Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- daddy caddy
- senior
Re: Zona Brasov
DECI: TE DUCI FRUMOS LA RILOTA FACI PLATA SI IL APUCI BINE PE JANOS DE GAT IL BAGI CU CAPUL IN GARLA IL TI 30 MIN SI DUPA AIA PESCUIESTI FARA SA FI DERANJAT
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
Stiu istoria dar era pe alta balta
- dragan claudiu
- Veteran
daddy caddy scrie:DECI: TE DUCI FRUMOS LA RILOTA FACI PLATA SI IL APUCI BINE PE JANOS DE GAT IL BAGI CU CAPUL IN GARLA IL TI 30 MIN SI DUPA AIA PESCUIESTI FARA SA FI DERANJAT
- Cristi320diesel
- junior
Mersi frumos raman dator fire intinsepmdo scrie:pt.cristi320diesel am fost joi pana vineri la Bela,la ce frig a fost am prins destul de bn.niste carasi destul de frumosi iar crap(ciortani)9sau 10 buc.in rest fb.pt aceasta vreme.Trebuie sunat Bela inainte taxa 40lei
Mary!!! Cu siguranță la Reci este o mare țeapă, plătești 60 ron și nu ai nici măcar o trăsătură. Paznicul este mai slăbuțel la mansardă și cu siguranță îți găsește nod în papură să se certe cu tine!!! Cred că la Budila facem treabă mult mai bună, balta 25 ron C&R. Cred că mă ajută Claudiu Drăgan cu informații ptr. a evita agățătura.
- Cristi320diesel
- junior
de balta de la augustin stie cineva ceva ca bela de la belin deschide balta doar daca are cel putin 10. pescari
ce e asa de ajutat, te duci pe partea cum intri pe balta, nu mergi mult in stanga sau dreapta, si nu sunt ragalii acolo, aa si da , nu trebe aruncat departe acolo, 30-40 metri e suficient.
- Cristi320diesel
- junior
mersi acolo am plecat fire intinse baieti
cum e la augustin? nu am fost niciodata, ai mai mers pe acolo? se prinde ceva? sau e gen cismasu, vadu?Cristi320diesel scrie:de balta de la augustin stie cineva ceva ca bela de la belin deschide balta doar daca are cel putin 10. pescari
Fir intins si multa caldura sufleteasca daca vremea nu ne ajuta.
Si eu sunt curios despre balta de la Augustin,poate vedem poze si primim niste detali.
Si eu sunt curios despre balta de la Augustin,poate vedem poze si primim niste detali.
Prinde un peste si ... fa-l mare !
teo ,
acolo unde ai facut pozele la Reci , ai masina langa tine ?? ...sau o lasi pe undeva printr-o parcare ???
acolo unde ai facut pozele la Reci , ai masina langa tine ?? ...sau o lasi pe undeva printr-o parcare ???
In parcarea dintre brazi sau de la strada in ambele cazuri 20-30m distanta.shahjaban scrie:teo ,
brutusik scrie:vand momitoare cu 4 si 6 sarme preturi exceptionale 0765499274
Ce se mai aude cu plumbii striati?
miercuri cik mi-au trimis matrita deci vineri sau luni cel tarziu ma apuc de treaba