cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
In sfarsit a inceput sa in-vie topicul deschis de anumite persoane, tot inainte nu conteaza ca sunt mai vechi dar e un nou inceput,HAI baietiiiiiiiiiiiiiii mai cu tupeu, DACA da fiecare din casa! o sa avem ce sa povestim pana la prima iesire ptr fiecare, asa o sa ne fie mai usor tuturor
Te salut, Mircea!sporea scrie:Cu dedicatie pt. Sorin.Stie el de ce. MERSI
Multam pentru dedicatie.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Frumos biban, ce saramurica ar iesi din cativa bibani ,lai luat in dunare sau pe vreun canal .Nam reusit sa reduc pozele deloc nu stiu ce naiba deschid browse aleg poza o reduc imi aleg dimensiunea, o reduce cand dau clic sa o salvez canci mai departe nu mai merge trebe sal chem pe fratelo ca el se pricepe dar pana atunci doar ne uitam si visam
Sebi am vazut ca ai anumite foto care au mai mult de 2mb cum ai reusit sa le atasezi
Bibanul pe brat[canalele fiind secate ]in timp ce pescuiam la salau ,intre ape, cu oblete in primul si al doilea prag.Cu pozele vad ca ai reusit,eu personal nu le fac nimic,efectiv le atasez .
Ultimele foto sunt facute cu alt aparat, la cat ar trebui sa setez aparatul ca sa-mi de-a pozele sub 2mb un pic de ajutor celor care cunosc n-ar strica va rog
frumos doamne ce ne mai chinuie amintirile astea
nikalai scrie:Ultimele foto sunt facute cu alt aparat, la cat ar trebui sa setez aparatul ca sa-mi de-a pozele sub 2mb un pic de ajutor celor care cunosc n-ar strica va rog
click dreapta foto -> edit -> paint -> resize -> vertical/orizontal -> close (X) -> save/yes
Ms sa rezolvat