FAINA DE PORUMB
Moderator: florentiniuga
Re: FAINA DE PORUMB
Daca acest supergold are cantitatea proteica asa de mare mai trebuie sa folosesc proteina lactica in compozitia mixului ?
Proteina lactica ajuta la legarea mixului.bogdan_84 scrie:Daca acest supergold are cantitatea proteica asa de mare mai trebuie sa folosesc proteina lactica in compozitia mixului ?
Tel0762.865.274
acuma am auzit chiar de la florentin intr-o emisiune ca la boilesurile solubile a folosit proteina lactica si intr-o alta ca nu e bine sa folosim proteina lactica la boilesurile solubila ca s-ar lipi foarte tare,
cum o fii pana la urma?
cum o fii pana la urma?
acuma am auzit chiar de la florentin intr-o emisiune ca la boilesurile solubile a folosit proteina lactica si intr-o alta ca nu e bine sa folosim proteina lactica la boilesurile solubila ca s-ar lipi foarte tare,
cum o fii pana la urma?
cum o fii pana la urma?
Nu o folosi in cantitate mare, (daca ai sau daca e ieftina) eu nu am folosit nici-o data in mix, dar sunt curios s-o incerc.bogdan_84 scrie:acuma am auzit chiar de la florentin intr-o emisiune ca la boilesurile solubile a folosit proteina lactica si intr-o alta ca nu e bine sa folosim proteina lactica la boilesurile solubila ca s-ar lipi foarte tare,
cum o fii pana la urma?
Intradevar si eu am vazut emisiunea, a spus ca (proteina lactica in conbinatie cu laptele de porumb face ca mixul sa devina lipiciol.) (IMI CER SCUZE DACA NU AM CITAT CORECT)
Laptele de porumb are rolul de a lega mixul, proteina lactica are acelasi rol, dar lucreaza diferit,
Eu la solubile as-i incerca 5% +/- proteina lactica, iar la bile tari as-i pune 10% +/-
Asa cred, daca nu am folosit nu stiu cantitatea optima si nimeni nu poate spune exact cantitatea,
conteaza ingredientele, granulatia, mai multi factori cred.
Tel0762.865.274
Mi-ar placea sa intervin si Florentin sa ne explice mai bine cum e cu proteina asta lactica pana la urma , e bine de pus cand facem boilesurile solubile in combinatie cu laptele de porumb sau nu ....
Daca granulatia mixului folosit este mare proteina lactica te ajuta la legarea mixului si totodata mareste
calitatatea mixului daca este slab proteic mai ales primavara .In general 10% la kg de mix este suficient.
Faina de porumb o gasesti in supermarketurile mari gen Cora ,Carefour,la 400g pe la 12 ron iar faina de orez germeni de grau la plafar le gasesti sigur.
calitatatea mixului daca este slab proteic mai ales primavara .In general 10% la kg de mix este suficient.
Faina de porumb o gasesti in supermarketurile mari gen Cora ,Carefour,la 400g pe la 12 ron iar faina de orez germeni de grau la plafar le gasesti sigur.
CS GREEN LAKE
- faraon tudor
- membru activ
la ce pret sunt germenii de porumb la plafar si in ce cantitate? mutumesc!
- faraon tudor
- membru activ
germeni de griu ,scuze
- cristea radu
- senior
2,5 ron/250 gr.
pana la urma am facut primele bile si nu am mai bagta proteina ca nu a mai fost nevoie ,
s-a legat super ...
s-a legat super ...
validanik scrie:Daca granulatia mixului folosit este mare proteina lactica te ajuta la legarea mixului si totodata mareste
Salut,
Caut de anul trecut aceasta faina de porumb am fost in toate supermarketurile din Bucuresti asa cum mentionezi si tu dar nu am gasit, ma poti indruma mai exact de unde ai cumparat tu.
Multumesc anticipat