Informati ve rog
-
- VIP+++
Informati ve rog
Ieri miam facut o prastie de nadit pt primavar.cu cracane din esentze tarisi cauciuc de electrician.DOResc si relatii cum se pune nad in elastic si cu ce?multumesc pt.raspunsuri urmatoare!?!
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Re: Informati ve rog
Cu mana
-
- VIP+++
Domle Costi astept raspunsuri serioase nucu mana
Bre nea Gogule ,mata faci misto de noi ? (vezi sa nu citesti mata=mama ta ci mata=matale !)
Cum ai pus elasticul ? De la un cap la altul ? Fara cupa ?
- Butaru Gabriel
- Veteran
Bre nea Gogule ,lumea-i rea ,dar fi si matale mai explicit,de elastecul ala ai legat si matale o limba de-la o pereche de ghete,bocancei,sau trighinele
Facusi ca in imagine,daca da ar trebui sa functioneze
Facusi ca in imagine,daca da ar trebui sa functioneze
-
- VIP+++
-Domle multa multumesc pt.poze,am si eu asa asemanator...
-Domle Gorr nu fac :misto invat aici!
-Domle Gorr nu fac :misto invat aici!
- freeman2008
- utilizator
gor965 scrie:Bre nea Gogule ,mata faci misto de noi ? (vezi sa nu citesti mata=mama ta ci mata=matale !)
DACA FACE MISTO?...NU STIU ...DAR DACA FACE , PE CUVANTUL MEU E BUN ACTOR...I-AM TOT URMARIT POSTURILE ....TIPARUL E CAM ACELASI ....BANUIESC CA E MISTOCAR
P.S. "GOGU STERIADE" ERA ROLUL LUI DEM RADULESCU IN B. D. - IN ACTIUNE , LA MUNTE SI LA MARE , ETC
- toader nicolae
- Veteran
Gogule ce vrei tu sa tragi cu prastia, si nu poti sa arunci si cu mana??? bulgarii sigur ii arunci cu mana la aceeasi distanta dar mai precis, iar bilele si semintele le arunci cu racheta mult mai departe asa ca nu prea ai nevoie de prastie ,dar daca ti neaparat sa ai una cumpara din metro una (e cam 10 ron bucata) sau cumpara o catapulta cu care arunci la peste 100 de metri dar trebuie sa cam bagi mana in buzunar,( cam pana la coate).
Eu te sfatuiesc sa folosesti elasticu-l de la chiloti, e mai maleabil, poti face mai usor nodu-ri la el.gogu steriade scrie:Ieri miam facut o prastie de nadit pt primavar.cu cracane din esentze tarisi cauciuc de electrician.DOResc si relatii cum se pune nad in elastic si cu ce?multumesc pt.raspunsuri urmatoare!?!
Daca ti se rupe, pe balta nu-i problema il schimbi repede.
Or cum si noua ni se rupe, cit-o data.
Tel0762.865.274
- toader nicolae
- Veteran
lol .Lary tare rautacios esti.
- nagy victor
- Veteran
La pescuit cu matchul sau cu bolo. dupa parerea mea este indispensabil mai ales prastia folosita pt. nadit cu viermisiri .Cracanul ( partea fxa a prastiei )este mai suplu , elasticul este mai subtire si mai moale iar cupa (cosul ) are o forma specifica pt. ca viermii sa nu se zdrobeasca si sa nu cada din el . Cel pt. bulgari ( nada grea ) are cracanul mai robust si mai mare , elasticul este mai mare in diametru si este mai puternic , cosul este mult mai mare si mai rezistent . Fara sa exagerez cu aceasta prastie se poate nadi pina la 65-70m . Cind dau pe balta la feeder cu momitor dau cu prastia 7-10 bulgari de nada in zona in care lansez montura .
Merita sa incercati odata !
Merita sa incercati odata !
Pescuitul Inainte de Toate !
Cine NU Respecta Natura , NU se Respecta pe SINE !
http://pescarulbihorean.ro/
http://pescarulbihorean.ro/forum/
Cine NU Respecta Natura , NU se Respecta pe SINE !
http://pescarulbihorean.ro/
http://pescarulbihorean.ro/forum/
-
- VIP+++
Domle,larY scriti ca si mine repede-elasticu-l-deci tot fara chilotzi sinteti .mam uitat in dictionar elecctornic.maleabil nu merge la elastic..deci tot fara chilotzi..
Domle,Naghi,multzumesc singurul care miati explicat cumsecade.toplic inchis
Domle,Naghi,multzumesc singurul care miati explicat cumsecade.toplic inchis
esti tare,mai ridem si noi(cu tine)gogu steriade scrie:Ieri miam facut o prastie de nadit pt primavar.cu cracane din esentze tarisi cauciuc de electrician.DOResc si relatii cum se pune nad in elastic si cu ce?multumesc pt.raspunsuri urmatoare!?!
-
- VIP+++
dom lary am mai descoperit greseli la postatu dumitale-nodu-ri si cit-o..radetzi geaba! controlativa la scris si nu mai dati vina pe mine...
OFF TOPIC.gogu steriade scrie:dom lary am mai descoperit greseli la postatu dumitale-nodu-ri si cit-o..radetzi geaba! controlativa la scris si nu mai dati vina pe mine...
Scuze pentru greseli, sunt pescar nu profesor.
Referitor la postarea mea Gogole de mai sus, te anunt ca are legatura cu topic-ul deschis de tine.
Team dat un sfat, daca vrei il iei in considerare, daca nu, nu.
Tel0762.865.274