Salutare prieteni
Tocmai am achizitionat un baston cobra Korda si tot uitandu-ma la el am impresia ca parca e cam mare.
El este de 25.Eu pana acum nu am mai folosit un astfel de instrument si nu stiu daca fiind asa de gros poate arunca si bile de 16 - 18 -20.Poate sa imi zica cineva daca ar fi trebuir sa iau ceva mai mic??
cobra
cobra
Clubul Sportiv "Planet Carp"
www.planetcarp.ro
www.planetcarp.ro
Re: cobra
Eu am 2 de calibru mare un Top Banana MK2 cu diametru de 22 si un Kingcobra de 26 amindoua de la Cobra si pot sa arunc cam toate diametrele de bile cu ele dar trebuie sa stii ca cu cit sint bilele mai mici cu atit se micsoreaza distanta.Cu o bila de 14-16 nu o sa arunci cit cu o bila de 20.
Salut. Vezi ca pe unele cobre de marca scrie ce dimensiune de bilies poti sa arunci cu ele. Daca nu scrie masoara cu un subler interiorul sau dac tot nu poti masura introdu boilesuri de diferite marimi si verzi care se potrivesc mai bine.De obicei cu o cobra de 2o poti sa arunci boilesuri de 18 dar si de 22. Ca o regula generala de la marimea ei in jos si in sus cu 2 numere.Aceasta pentru ca nu se fac boilesuri din 1 in 1 mm.Sa stii ca nu toate modelele arunca la fel. Daca ai cumparat o bucata nu inseamna ca poti arunca orice tip de boiles ,trebuie sa ai mai multe cobre de diferite grosimi dar si lungimi. Cu cele lungi tare arunci mai departe.Trebuie sa exersezi mult pana se da mana si capeti precizie in aruncari.S-a auzim numai de bine. Mircea13
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!
- toader nicolae
- Veteran
Am si eu o nelamurire si sper sa ma lumineze cineva.De ce folosim cobrele sa aruncam bilele, cand cu racheta (cel putin eu) eu arunc mai multe bile o data si le arunc si mai departe????????????????Multumiri anticipate
In cobra pui o singura bila iar in racheta in functie de marimea ei pot incapea si 1o bile.Cu cobra poti arunca mai repede iar cu racheta mai rar. Cu racheta poti arunca mai deparete decat cu cobra. Trebuie sa te antrenezi cu ambele daca vrei sa obtii distanta si precizie.Ti-ma scris si mai sus ca sunt cobre mai lungi cu care poti arunca mai departe. Numai bine. Mircea13
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!