PROIECTUL DE ORDIN CARE NE ASOCIAZA FORTAT
- Adrian Toader
- utilizator
PROIECTUL DE ORDIN CARE NE ASOCIAZA FORTAT
A aparut astazi pe site-ul ANPA:
http://www.anpa.ro/index.php?v=download&id=268
Cititi atenti art. 2(1) si art. 6.
Nu exista fericire de care sa-ti amintesti fara tristete...
Re: PROIECTUL DE ORDIN CARE NE ASOCIAZA FORTAT
Si uite-asa precum nerozii,Adrian Toader scrie:A aparut astazi pe site-ul ANPA:
Cu legi schimbate-n zile triste,
Adie-n tara vanturi comuniste,
Ca iar ne-am invartit ...in jurul cozii!
Unde-i lege nu-i tocmeala!
Zice vorba din batrani
Ca doar in parlament fu targuiala
Si la ciolan se repezira iarasi caini !
PS.
Scoateti repede petitia la vedereeee !Si asta daca se mai poate face ceva cu ea !Soferii la greu blocheaza soselele dar noi cum dreac sa blocam apele?Poate asa ne alegem si cu niste baraje !
-
- VIP+++
Domle toader,buna ziua!imi place cum ganditi despre prostie si inteligent.va cheama si Fred?
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Gogule acest Fred poate fi un pescar pe care numai tu il cunosti.Este vorba de FREUD,cu siguranta nu pescuia.
Citind acest ordin nou aparut (pardon , parca este tot proiect!), mi-am dat seama, sau mai bine zis, mi s-a intarit convingerea, ca nu am nevoie de permis de pescuit, cum nu am nevoie nici de viza de la asociatia de pescari(ambele platite cu varf si indesat, fara-numar, fara-numar), decat si numai-numai daca as dori sa pescuiesc de acum inainte.
Asocierea in grupuri de pescari sportivi nu mai prezinta obligativitate decat in conditiile de mai sus.
In sfarsit m-am linistit
Fir intins!(la mine bineinteles, intind firele in balcon pentru rufe)
Asocierea in grupuri de pescari sportivi nu mai prezinta obligativitate decat in conditiile de mai sus.
In sfarsit m-am linistit
Fir intins!(la mine bineinteles, intind firele in balcon pentru rufe)
- Adrian Toader
- utilizator
Nu stiu daca tipu` dadea la peste, dar sigur avea treaba... cu o anume categorie de indivizi!costelino scrie:Gogule acest Fred poate fi un pescar pe care numai tu il cunosti.Este vorba de FREUD,cu siguranta nu pescuia.
@ gogu steriade
Freud (Fred) a fost un medic psihiatru celebru care a trait in sec.19. Eu am reprodus doar o maxima a acestui savant.
PS. Nu ma cheama Fred dar prietenii imi spun Adi!
Nu exista fericire de care sa-ti amintesti fara tristete...
Lasa ca si-asa e bineAdrian Toader scrie:Nu stiu daca tipu` dadea la peste, dar sigur avea treaba... cu o anume categorie de indivizi!costelino scrie:Gogule acest Fred poate fi un pescar pe care numai tu il cunosti.Este vorba de FREUD,cu siguranta nu pescuia.
@ gogu steriade
Freud (Fred) a fost un medic psihiatru celebru care a trait in sec.19. Eu am reprodus doar o maxima a acestui savant.
PS. Nu ma cheama Fred dar prietenii imi spun Adi!
Ca omu ma cita pe mine
Si Fred de-ti place tie-i bine
Ca in curand un altul pentru mine vine!
Va rog sa reveniti la subiect ! Discutii despre pshianaliza in secutiunea "Altele"
Domnule Mini_mic, intrucat aceste Proiecte sunt atat de "nedigerabile" si nimeni nu reuseste sa ne lumineze si pe noi, cel putin pe mine, si pentru ca nu ne putem aduna la o bere si la un pahar de vorba, nu ne ramane decat sa ne facem incalzirea vocala cu altele de ordinul psihanaliticelor.
Probabil ca s-a deviat nitel de la subiect dar nu prea mult deoareca acest "proiect de ordin" nu putea fi "nascut" decat in " "mintea bolnava" a unora. Este discutabila devierea doar prin prisma faptului ca se trecuse la alt subiect dar tinand ca unele subiecte se pot trata prin comparatie ...Ma rog, fiecare percepe in felul lui modul de tratare al unui subiect si limitele intre care se face acest lucru.Cum te vad si cu pistolul in mana,prefer sa renunt ca nu cumva sa se auda p-aci si focuri de arma si sa se sperie pestii .Ca , pescari speriati de acest "proiect de ordin" sund deja destui !mini_mic scrie:Va rog sa reveniti la subiect ! Discutii despre pshianaliza in secutiunea "Altele"