Zona Brasov

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

Scrie răspuns
radu90
membru activ
membru activ

Re: Zona Brasov

Mesaj de radu90 » 23 Mar 2013, 00:16

am gasit niste poze cu balta, sa va arat mai exact despre ce vorbesc...
Fişiere ataşate
alta captura
alta captura
una dintre capturi
una dintre capturi
tot balta
tot balta
balta
balta

radu90
membru activ
membru activ

Mesaj de radu90 » 23 Mar 2013, 00:18

cred oricum ca noi vorbim de balti diferite...am auzit si eu ca la ilieni sunt mai multe balti, dar eu doar de asta stiam si apoi am aflat de "lunca ilieni" unde am inteles ca tot asa sunt 2 balti, eu am dat pe prima cand am fost...

Als_BV
utilizator
utilizator

Mesaj de Als_BV » 23 Mar 2013, 01:21

La budila e de bun simt taxa am facut ultimele partide pe 2012 acolo mai exact 21 si 28 noiembrie si in ambele am prins crap in prima 2 ciortani la plastice si in cealalta unu si aprox 8 kg de caras, fiind prea rece am pescuit la viermusi cu pufulete...doar ca balta devine din ce in ce mai inpracticabila datorita firelor si monturilor lasate in agataturi ...
Catch & Release

fish30
membru activ
membru activ

Mesaj de fish30 » 23 Mar 2013, 10:03

radu90 scrie:
dragan claudiu scrie:
radu90 scrie:din pacate cred ca si-au cam taiat singurii craca de sub picioare baietii de la budila...cine da 25 lei sa nu ia nimic? nici macar 1 kg de caras...hai ca 15 lei ii dadeai, da deja la 25 s-au cam intins cu patura, eu sincer nu cred ca o sa mai calc pe acolo daca ramane regulamentu, prefer sa merg la ilieni, de 15 lei imi da un kg de caras ( caras frumos intre 5-800 grame). Si prinzi la fel de bine crapceni cum prinzi la budila...
Am mai auzit de ceva balti prin Chichis, care au totusi potential, una cica s-ar numi unghiul americanului sau ceva de genu...
A fost careva prin zona Chichis la pescuit pe balti? eu chiar nu am fost deloc...ar fi bine sa gasesc pe cineva care stie totusi cum sta treaba pe acolo..
cum sa nu mareasca taxa cind anul trecut au fost prinsi cu crap taiat bucati in poseta sotiei pescarului.cum sa nu maresti taxa cind vin pescari doar cu gindul de a fura peste. si 25 de ron ti se pare o taxa mare,pai ce sa mai vb cei di bucuresti,ilfov,prahova..etc. mai vin pe balta si multi batrini trecuti de 60 ani care nu concep ca ce prind trebuie eliberat sau platit si se cearta cu patronu.asa o sa scape de unditarii comunisti si o sa fie liniste.prefer sa merg pe o balta unde vin pescari de calitate si adevarati pescari sportivi si taxa sa fie si 100 ron .
Aia care au fost prinsi sa aiba interdictie pe balta, este foarte simplu, si sa-i puna sa plateasca pestele care l-au feliat si l-au bagat in posete, sa nu-i lase sa plece de pe balta fara sa plateasca pestele taiat, are tot dreptul, e proprietate privata, nu-l lasa sa plece.
Cat despre ce spui tu ca preferi asa, ei bine cine are totusi situatie financiara si isi permite da si 100 lei pe o partida, dar nu cred ca suntem toti atat de fericiti sa stricam in jur de 200 lei la o iesire pe balta.
Cel putin din calculele mele: daca 25 lei dau taxa, 20 lei dau pe combustibil, cel putin 5 lei pe nada ( asta sa zic ca nu stric foarte multa si nu momesc) daca tot am ajuns pe balta o sa vreau sa iau si eu un peste pt consum, mai dau pe peste inca 30 lei si uite cum usor de tot ajung la 80 lei o partida. pai si din 7-800 lei salar, sa cheltui 320 lei pe luna pt pescuit, mi se pare cam mult totusi...
Nu stiu despre altii, dar eu unul la 25 lei fara sa iau nici macar un caras, poate foarte ocazional daca o sa mai calc pe acolo, oricum cand nu e prohibitie merg pe Olt, in prohibitie o sa caut totusi alte balti de pescuit, daca nu o sa revin la Ilieni ca acum 2 ani.
parerea mea cu calculele tale nu mai da banii pe taxa pe nada si pe benzina.mergi la carefour si cumpara peste frate de banii aia si lasa-te de pescuit sau mergi pe olt cu bicicleta si nici taxa nu platesti.de ce sa dai 80 de ron pe un peste cand poti cumpara 10kg.
Marian Nedelcu
Power Carp Baits
www.powercarpbaits.ro

