Sarulesti - Sandulita
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Sarulesti - Sandulita
cum adica???daca platesti bonul de 6o ron poti sa retii 10 kg de crap,nu cred ca conteaza la c il prinzi sau cel putin asa stiu eu.
Despre balta ILFOVENI 5 stie cineva ceva detalii(taxa,stilul de pescuit,locatie)???Am auzit ca se prinde caras mare si taxa ar fi 30 ron,astept info.multumesc anticipat.
Re: Miro Lake
Da, e oarecum ciudat pentru ca m-am uitat pe 5-6 forumuri si peste tot, aceasta balta are postate reguli diferite, contradictorii chiar, in ceea ce priveste taxarea si cantitatile.
MLDD
Re: Ilfoveni 5
Robert, ai informatia de pe pescuitul.ro? Te intreb pentru ca am citit si eu despre balta dar comentariul mi se pare cam tras de par : ""carasi dupa cum banuiam mari, frumosi, bateau majoritatea in kil ""robert048 scrie:Despre balta ILFOVENI 5 stie cineva ceva detalii(taxa,stilul de pescuit,locatie)???Am auzit ca se prinde caras mare si taxa ar fi 30 ron,astept info.multumesc anticipat.
MLDD
- silviu_90xxl
- utilizator
Buna seara!!!
A mai fost cineva pe sarulesti? Aveti ceva noutati?
A mai fost cineva pe sarulesti? Aveti ceva noutati?
da de acolo am info,tu meo mai stii ceva despre niste balti care merge treaba??
Re: Balti
Nu prea stiu nici eu. Rascolesc online de ceva zile dupa o balta buna pentru caras (nu ma intereseaza asa mult pescuitul la crap), unde sa mearga un bat, un feeder..eventual sa fie si cat de cat accesibila cu trenul sau microbuzul, de vreme ce nu am masina personala. Nu am gasit detalii concludente : ori e balta prea departe, ori informatiile de pe un site sunt contrazise pe altul, taxe prea mari etc.
MLDD
Re: Miro Lake
daca te referi la miro lake eu am intrat pe saitul lor si sint aceleasi reguli ca si cele postate aici in reclamameo_mdc scrie:Da, e oarecum ciudat pentru ca m-am uitat pe 5-6 forumuri si peste tot, aceasta balta are postate reguli diferite, contradictorii chiar, in ceea ce priveste taxarea si cantitatile.
- silviu_90xxl
- utilizator
Meo,iti multumesc pentru raspuns.
Am vorbit acum de dimineata cu domnul Marin(12.04.2013 ora 8.30) si mi-a spus ca merge treaba,au fost ieri pescari si au prins si ca sunt si acum pe lac alti pescari si se prinde,mai bine ca acum cateva saptamani cand am fost dar mai slab ca in plin sezon normal.
Maine am sa ajung si eu pe sandulita cu trupa dupa mine
Fir intins va doresc!
Revin cu impresii!
Am vorbit acum de dimineata cu domnul Marin(12.04.2013 ora 8.30) si mi-a spus ca merge treaba,au fost ieri pescari si au prins si ca sunt si acum pe lac alti pescari si se prinde,mai bine ca acum cateva saptamani cand am fost dar mai slab ca in plin sezon normal.
Maine am sa ajung si eu pe sandulita cu trupa dupa mine
Fir intins va doresc!
Revin cu impresii!
Ne tine in suspans...