Sarulesti - Sandulita
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Sarulesti - Sandulita
imi cer scuze ca nu am mai dat detaili dar nu am mai ajuns pe balta trebuia sa ma duc cu un prieten dar nu a putut sa mai mearga. si spre dezamagire mea nu am mai fost cu tote ca vremea a fost exceptionala
singura zi buna de mers pe balta este pe 1 aprilie. pe sfrsitul saptamini vitoare se mai incalzeste asa ca luni pe 1 e numai bine de mers
Da, intr-adevar cam dubioasa vremea zilele astea. A mai fost cineva pe undeva?
MLDD
trebuia sa merg eu weekend-ul asta dar am amanat,ma duc la pescuit de placere nu doar ca sa plec de acasa.Astept vreme mai buna,pana atunci poate-si da si platica seama ca e aproape aprilie si incepe sa manance mai bine!
c se intampla acum afara nu este normal cred ca usor usor si anotimpurile vor fi o amintire...
pe sfarsit de saptamina se incalzeste si poate luni facem o iesire pe balta la calareti ce ziceti!
- silviu_90xxl
- utilizator
Tind sa fiu de acord cu dumneavoastra ......dar de acum anotimpurile sunt istorie,pentru ca din frigul asta ne baga direct in 20-25 de grade
Asta este.....
Asta este.....
buna searacaramba scrie:pe sfarsit de saptamina se incalzeste si poate luni facem o iesire pe balta la calareti ce ziceti!
sper sa nu dau nastere unor discutii off-topic dar sunt interesat de ''calareti''
care ''calareti''?ceva detalii?se poate si un mp...
multumesc...respect
niciodata nu spun NICIODATA...
Re: Sarulesti - Calareti
Salut Bitza. Balta este in apropiere de Sarulesti Gara. Taxa 50 ron, peste : caras, crap (in general ciortani la 1-2 kg).
MLDD
si nu merge nimeni luni pe 1 aprilie vremea este frumoasa sper sa nu ne pacaleasca
iti multumesc foarte mult ptr raspuns si ptr detalii...meo_mdc scrie:Salut Bitza. Balta este in apropiere de Sarulesti Gara. Taxa 50 ron, peste : caras, crap (in general ciortani la 1-2 kg).
singura problema este vremea asta care zic eu,la cam dat peste cap,dupa ceva nopti cu grade plus,acum, brusc temperaturi de
-3 grade noaptea si 2-3 grade ziua,sau spre exemplu,maine in calarasi vor fi 3grade ziua si duminica la patru zile distanta,vor fi 22grade cu plus ...poate dupa prima saptamana din aprilie vom simti cu adevarat ca vine primavara ...
fir intins tuturor pescarilor
niciodata nu spun NICIODATA...
Da intr-adevar, chiar daca vremea va fi frumoasa pe 1, pestii vor fi cu siguranta dati peste cap, asa ca eu zic pas. Poate spre sfarsitul saptamanii viitoare, sau la inceputul celeilalte saptamani voi face si eu o partida acolo. Caramba,daca mergi pe 1, te asteptam cu detalii si eventual ceva fotografii.
MLDD
daca ajung luni ,si sigur ajung vin cu detalii si poze stiti cum este vorba poza face cit omie de cuvinte.si invitatia este valabila
si eu o sa fac o partida sapt viitoare dar marti sau miercuri,fir intins caramba si te asteptam cu vesti bune...