cristian505ro scrie:Acuma ca am citit toate postarile si mi-am facut o parere generala, cred ca daca se insista un pic pe organizare si nu se dadea drumul la apa, totul era ok. Eu am comentat doar "ca participant la tastatura" lipsa oricarei informatii cu privire la desfasurare,clasament,etc. Daca esti insa participant in concurs nu-ti este usor sa suporti cu fruntea sus toate problemele care vad ca au fost.Sa nu uitam insa ca Balta Sulimanu s-a afirmat in ultimii 2 ani drept o pista de concurs foarte buna. Sunt convins ca si administratorul Dan Marinita, daca a avut unele scapari in organizarea concursului va face totul ca sa nu se mai repete. Dane, daca cumva te-au suparat postarile mele imi cer scuze,nu am avut aceasta intentie.
Balta ramane in continuare foarte buna,retractez ce am spus ca o tai de pe lista pentru ca nu are balta nici o vina in problemele care vad ca au fost. Voi reveni oricand cu placere si o sa o recomand in continuare (cum fac de altfel de 2 ani ).
Cristi,nu m-am suparat .Ideea este ca balta nu ti-a facut nimic ea si-a facut "datoria"fata de cerintele pescrilor zic eu adica 5tone in 72h (pentru mine care o administrez bine sau rau inseamna ceva bun )mai ales pentru perioada asta cand apa avea tempertura de 4grade.
Te-ai grabit in afirmatii dar partea reala este ca si eu am gresit
-nu trebuia sa particip
-nu trebuia sa dau drumul la apa
-directiile de pescuit trebuiau marcate bine(ca pe sectorul A)
in rest se stie ca nu poti multumii pe toata lumea.
Am spus si repet
IMI PARE RAU DACA AM DEZAMAGIT.
PROMIT CA LA URMATORUL CONCURS SE VA VEDEA VALOAREA SI EXPERIENTA PE CARE O AM IN ORGANIZAREA DE CONCURSURI TIMP DE10 ANI.
In rest sa fim sanatosi lasa ca ma revansez eu fata de voi pescarii nu veti pierde cu mine o sa vedeti asta va promit
![laughing :))](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/21.gif)