fish30
membru activ
membru activ

Mesaj de fish30 » 23 Mar 2013, 10:04

daddy caddy scrie:
radu90 scrie:din pacate cred ca si-au cam taiat singurii craca de sub picioare baietii de la budila...cine da 25 lei sa nu ia nimic? nici macar 1 kg de caras...hai ca 15 lei ii dadeai, da deja la 25 s-au cam intins cu patura, eu sincer nu cred ca o sa mai calc pe acolo daca ramane regulamentu, prefer sa merg la ilieni, de 15 lei imi da un kg de caras ( caras frumos intre 5-800 grame). Si prinzi la fel de bine crapceni cum prinzi la budila...
Am mai auzit de ceva balti prin Chichis, care au totusi potential, una cica s-ar numi unghiul americanului sau ceva de genu...
A fost careva prin zona Chichis la pescuit pe balti? eu chiar nu am fost deloc...ar fi bine sa gasesc pe cineva care stie totusi cum sta treaba pe acolo..
DIN PACATE EXEMPLE CA TINE SUNT MULTE!ACUMA TE INTREB CE TAXA TE-AR MULTUMI PE TINE PT C&R?SAU TU MERGI PE VARIANTA PRINZI SI MANANCI?
DATORITA COMPORTAMENTULUI UNDITARILOR CARE AU CARAT PESTE CU NEMILUITA PROBABIL A MODIFICAT SI PRETURILE PROPRIETARUL BALTII SI PROBABIL DE ACUM ISI VA SELECTA SI PESCARII PE CARE O SA-I PRIMEASCA PE BALTA!DACA STI VREO BALTA UNDE SI PRINZI MARE SI MULT SI NICI NU PLATESTI ANUNTA-NE SI PE NOI **== APUCA-TE SI TU DE PESCUITUL LA CRAP CA O SA PRINZI TU LA ILIENI CARAS LA 800GR CAND O SA ITI ADUCI DE ACASA :D
de ce crezi ca la belin s-a pus gard si acum inchide balta.din cauza celor care vroiau 15 lei taxa si sa ia peste cat pot duce.C & R(in tigaie)
Marian Nedelcu
Power Carp Baits
www.powercarpbaits.ro

fish30
membru activ
membru activ

Mesaj de fish30 » 23 Mar 2013, 10:07

radu90 scrie:am gasit niste poze cu balta, sa va arat mai exact despre ce vorbesc...
e prins de tine amurul?daca da sa ne spui si noua reteta cum l-ai gatit :))
Marian Nedelcu
Power Carp Baits
www.powercarpbaits.ro

daddy caddy
senior
senior

Mesaj de daddy caddy » 23 Mar 2013, 13:01

FRUMOSI AMURII!AI DAT CU EI DE TIGAIE SAU AU PLECAT DE UNDE AU VENIT? **==
STIL OSTIL

ENERGY CARP

Als_BV
utilizator
utilizator

Mesaj de Als_BV » 23 Mar 2013, 14:07

:)))))
Catch & Release

tache
senior
senior

Mesaj de tache » 23 Mar 2013, 15:04

Am vazut si eu ca balta de la Belin(Movile) este de vanzare sau de inchiriat.Pacat,raman putine balti de pescuit in jurul Brasovului.
Prinde un peste si ... fa-l mare !

