Sarulesti - Sandulita
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- silviu_90xxl
- utilizator
Re: Sarulesti - Sandulita 2011
Buna ziua la toata lumea
Sunt nou pe forum aici la dumneavoastra si as vrea in primul rand sa va multumesc pentru detaliile oferite referitoare la partidele de pescuit de pe sandulita.Tind sa cred ca este singurul forum activ in care se vorbeste in fiecare zi de aceasta balta si de rezultatele de pe aceasta.
Am sa postez si eu rezultatele obtinute daca reusesc sa ajung saptamana aceasta (duminica)sambata trebuie sa ma duc cu masina in service pentru distributie.
Sper din tot sufletul vremea sa tina cu mine ca imi doresc sa ies pe balta weekend-ul acesta
Cu respect
Gheorghiu Silviu
ps:FIR INTINS LA TOATA LUMEA!
Sunt nou pe forum aici la dumneavoastra si as vrea in primul rand sa va multumesc pentru detaliile oferite referitoare la partidele de pescuit de pe sandulita.Tind sa cred ca este singurul forum activ in care se vorbeste in fiecare zi de aceasta balta si de rezultatele de pe aceasta.
Am sa postez si eu rezultatele obtinute daca reusesc sa ajung saptamana aceasta (duminica)sambata trebuie sa ma duc cu masina in service pentru distributie.
Sper din tot sufletul vremea sa tina cu mine ca imi doresc sa ies pe balta weekend-ul acesta
Cu respect
Gheorghiu Silviu
ps:FIR INTINS LA TOATA LUMEA!
Bine ai venit si fir intins in weekend dar ai grija ca se anunta temperaturi foarte scazute.......
- silviu_90xxl
- utilizator
Va multumesc pentru primire.
Am vazut si eu ca sunt temperaturi foarte scazute,dar macar imi doresc sa nu ploua sau sa bata vantul prea tare,ca de batut sigur va bate.
Stiti cum este vorba aceea ,,speranta moare ultima''
Am vazut si eu ca sunt temperaturi foarte scazute,dar macar imi doresc sa nu ploua sau sa bata vantul prea tare,ca de batut sigur va bate.
Stiti cum este vorba aceea ,,speranta moare ultima''
Nu imi amintesc sa fi prins vreo partida fara vant la Sandulita. Ai sa vezi insa ca il poti fenta datorita pozitionarii pistei,astfel incat sa iti bata din spate.
- silviu_90xxl
- utilizator
Stiu pozitionarea pistelor de la sandulita destul de bine,dar oricum ar fi vantul poate sa-si modifice directia din care bate.
In fine,irelevanta problema asta acum....Problema principala este vremea asta incredibila,toata saptamana a fost frumos in mare parte si in weekend cand sunt si eu liber NINGE ....
In fine,irelevanta problema asta acum....Problema principala este vremea asta incredibila,toata saptamana a fost frumos in mare parte si in weekend cand sunt si eu liber NINGE ....
Re: Sarulesti - Sandulita 2013
Maine nu o sa mai ninga, dar din cate vad o sa fie destul de frig. Cu toate acestea, daca te hotarasti sa mergi si daca pregatesti nada cum trebuie, cred ca o sa ai rezultate bune.
MLDD
- silviu_90xxl
- utilizator
Sunt destul de hotarat sa ma duc,nada este de calitate si momeala am luat vierme si rama,urmeaza sa caut niste larve.
Va tin la curent
Va tin la curent
Insista pe viermusi si larve si adauga si niste Ice Mix pt temperatura apei. Sa nu ne lasi fara 2-3 fotografii..
MLDD
stie cineva ceva despre CHIROIU 2??????
- silviu_90xxl
- utilizator
Am sa insist cu ce mi-ai recomandat,deasemenea am sa-i transmit salutari lui nea Marin(dar imi poti spune un nume te rog?)...si multumesc pentru ideea cu pozele,ca uitam aparatul acasa:)).
Revin cu impresii si poze!
O seara placuta va doresc!
Revin cu impresii si poze!
O seara placuta va doresc!
Am vorbit la telefon aseara cu nea M si mi-a zis ca in ciuda vremii dificile , pe balta au fost aprox. 14 pescari. Din cate am inteles vineri si sambata nu s-a pescuit din cauza vremii capricioase si ieri a fost foarte rece apa. Tu ce ai reusit sa faci Silviu ?
MLDD