claufishi scrie:@ AdiB
Avand in vedere ca se apropie deschiderea sezonului si dezghetarea baltii, probabil Cristi este mult prea ocupat cu populari, aducerea pestilor, reabilitari etc., astfel încât nu mai ajunge sa navigheze pe forum, eu voi încerca sa te lamuresc cu taxele care se pare ca raman aceleasi.
Se pescuieste de pe un singur mal gen MV2, cu 4 lansete. Sotia,iubita nu plateste taxa.
Crap se prinde in orice moment al zilei si al sezonului daca stii unde, cum si cu ce (CITESTE MOTTO-UL TRECUT LA MINE LA SEMNATURA SI VEI INTELEGE UNDE VEI PRINDE SIGUR CRAP PE ACEASTA BALTA DAR SI PE ALTE BALTI) !
Crapii sunt foarte nervosi si sanatosi.
In rest este de prisos sa mai discutam de fauna piscicola bogata, linistea, peisajul, arealul de pescuit ideale.
Momentan este singura balta din Brasov care ne poate satisface nevoile pescaresti in special legat de pescuitul crapului si al stiucii.
Era de ajuns sa spun singura balta din Brasov ca multe dintre cele ce au fost nu mai sunt nici macar balti pentru ca nici apa nu mai au, darămite pesti In aceste cazuri pe lângă foamea de bani a survenit ceva firesc si anume setea golind astfel baltile de apa Ma opresc ca deja deviez catre Povestea lui Harap Alb.
P.S. Un pescar trebuie sa fie perseverent si ambitios ! Daca te strofocai putin gaseai aceste taxe in primele 1-2 pagini ale acestui topic, dar avand in vedere ca esti nou pe aici si in pescuit se intelege.
SUNT DEACORT CU CLAUDIU. daca pot completa fara a accepta rautati la adresa acestei balti .pot spune ca are structuri ,agataturi si te solicita la maxim ca pescar .pentru a reusi sa ai o partida buna.balta e dezechilibrata in unele locuri si eu o vad ca pe o provocare.si termin cu citatul unui alt patron de balta care trebuie tinut minte.eu vreau sa fac pescarii din voi .nu vedete de cinema se potriveste manusa aceasta balta cu spusele mentionate