Sarulesti - Sandulita
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Sarulesti - Sandulita
vreu sa incerc o nada facuta acasa la care in loc de csl adaug palinca care a dat rezultate bune pe vremea mai rece .mersi de urarii robert
Re: Sarulesti - Calareti
vezi acolo cu palinca, adauga cate putin ca sa iti mai ramana si tie "de adaugat" in caz de forta majora
MLDD
normal moe ca nu o pun toata mai pun si in gura de sete ca doar luni este cald
Va saluta Vornicu ! Si apropos , simt (dl moe ,dl caramba) ca o sa o faceti din nou !
Doamne ajuta....
Re: Sarulesti - Calareti
Hai ca a prins Caramba o zi de nota 10 daca a mers la Calareti , soare, cald, adie putin vantul.. Sa vedem daca ne zice diseara ce a facut..
MLDD
Da,poate ne spune fiindca maine as vrea sa fac si eu o partida tot p calareti si as vrea sa stiu cum a fost.Eventual daca are cineva nr lui caramba de tel si ar putea sa mi l dea p privat sa ii dau un tel sa vad c a facut ca sa stiu c planuri imi fac maine ar fi super.Multumesc anticipat.
Bineneteles,nu stau atat de bine ca tine la poze dar la impresii nu trag chiulu.....
salut baiti imi cer scuze ca nu am intrat ieri sa va povestesc ca nu am prins decit 10 carasi nu a mers deloc am mai fost cu inca doi prieteni unul din ei a luoat un crap la1,5 kg in rest aer de la vint .a avut nea vali grija sa nu se prinda nimic ca doar simbata si duminica a fost ful .dee ce vretii sa ajunga omul sa mearga cu bicicleta asa ne-a zis odata anul trecut .ne-a mai explicat ca au fost peste 180 de masini simbata si duminica si la fiecare masina cite o mamaliga de 3.4 kg faceti si voi socoteala sint satuii crapii deacea nu vrea sa manice
- carapavel florin
- senior
salut curgea apa cumva la dig sau nu ai luat seama ca altfel poate erau satui crapii dar din cauza lor si nu a pescarilor
nu curgea apa vina este a lui nea vali nu a pescarilor, hai sa fim seriosi daca ar fi prins toti peste ar da faliment. are dinsul alte siretlicuri ca sa nu manince baboiul