Vand
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
- Veteran
Vand
Rodpod CARPE direct+husa - 150 RON pret fix, Mulineta CORCAST CORMORAN 5pif-3000 cu 2 tamburi metalici de rezerva, incarcati cu fir - 120 RON pret fix, Voblare, LIngurite, Rotative, + aprox. 300 de plastice - preturi DISCUTABILE.
- valentinbatista
- utilizator
Re: Vand
Salut.ma intereseaza si pe mine niste jiguri si nista shaduri, poti te rog sa.mi trimiti o poza clara cu shaduri si
Cu jiguri si sa.mi dai si niste preturi. valentinbatista@yahoo.com
Astept o poza multumesc.
Cu jiguri si sa.mi dai si niste preturi. valentinbatista@yahoo.com
Astept o poza multumesc.
-
- Veteran
ma intereseaza mulineta , in ce stare se afla?mircea pescar scrie:Rodpod CARPE direct+husa - 150 RON pret fix, Mulineta CORCAST CORMORAN 5pif-3000 cu 2 tamburi metalici de rezerva, incarcati cu fir - 120 RON pret fix, Voblare, LIngurite, Rotative, + aprox. 300 de plastice - preturi DISCUTABILE.
Salut Mircea,mircea pescar scrie:Rodpod vandut.
Vandut,vandut dar am verificat pachetul si nu am pichetii aia negri din spate,in poza sunt cu totul te rog sa ne vedem maine sa intru in posesia lor
![smile :)](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/1.gif)
Fir intins
Marius P.
-
- Veteran
Se rezolva , stai linistit.
- silviurares
- membru activ
Ti-am trimis pm cu ce ma intereseaza.
-
- Veteran
Daca ai pe cineva in Buc. astazi si maine am super pret la ele, numai predare personala in Buc.