senior
pt mini_mic salutari de la copca
chestia cu varnisu e urmatoarea
1. in timpul partidei de pescuit la copca trebuie sa "agiti " din cind in montura printr-o miscare scurta a vergi sus-jos pt a atrage atentia pestilor care au o activitate slaba in aceasta perioada rece si trebui sa le pui momeala la nas rolul varnisului e pt. o mai buna vizibilitate in apa a momelii
2. dat fiind faptul ca , cirligul e mic si noi avem mainile destul de inghetate dexteritatea tinde sa scada asa ca e mult mai usor si practic cind scoti cirligul din gura pestelui sa apuci de varnisul siliconic de pe tija cirligului care este "mai gros" si mai usor de apucat!
la multi ani si fir intins!
p.s. am tras o raceala de la gheataa auu rinichiiii
1. in timpul partidei de pescuit la copca trebuie sa "agiti " din cind in montura printr-o miscare scurta a vergi sus-jos pt a atrage atentia pestilor care au o activitate slaba in aceasta perioada rece si trebui sa le pui momeala la nas rolul varnisului e pt. o mai buna vizibilitate in apa a momelii
2. dat fiind faptul ca , cirligul e mic si noi avem mainile destul de inghetate dexteritatea tinde sa scada asa ca e mult mai usor si practic cind scoti cirligul din gura pestelui sa apuci de varnisul siliconic de pe tija cirligului care este "mai gros" si mai usor de apucat!
la multi ani si fir intins!
p.s. am tras o raceala de la gheataa auu rinichiiii
CS Ovidius
La noi in Hunedoara in zona Hateg pe lacul de acumulare de la Riul de Mori se pescuieste in draci la copca.
Se prinde clean la scorobeti iar acuma de sarbatori baietii au inceput sa prinda si pastravi.
Am de gind saptamina aceasta sa le fac o vizita impreuna cu jandarmii si cu inspectorul piscicul sa-i intreb de perioada de prohibitie la pastrav????
Se prinde clean la scorobeti iar acuma de sarbatori baietii au inceput sa prinda si pastravi.
Am de gind saptamina aceasta sa le fac o vizita impreuna cu jandarmii si cu inspectorul piscicul sa-i intreb de perioada de prohibitie la pastrav????
- roataclaudiu
- senior
Re: pescuitul la copca
frumoase capturii la mai mare ....