vand set crap
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
vand set crap
Deoarece nu le mai folosesc ma-m hatarit sa le vand. Toate arata si functioneaza foarte bine
Se vand la set sau numai daca se gasesc cumparatori pentru toate deoarece as vrea sa pot face altceva cu bani
Pret 800 ron si mi se pare un pret destul de corect asa ca nu negociati nu se fac schimburi
Setul contine :
- 3 lansete UK CARP eliminator 3.9 m , 3.5 lb
- 2 mulinete energo team long cast 8000
- 1 mulineta trabucco fs 6000
rog pe cineva sa ma invete sa pun poze deoarece imi zice ca sunt prea mari ca dimensiune
Se vand la set sau numai daca se gasesc cumparatori pentru toate deoarece as vrea sa pot face altceva cu bani
Pret 800 ron si mi se pare un pret destul de corect asa ca nu negociati nu se fac schimburi
Setul contine :
- 3 lansete UK CARP eliminator 3.9 m , 3.5 lb
- 2 mulinete energo team long cast 8000
- 1 mulineta trabucco fs 6000
rog pe cineva sa ma invete sa pun poze deoarece imi zice ca sunt prea mari ca dimensiune
Re: vand set crap
Salut. Daca folosesti ACDSee (prog. pt. vazut poze) ai acolo o optiune de "resize " .....si o poti micsora ...
- alexutz_1989@yahoo.com
- membru activ
un pret la mulinetele energo ?
si cu winows, dai click dr pe poza, edit, resizenycu22 scrie:Salut. Daca folosesti ACDSee (prog. pt. vazut poze) ai acolo o optiune de "resize " .....si o poti micsora ...
"Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalti e trist. La fel și când ești prost..." Philippe Geluck
momentan nu am reusit nimik cu pozele poate ca nu ma pricep eu .... mi-a promis un prieten ca va veni si ma va ajuta
Daca este cineva interesat i le pot trimite pe mail
Iar pentru cei care sunt interesati pe bucati v-am mai zis daca se gasesc cumparatori pentru toate nici o problema .......dar nu exagerati cu preturile date pentru ca stiu ce vand
Daca este cineva interesat i le pot trimite pe mail
Iar pentru cei care sunt interesati pe bucati v-am mai zis daca se gasesc cumparatori pentru toate nici o problema .......dar nu exagerati cu preturile date pentru ca stiu ce vand
poti da un pret doar pe setul de 3 lansete ???????
Salut
Un pret la mulinete te rog!
Un pret la mulinete te rog!