pmdo
membru activ
membru activ

Mesaj de pmdo » 23 Mar 2013, 15:45

Ieri am fost la Belin la Bela,taxa 24 ore este 40lei,la frigul care s-a lasat am prins foarte bn.pentru apa foarte rece care este momentan,nu mai stiu exact am avut 9 ciortani si cativa carasi destui de frumosi in,dreapta de unde am stat sa prins si un crap ceva mai mare cred ca avea 4-5 kg in rest ok.Momentan peste a zis Bela ca nu baga peste,inca este apa destul de scazuta,nu cum era la sfarsitul anului trecut.Pt prima iesire e bine

dragan claudiu
Veteran
Veteran

Mesaj de dragan claudiu » 23 Mar 2013, 16:01

tache scrie:Am vazut si eu ca balta de la Belin(Movile) este de vanzare sau de inchiriat.Pacat,raman putine balti de pescuit in jurul Brasovului.
esti sigur ca-i de inchiriat? ca stiu pe cineva care-i interesat. [-(

radu90
membru activ
membru activ

Mesaj de radu90 » 23 Mar 2013, 16:59

am eliberat toti amurii si da sunt prinsi de mine, ala din poze sunt chiar eu....prea mari ca sa-i omor eu, cand cumpar, cumpar pana in 2kg peste si asa e gras si ala e de 2kg, daia nu prea imi place pestele de balta...prefer un peste salbatic de Olt, dar totusi cand e prohibitie nu am ce face, merg pe ligheane...

radu90
membru activ
membru activ

Mesaj de radu90 » 23 Mar 2013, 17:00

Als_BV scrie:La budila e de bun simt taxa am facut ultimele partide pe 2012 acolo mai exact 21 si 28 noiembrie si in ambele am prins crap in prima 2 ciortani la plastice si in cealalta unu si aprox 8 kg de caras, fiind prea rece am pescuit la viermusi cu pufulete...doar ca balta devine din ce in ce mai inpracticabila datorita firelor si monturilor lasate in agataturi ...
Caras din ala de 5o grame? eu cand am dat dupa caras ( cei drept doar o partida am dat dupa caras, sa mor daca a intrat unul peste 50 grame, da eu de prin septembrie nu am mai mers, poate o fi populat dupa..)

radu90
membru activ
membru activ

Mesaj de radu90 » 23 Mar 2013, 17:02

parerea mea cu calculele tale nu mai da banii pe taxa pe nada si pe benzina.mergi la carefour si cumpara peste frate de banii aia si lasa-te de pescuit sau mergi pe olt cu bicicleta si nici taxa nu platesti.de ce sa dai 80 de ron pe un peste cand poti cumpara 10kg.[/quote]
Fiecare sa faca ce vrea, e strict problema cat cheltui, nu ai tu treaba, ca eu nu te-am intrebat pe tine, daca ai bani multi de dat pe balti, nu mai da 25 lei/partida la budila, da-le 100, ca doar tu ai bani cacalau...

radu90
membru activ
membru activ

Mesaj de radu90 » 23 Mar 2013, 17:04

fish30 scrie:
daddy caddy scrie:
DIN PACATE EXEMPLE CA TINE SUNT MULTE!ACUMA TE INTREB CE TAXA TE-AR MULTUMI PE TINE PT C&R?SAU TU MERGI PE VARIANTA PRINZI SI MANANCI?
DATORITA COMPORTAMENTULUI UNDITARILOR CARE AU CARAT PESTE CU NEMILUITA PROBABIL A MODIFICAT SI PRETURILE PROPRIETARUL BALTII SI PROBABIL DE ACUM ISI VA SELECTA SI PESCARII PE CARE O SA-I PRIMEASCA PE BALTA!DACA STI VREO BALTA UNDE SI PRINZI MARE SI MULT SI NICI NU PLATESTI ANUNTA-NE SI PE NOI **== APUCA-TE SI TU DE PESCUITUL LA CRAP CA O SA PRINZI TU LA ILIENI CARAS LA 800GR CAND O SA ITI ADUCI DE ACASA :D
de ce crezi ca la belin s-a pus gard si acum inchide balta.din cauza celor care vroiau 15 lei taxa si sa ia peste cat pot duce.C & R(in tigaie)
Am prins caras la Ilieni ( DE 1 kg ) nu 800 grame, imi pare foarte rau, ca am schimbat telefonu si nu am downloadat pozele din el, ca iti aratam poze cu caras de 1 kg pe cantarite.
Nu mai vorbi prostii daca nu ai habar.
Daca nu ma crezi e strict problema ta.

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”