Live - Infopescar.tv
Moderator: Qnyx
- florentiniuga
- Master Admin
Live - Infopescar.tv
In cadrul acestui topic vom discuta toate lucrurile legate numai de transmisiunile in direct Infopescar.tv.
- William Joyce
- membru activ
Re: Live - Infopescar.tv
E vorba de emisiunile TRANSMISE LIVE (in direct)... iar acum nu e nici o emisiune !William Joyce scrie:Salutare,
Nu prea merge....
- iulian petre
- Veteran
se vede si se aude bine
- florentiniuga
- Master Admin
Am sters postarile off topic. Va rog sa faceti referire si/sau comentarii NUMAI la emisiunile transmise in direct. Momentan e vorba numai despre Carp Fishing Show cu Tibi Manascu, care se difuzeaza vinerea de la ora 19.00.
- florentiniuga
- Master Admin
Va salut. Imaginea buna, sonorul putin nesincronizat. Altfel, bucuros de revedere.
m-am uitat si eu la vreo 2 emisiuni
se aude bine, se vede bine
mi-ar placea daca am gasi si un program al emisiunilor
se aude bine, se vede bine
mi-ar placea daca am gasi si un program al emisiunilor
Critic echilibrat
Astazi vine Cludiu Lukacs. Vom discuta impreuna cu el si alti invitati in studio si la telefon, despre trecut, prezent, dar mai ales despre viitor.
- florentiniuga
- Master Admin
In seara aceasta un talk-show cu Mircea Gheran, despre prezenta la targul AVP (cu filmari si interviuri de acolo) si noutatile sezonului in materie de nada. Incepe aproximativ la ora 19 fix.
- Allen Besnovich
- Veteran
Ma uit de 10 minute, si este o emisiune despre pescuitul la copca...
C.S. OLTENIA FISHING
- florentiniuga
- Master Admin
Din cauze care nu au depins numai de noi (invitatii au venit direct din stand de la Expo), am fost nevoiti sa incepem putin mai tarziu, la 19.27. Desigur, ne asumam si noi vina cand e numai a noastra. Va multumim pentru intelegere si pentru ca ne urmariti programele. Asta ne confera increderea ca avem din ce in ce mai multi prieteni care apreciaza ceea ce facem, cu modestele resurse de care dispunem deocamdata.
Pentru cine nu stie, acum este transmisie live cu Dan Mitranescu in studio.
I Fish. Therefore I am.
@Florentin
Daca se poate, anuntati din timp emisiunea si implicit invitatii. Mai mult, e bun un remember cu o jumatate de ora inainte sa inceapa, ca sunt multi care mai uita ... eu ultima oara am aflat de emisiune de pe Facebook !
Daca se poate, anuntati din timp emisiunea si implicit invitatii. Mai mult, e bun un remember cu o jumatate de ora inainte sa inceapa, ca sunt multi care mai uita ... eu ultima oara am aflat de emisiune de pe Facebook !