Intrebare pentru domnul Florentin Iuga.
Moderator: Qnyx
- robertclaudiu
- membru activ
Intrebare pentru domnul Florentin Iuga.
Azi,21 martie 2013,am urmarit pe site-ul Infopescar TV un episod de pescuit la crap,realizat impreuna cu fostul membru al clubului CarpZone,Georgica.In acest episod ati testat un carlig cu varful indoit mult in interior,carlig care efectueaza o agatare perfecta in mijlocul buzei de jos. Rugamintea mea este daca puteti sa-mi spuneti despre ce carlig este vorba? nu am avut posibilitatea sa urmaresc emisiunea de la inceput,motiv pentru care am decis sa va intreb pe forum. Va multumesc anticipat!
Re: Intrebare pentru domnul Florentin Iuga.
Mai intrebase cineva ... carlig Owner, seria Mutu (sunt mai multe modele)robertclaudiu scrie:Azi,21 martie 2013,am urmarit pe site-ul Infopescar TV un episod de pescuit la crap,realizat impreuna cu fostul membru al clubului CarpZone,Georgica.In acest episod ati testat un carlig cu varful indoit mult in interior,carlig care efectueaza o agatare perfecta in mijlocul buzei de jos. Rugamintea mea este daca puteti sa-mi spuneti despre ce carlig este vorba? nu am avut posibilitatea sa urmaresc emisiunea de la inceput,motiv pentru care am decis sa va intreb pe forum. Va multumesc anticipat!
http://www.infopescar.tv/forum/fire-si- ... 11971.html
- robertclaudiu
- membru activ
Multumesc pentru informatii!
- george-alexandru
- Veteran
Atentie la marimi!Carligul este eficient doar la marimile cele mai mari primele doua,1/0-2/0,sub aceste dimensiuni sunt rateuri foarte multe.
- robertclaudiu
- membru activ
Multumesc pentru informatie,George!
poate nu sunt deranjant si sper ca nu e suparare pt nimeni, dar emisiunile se repeta foarte mult. le stim aproape pe deasupra. putem spera la ceva noutati in viitorul apropiat?
- florentiniuga
- Master Admin
...sunt totusi doua emisiuni saptamanal, de cate doua ore. cum credeti ca putem de-odata mult mai mult?! Abia a inceput sezonul, asa ca vor fi desigur si filmari noi dar nu putem face minuni peste noapte. Daca veti mai avea putina rabdare, in curand va vom face o surpriza de proportii.castillio scrie:poate nu sunt deranjant si sper ca nu e suparare pt nimeni, dar emisiunile se repeta foarte mult. le stim aproape pe deasupra. putem spera la ceva noutati in viitorul apropiat?
Domnule florentin. Se poate pune la videoteca inregistrarea emisiunilor cat de cat la zi?. Sunt dornic sa va urmaresc insa pot doar in reluare... Va multumesc. Succese in studio si fire intinse tuturor.
mai bine incepator decat deloc?
- iulian petre
- Veteran
Am zeci de mesaje pe pm pe diferite site/uri care ma intreaba unde pot vedea emisiunea cu atelierul de bile ca nu au stiut ....
Cand se pune in videoteca ?
ps. poate/mi dai si mie drumul la semnatura ....
Cand se pune in videoteca ?
ps. poate/mi dai si mie drumul la semnatura ....
- georgemarian
- Veteran
Dl. Florentin poate faceti o emisiune despre pescuitul pe balastiera,unde pestele este invatat numai pe porumb,si rar,cum sa fie montura si cat timp ii trebuie monturii sa stea pe fund (substrat nisipos)apa foarte limpede,hrana naturala,nu se furajeaza ...fire e.t.c
Iti spun eu din experienta. Numai la porumb uscat (doua boabe plus plutitorul) sau uscat dipuit in ceva puturos, echilibrat la cativa mm de substrat, saculetul aferent cu porumb uscat sau tavalit prin ceva aditiv puturos. Si numai noaptea, asta in cursul verii spre toamna. Si aici vorbim de crapi peste 5-6 kg. Dar poti sta zile in sir pana trage....
- georgemarian
- Veteran
Da..am fost sambata 24ore nici o trasatura,acum 2 sapt unu' la 5 kg si ceva...si am stat 9 ore.Laurentiu scrie:Iti spun eu din experienta. Numai la porumb uscat (doua boabe plus plutitorul) sau uscat dipuit in ceva puturos, echilibrat la cativa mm de substrat, saculetul aferent cu porumb uscat sau tavalit prin ceva aditiv puturos. Si numai noaptea, asta in cursul verii spre toamna. Si aici vorbim de crapi peste 5-6 kg. Dar poti sta zile in sir pana trage....
Am crezut ca am invatat balta,pescuiesc de 2 ani acolo,dar am unele partide cand nu vad nici macar o trasatura,mai ales noaptea,o singura data am prins.O sa-l mai incerc,ma mai supar spun ca nu mai calc acolo...dar tot ma duc cu toate ca stiu ca pestele e rar si mofturos..
Sambata cand am ajuns de cine dau acolo,de Radu Dascalescu baiatu care apare prin emisiunile lui Thl pescuind cu rubeziana,asta facea si acolo...a prins cateva kg de caras frumos 200-300 bucata . .bine,e profesor cu scula lui