Schimb 1 buc mtx12
Moderatori: mini_mic, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- PescarDeMic
- senior
Schimb 1 buc mtx12
Ca si in titlu schimb1 bucata Hakuyo MTX 12 de 3.60, 3.5 LBS, din 2 segmenti, stare impecabila cu mtx 12 3.90 din 2 segm.& inel de 50.
Prietenii sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare...
Re: Schimb 1 buc mtx12
ai pm
"Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalti e trist. La fel și când ești prost..." Philippe Geluck
- PescarDeMic
- senior
Pentru a nu se mai crea confuzie,acord diferenta!PescarDeMic scrie:Ca si in titlu schimb1 bucata Hakuyo MTX 12 de 3.60, 3.5 LBS, din 2 segmenti, stare impecabila cu mtx 12 3.90 din 2 segm.& inel de 50.
Ma bag si eu, sper sa nu te superi. Eu vreau mtx-ul de 3.60...sa-l cumpar, care accepta schimbul cumpar eu mtx-ul de 3.60 de la el. ofer 130 ron daca e impecabil
Hai cu schimbul
Hai cu schimbul
"Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalti e trist. La fel și când ești prost..." Philippe Geluck
- PescarDeMic
- senior
Nu ma supar,dar nu te inteleg......
Cumpar eu mtx-ul tau,daca este impecabil,ofer 140 ron.....accepti????
Cumpar eu mtx-ul tau,daca este impecabil,ofer 140 ron.....accepti????
Eu vreau mtx de 3.60 , tu vrei de 3.90...daca chiar insisti ti-l dau cu 130 cat ofer si eu si imi fac set de altceva...sau mi-l dai tu, cum vrei...Eu vroiam doar sa te ajut si pe tine...dar si pe mine, sunt useri care nu accepta schimburi si vor bani...amandoi ne atingeam scopul...doar asta urmarim
- PescarDeMic
- senior
Daca este impecabil,asa cum spui,ok,il cumpar .......daca insisti
Oricum,multumesc pt.intentie!
Maine dimineata ajung in bucuresti si ne vedem......daca pastrezi oferta!
Oricum,multumesc pt.intentie!
Maine dimineata ajung in bucuresti si ne vedem......daca pastrezi oferta!
Nu sunt tigan, am spus un lucru asa ramane...ori mi-o dai pe a ta si ofer 130, ori ti-o dau eu pe a mea tot la 130...macar unul dintre noi sa-si faca set
- PescarDeMic
- senior
Se poate inchide!
Multumesc!
Multumesc!