cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
AHHHHHHHHHHHHH mie rau imi vine sa lesin cand mi-aduc aminte cat mai este pana in luna august deja am inceput sa nr zilele ca-n armata( AMR 137 ) SEBI ma disperi cu bucatile alea prijite cred ca dau fuguta la cora sa iau niste crap adica ( macrou ) OFFF MULT A FOST DESTUL MAI ESTE . SEBI am o gramada de poze facute in DELTA dar sunt prea mari si nu ma pricep sa le fac mai mici, greu cu tehnologia asta
Poze desktop-wallpaper ,,studiu de caz'' -Dreaming of CHILIA
Hai sa bag si eu niste poze...Chilia 2012
O fasole
Berbecut la protap
O fasole
Berbecut la protap
- cosmin mihut
- Veteran
Faine poze chiar ,ca, te starnesc .In 04 iunie prima iesire .
MERCEDES S
Daca scade apa,acum toate malurile sunt inundate si inca in crestere.Pana in iunie poate scade apa dar malurile sar putea sa fie maloase,ma rog sa tina vremea cu noi.Sa ne amagim putin:
Peştele care scapă din undiţa pescarului este întotdeauna cel mai mare.
Broasca-una din momelile mele preferate pt mustaciosi.
Cu dedicatie pt. Sorin.Stie el de ce. MERSI
Superbe toate pozele.
Erau perioade "moarte" pe Dunare,in cursul zilei ... cam intre ora 12 si ora 18. In acest interval dadeam fuga pe cate un canal, la o caraseala. De cele mai multe ori caraseala se prelungea pana se insera si incet, incet abia de mai vedeam pluta. Pescuitul la caras are un farmec deosebit. Cand vezi pluta luand-o alene pe suprafata apei ... apai nu exista sa nu te indragostesti de pescuitul la caras.
Din pacate, din anul 2007 incoace, canalele au inceput sa sece, rand pe rand. Intai cele izolate, apoi cele care aveau legatura cu Dunarea. Ma refer acuma la canalele mici din zona dig-mal, care "ascundeau" toate speciile de pesti, dar in general maruntis.
In anul 2009 am facut pentru ultima oara niste carasheli memorabile pe Ostrovul Tataru.
Erau perioade "moarte" pe Dunare,in cursul zilei ... cam intre ora 12 si ora 18. In acest interval dadeam fuga pe cate un canal, la o caraseala. De cele mai multe ori caraseala se prelungea pana se insera si incet, incet abia de mai vedeam pluta. Pescuitul la caras are un farmec deosebit. Cand vezi pluta luand-o alene pe suprafata apei ... apai nu exista sa nu te indragostesti de pescuitul la caras.
Din pacate, din anul 2007 incoace, canalele au inceput sa sece, rand pe rand. Intai cele izolate, apoi cele care aveau legatura cu Dunarea. Ma refer acuma la canalele mici din zona dig-mal, care "ascundeau" toate speciile de pesti, dar in general maruntis.
In anul 2009 am facut pentru ultima oara niste carasheli memorabile pe Ostrovul Tataru.
- Fişiere ataşate
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin