nadire in curent cu boabe

lansetistii, de la carpfishing la feeder

Moderator: gor965

toader nicolae
Veteran
Veteran

nadire in curent cu boabe

Mesaj de toader nicolae » 23 Feb 2009, 02:05

Pentru cei ce pescuiesc in curent si vor sa nadeasca locul in prealabil pot folosi o punga de hartie in care bagam o piatra si apoi umplem punga cu boabe si o aruncam in apa legata de o sfoara iar cand consideram ca punga s-a deteriorat suficient smucim de sfoara si eliberam boabele.Sigur nu toate boabele vor ramane pe loc dar si cele care vor pleca ne vor ajuta sa aducem mustaciosii la masa.Atentie la pietre sa nu fie prea ascutite caci sunt destule agataturi in apa asa ca nu vrem si marim si mai mult riscul. Metoda functioneaza si mai bine pentru pescuitul din barca.

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Re: nadire in curent cu boabe

Mesaj de gogu steriade » 23 Feb 2009, 13:25

Domle tuoader va toturmaresc si numi place ce sciti.cum cu curent?.cititi ordonantza de guvern si legile si nu e voie cu curent.amenzi si inchisooare.fiti regulament. :-w
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 23 Feb 2009, 13:47

Fi pe pace ,cat traim in Romania fileurile de tenis si curentul nu deranjeaza pe nimeni singurii vinovati sunt pensionarii care nu au permis si prind 3 obleti si doua rosioare zilnic.Numai astia bata_i vina diminuaza fondul piscicol si deaceea scot maharii plasele goale.Asa ca nu vaduceti cu undita la DUNARE ca atunci riscati sa intrati sun incidenta legilor cu plasele nu-i nici o problema, dar alea legale trebuie sa fie de la 500 de metri in sus (cica poa' sa treaca mingea pe langa fileu)iar curentul de calitate este de la 15000 de volti in sus caci sub nu apuca sa prajeasca pestii ;) ;) .

cosmake
senior
senior

Mesaj de cosmake » 23 Feb 2009, 14:00

nu va suparati dar mai cititi o data domnule gogu este vorba de curentul apei sau alfel spus pe riuri

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 23 Feb 2009, 14:51

Gogole Gogule daca imi strici si topicul asta nu mai dai ochii cu mine =)) =)) =)) =)) =))

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 23 Feb 2009, 17:50

Domnule ti-am vorbit cu dumneavoastra si imi spui la pertu..In prim rand la mine pe prut nu se da cu pungi de hartie d-aia e prutu curat si parca vad ca n-ai permis de barca si vesta salvare.nu mai tipa la mine,gogule-gogule !>:)

Post editat-> Gor965
Dl. Gogu ,va inteleg ca va grabiti ,ca aveti si alta treaba ,ca e tastatura proasta ,ca nu aveti facultate ,orice vreti dvs. noi intelegem dar credeti-ne ca asa nu se mai poate ! E ultimul avertisment verbal !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere

scorpion
Veteran
Veteran

Mesaj de scorpion » 23 Feb 2009, 18:05

Toadere,la ce pesti aspiri cand vorbesti de curent ...

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 23 Feb 2009, 18:36

Ciprinusi ca doar nu dai boabe la salau ;)

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 23 Feb 2009, 18:38

Scuze domnule Gogu,era doar o replica din filmul B.D dar scuze inca o data daca v-am deranjat asa tare

scorpion
Veteran
Veteran

Mesaj de scorpion » 25 Feb 2009, 11:10

prefer sa arunc boabele in ploaie astfel o parte din boabe raman pe loc iar celelalte vor fi duse de curent sa cheme crapii din vale ,iar acestea vor urca pe curent pana vor ajunge la mine...

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 25 Feb 2009, 13:19

Crapul de rau nu difera chiar asa mult de carapul de balta si daca gaseste un loc in care are mancare in permanenta va reveni mereu acolo si decat sa stea sa adune cate un bob de ici unul de colea si sa depuna un efort considerabil ca sa stea in curent prefera sa se aseze direct la masa.De aceia este preferabil sa incercam sa tinem boabele pe loc ,si cu cateva" caramizi" succesul e garantat.

scorpion
Veteran
Veteran

Mesaj de scorpion » 25 Feb 2009, 13:39

daca arunc 3kg de boabe cu siguranta 2 vor ramane in zona iar celelate vor fi luate de curent si daca le place gustul si mirosul cu siguranta le va cauta .de multe ori fac un fel de cir din mix si dau drumul pe curent si rezultatele au fost positive

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 25 Feb 2009, 14:28

Daca arunci 3 kg de porumb si apa are intre 5-7 metri adancime in conditii de curent relativ puternic(curentul de prut este mai puternic decat cel de dunare)risti sa intinzi boabele pe o distanta de cateva sute de metri.Gandeste-te acum cam cat trebuie sa munceasca crapul ca sa le adune.Eu cred ca in stilul tau de pescuit trebuie sa folosesti zeci de kg de porumb(dar risti ca pestele sa nu mai fie interesat de boabele din carlig) si sa pescuiesti pe 1-200 de metri de mal.Este opinia mea si poate fi gresita dar asa am avut zile cu 20-30 de trasaturi intr-o singura zi,dar dupa 2-3 saptamani de pescuit pe acelasi loc si nadiri zilnice cu 2 kg de porumb si 2-3 caramizi.Din pacate pentru mine nici un crap nu a depasit 14kg.

Alexandru
membru activ
membru activ

Mesaj de Alexandru » 25 Feb 2009, 14:40

Pe curent ( de apa) parerea mea cea mai buna nadire se face cu caramida si numai o cantitate mica de boabe aruncata, putin mai sus fata de locul de pescuit. Vorbim de apa adinca si curent puternic.

scorpion
Veteran
Veteran

Mesaj de scorpion » 25 Feb 2009, 15:40

ma raportez doar la locurile frecventate de mine pe dunare din pacate nu am pescuit

Scrie răspuns

Înapoi la “Pescuitul la crap, fitofag si caras”