Noutati (unde am pescuit)
Moderator: Coleman
Reguli forum
Nu postati aici inainte de a citi regulamentul specific pentru aceasta categorie !
Nu postati aici inainte de a citi regulamentul specific pentru aceasta categorie !
- Margescu Romeo
- senior
Re: Noutati (unde am pescuit)
Pai cum ca nu am permis de vanatoare
- Margescu Romeo
- senior
Cred ca ar trebui ca pe permisul de pescuit sa fie trecut un numar de telefon unde sa suni cand vezi baietii in actiune.Asta asa ca sa fie atentionati ca oricum iei ia stiu pe baieti
- masalageorge
- junior
Salutare. Pt pescarii din Moldova, stiti cumva daca balta de la Vadeni(Mata Radeanu) e dezghetata? Sau imi puteti da un nr de telefon ? Multumesc.
Salut ,am fost la pescuit Sambata 9.03.2013 pe balta La Costel din satul Lilieci . Am pescuit cu o undita si am prins 2 kg caras. O zi foarte frumoasa va doresc !
- Allen Besnovich
- Veteran
Duminica 10 Martie, lacul Teslui, judetul Dolj. 11 pesti pe saltea, cel mai mare avand 8,3 kg. Desi dimineata la 6 ploua torential, in jurul pranzului a iesit si putin soarele
C.S. OLTENIA FISHING
- georgemarian
- Veteran
Ce conditi sunt pe acolo?Alex ps scrie:Salut ,am fost la pescuit Sambata 9.03.2013 pe balta La Costel din satul Lilieci . Am pescuit cu o undita si am prins 2 kg caras. O zi foarte frumoasa va doresc !
50 de lei taxa de pescuit pe 2013 ,daca pescuiesti cu un singur bat, te intelegi la pret cu Domnul Costel .
- georgemarian
- Veteran
Poti sa reti si ceva peste?Alex ps scrie:50 de lei taxa de pescuit pe 2013 ,daca pescuiesti cu un singur bat, te intelegi la pret cu Domnul Costel .
Da cum sa nu ,cat poti prinde nu exista limita in retinerea pestelui prins
- georgemarian
- Veteran
Am vazut ceva la iei pe site,taxa 50 lei,si daca vrei sa iei peste trebuie sa'l cumperi...nu e asa?Alex ps scrie:Da cum sa nu ,cat poti prinde nu exista limita in retinerea pestelui prins
- Margescu Romeo
- senior
Salut. Vreau sa merg saptamana viitoare ,Rusanesti ~Izbiceni. O fi inceput sa miste ceva sau fac drumul degeaba ?
rusanesti, la baraj? m-ar tenta si pe mine. n-am mai fost de mult acolo. apropo' de locuri, am descoperit saptamana asta hartapescar.ro, pare nou site-ul.Margescu Romeo scrie:Salut. Vreau sa merg saptamana viitoare ,Rusanesti ~Izbiceni. O fi inceput sa miste ceva sau fac drumul degeaba ?
- Margescu Romeo
- senior
Am fost la Rusanesti la cadere.Am luat Babusca,a batut vantul dar a fost destul de frumos.
salutare prieteni pescari...
marti am fost la o partida scurta de pescuit,la invitatia unui bun prieten ...si unde crede-ti ca ne-am oprit??pe fundulea 6,o balta titrata foarte mult dar falsa din punctul meu de vedere...taxa de 12h este de 60ron dar la ce caras mic si plin de bube,eu as da 30ron pe 12h...
am dat in capatul baltii dinspre livada 4...nimeni nu prindea nimic
marti am fost la o partida scurta de pescuit,la invitatia unui bun prieten ...si unde crede-ti ca ne-am oprit??pe fundulea 6,o balta titrata foarte mult dar falsa din punctul meu de vedere...taxa de 12h este de 60ron dar la ce caras mic si plin de bube,eu as da 30ron pe 12h...
am dat in capatul baltii dinspre livada 4...nimeni nu prindea nimic
niciodata nu spun NICIODATA...