betain hcl
Moderator: florentiniuga
betain hcl
Salut
Dle Iuga ne spuneti si noua unde gasim Betaina HCL in stare pura?
Ati afirmat ca este continuta de un medicament dar nu ati precizat in emisiune care.
Ne puteti furniza si aceasta informatie?
Multumesc
Ati afirmat ca este continuta de un medicament dar nu ati precizat in emisiune care.
Multumesc
- florentiniuga
- Master Admin
Re: betain hcl
Multi - Enzyme Formula. Pret aprox. 30 lei/60 de tablete.Ravensun scrie:Salut
Multumesc
Se pun 5-8 tablete/kg de mix.
- Butaru Gabriel
- Veteran
Incearca si ce ti-a recomandat domnul Florentin,am sa incerc si eu Enzyme Formula,cred cai mai bine asa ca acum gasesti aceste dipuri,arome,aditivi,la majoritatea comerciantilor care vinde un ac si-o rama.Mai vezi si aici:www.crap.ro/pagina/4/68/atractanti-cu-v ... cibet.html
Dle Iuga ati avut rezultate folosind acest produs?
Sau il folositi des se simte dieferenta? Vad ca este un complex enzimatic si are si cateva chestii care nu cred ca sunt necesare crapului. Insa vad ca are si bromelaina care este similar cu betaina chiar la fel de nutritiv si atractiv.
Ati gustat pastilele? au gust?
Sau il folositi des se simte dieferenta? Vad ca este un complex enzimatic si are si cateva chestii care nu cred ca sunt necesare crapului. Insa vad ca are si bromelaina care este similar cu betaina chiar la fel de nutritiv si atractiv.
- Butaru Gabriel
- Veteran
Va rog frumos. Cine stie cate grame are o lingurita, sau lingura de betaina
- florentiniuga
- Master Admin
Nu am folosit inca, altfel v-as fi recomandat pana acum, insa voi incerca. Informatiile le am de la cineva care sustine ca a avut rezultate foarte bune.Ravensun scrie:Dle Iuga ati avut rezultate folosind acest produs?
- iulian petre
- Veteran
Multi - Enzyme Formula. Pret aprox. 30 lei/60 de tablete.
Se pun 5-8 tablete/kg de mix.[/quote]
-----------------------------------
SCUMP domnule scump cu paracetamol nu merge? ......unde am ajuns doamne ... nici noi nu ne permitem sa dam 100 ron pe un kg de mancare dar la crap facem sacrificii !!
Oare Mitranescu ce baga in mamaliga cocaina sau canabis?....ca am observat in primavara, ca amesteca mamaliga cu inca ceva rosu....oare erau icre de manciuria?
ps. sper sa stiti de gluma si tot odata, ca nu tot ce zboara se mananca
Se pun 5-8 tablete/kg de mix.[/quote]
-----------------------------------
SCUMP domnule scump cu paracetamol nu merge? ......unde am ajuns doamne ... nici noi nu ne permitem sa dam 100 ron pe un kg de mancare dar la crap facem sacrificii !!
Oare Mitranescu ce baga in mamaliga cocaina sau canabis?....ca am observat in primavara, ca amesteca mamaliga cu inca ceva rosu....oare erau icre de manciuria?
ps. sper sa stiti de gluma si tot odata, ca nu tot ce zboara se mananca
Ultima oară modificat 24 Feb 2009, 20:44 de către iulian petre, modificat de 2 ori în total.
ai dreptate Iulian. eu o data la 2 zile mananc cate un pumn de buburuze ornate cu tzantzari de colorado. deh........am probleme cu penajul si asta mi-a recomandat ortopedul.
apropo de betaina praf, am auzit prin targ cum ca nu s-ar dizolva decat in apa calda. sa fie oare adevarat????????
apropo de betaina praf, am auzit prin targ cum ca nu s-ar dizolva decat in apa calda. sa fie oare adevarat????????
ce naste din pisica tot.....peste mananca
Am cumparat anul trecut acest produs, praf fiind impachetat in pahar de plastic precum mustarul (200g-3sau 4 lei) si tin minte ca era ambalat de o firma din Satu-Mare.
- Madalin Dirla
- Veteran
martinik scrie:ai dreptate Iulian. eu o data la 2 zile mananc cate un pumn de buburuze ornate cu tzantzari de colorado. deh........am probleme cu penajul si asta mi-a recomandat ortopedul.
Asa este, se dizolva in apa calda
la banii astia cred ca ai cumparat 90% gris si 10% betainatavimai scrie:Am cumparat anul trecut acest produs, praf fiind impachetat in pahar de plastic precum mustarul (200g-3sau 4 lei) si tin minte ca era ambalat de o firma din Satu-Mare.
ce naste din pisica tot.....peste mananca
- Butaru Gabriel
- Veteran
Fiti atenti de unde cumparati aditivi,arome,dipuri si etc.Cumparati de unde ati mai luat, nu luati de oriunde, ca-i jale.Am vazut ieri in niro cam tot ce se gaseste intr-un magazin care se respecta si nu-i de bine.M-am uitat la mai multe produse, si-i jale pana si cei cativa care mai aduc marfa din Ungaria vind aceste prafuri si lichide colorate cu numele de betaina si etc.Am luat o cutie mare de sofran si parca-i caramida pisata.martinik scrie:la banii astia cred ca ai cumparat 90% gris si 10% betainatavimai scrie:Am cumparat anul trecut acest produs, praf fiind impachetat in pahar de plastic precum mustarul (200g-3sau 4 lei) si tin minte ca era ambalat de o firma din Satu-Mare.
- jila pitis
- senior
as vrea sa fac bile solubile,si as vrea un sfat legat de betaina.cum sa o folosesc sa o amestec in mix sau sa pudrez bilele dupa ce sunt gata rulate inainte sa le pun la zvantat?
Pitis, dizolvi betaina in partea lichida( laptele de porumb diluat deja plus ce mai adaugi, in functie de inspiratie, amino, atractamino, csl, etc.)
Daca va intereseaza BETAINA HCL 93% puritate astept un mesaj , am luat mai multa si (en gros) si nu-mi trebuie toata. Pret pe masura (engros).