FAINA DE PORUMB
Moderator: florentiniuga
FAINA DE PORUMB
VA SALUT DRAGI PESCARI, AM VAZUT MAI SUS CA ATI DISCUTAT DESPRE FAINA DE OREZ.
TOT IN EMISIUNEA DOMNULUI FLORENTIN AM VAZUT CA A FOLOSIT FAINA DE PORUMB , SI NU AM GASIT NICAIERI.
AS VREA SA INCERC SA IMI PREPAR PENTRU PRIMA DATA NISTE BOILESURI SINGUR DAR NU AM MASA SI PISTOL , AM VAZUT CA SE POT FACE SI MANUAL , BANUIESC CA O CANTITATE MAI MICA PENTRU CARLIG .
UNDE AS PUTEA RULA CANTITATI MAI MARI?
AM VAZUT INTR-O EMISIUNE A DOMNULUI FLORENTIN CA SUNT NISTE ATELIERE SPECIALIZATE, PE UNDE , EVENTUAL UN NR DE CONACT SE POATE?
TOT IN EMISIUNEA DOMNULUI FLORENTIN AM VAZUT CA A FOLOSIT FAINA DE PORUMB , SI NU AM GASIT NICAIERI.
AS VREA SA INCERC SA IMI PREPAR PENTRU PRIMA DATA NISTE BOILESURI SINGUR DAR NU AM MASA SI PISTOL , AM VAZUT CA SE POT FACE SI MANUAL , BANUIESC CA O CANTITATE MAI MICA PENTRU CARLIG .
AM VAZUT INTR-O EMISIUNE A DOMNULUI FLORENTIN CA SUNT NISTE ATELIERE SPECIALIZATE, PE UNDE , EVENTUAL UN NR DE CONACT SE POATE?
- Madalin Dirla
- Veteran
Re: FAINA DE PORUMB
1.Faina de porumb gasesti la plafar.bogdan_84 scrie:VA SALUT DRAGI PESCARI, AM VAZUT MAI SUS CA ATI DISCUTAT DESPRE FAINA DE OREZ.
2.De rulat bile e cineva care ia in jur de 10 lei/ kg .
Nu stim de unde esti, sa te trimetem la loc sigur pentru faina de porumb, in bucuresti eu am loat din obor de la tarani dupa taraba (din piata).
De asemenea poti folosi SUPERGOLD 60. Prezentat in ultimele emisiuni si referitor la rulat, poti rula cu mina cam doua kg suficient pentru 24h (zic eu)
Supergold gasesti la sponsorul emisiuni 14 Lei kg.
De asemenea poti folosi SUPERGOLD 60. Prezentat in ultimele emisiuni si referitor la rulat, poti rula cu mina cam doua kg suficient pentru 24h (zic eu)
Supergold gasesti la sponsorul emisiuni 14 Lei kg.
Tel0762.865.274
oare se poate face mamaliga din Supergold?
stiu ca nu prea merita, fiind prea scump...dar poate isi scoate banii...
SANT DIN BUCURESTI , LOCUIESC IN DRUMUL TABEREI.
SUPERGOLD AR FI MAI BUN DE CAT FAINA DE PORUMB IN COMBINAREA MIXULUI PT BOILES? , CE ESTE DE FAPT ACEST SUPERGOLD? DACA STITI...
SUPERGOLD AR FI MAI BUN DE CAT FAINA DE PORUMB IN COMBINAREA MIXULUI PT BOILES? , CE ESTE DE FAPT ACEST SUPERGOLD? DACA STITI...
-
- VIP+++
bai hai sa schimbam tastele ca a mea uneorii nu bate liniuta aia care despart cuvintele .tu imi dai aia cu liniuta si eu iti dau aia cu caps luc ca vad ca si la tine sa blocat.schimb pa schimb...bara bara ...mantelegi ?bogdan_84 scrie:SANT DIN BUCURESTI , LOCUIESC IN DRUMUL TABEREI.
pss
cre ca daca faci mamaliga din faina daia galbena iese budinca nu mamaliga.
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Gogule,tu nu prea ai treaba cu acest forum.Nu vrei tu sa vezi despre ce este vorba in propozitie,si dupa ceea sa faci comentarii?Incercam cu totii sa aflam tainele cele mai ascunse ale acestui sport si tu ii dai inainte cu "capslock-ul.
Daca nu ai un raspuns decent pentru o intrebare pertinenta te rog sa nu te mai bagi in seama aiurea.
Suntem satui de d-astia ca tine.
Rog un administrator sa ia atitudine. Multumesc!
Suntem satui de d-astia ca tine.
Rog un administrator sa ia atitudine. Multumesc!
Salutare.
La atelierele de rulat boiles ,daca tin eu minte cel putin cu 10 kg de mix(plus partea lichida) trebuie sa ai ,sa poata lucra oamneii la ele.Asa ca mai bine investesti bani intr-o masa de rulat de 18 sau 16 pentru inceput si un pistol(un cirnatar este foarte bun ) si nu mai trebuie sa umbli dupa nimeni sa iti faca boilesuri...
Atelierele is bune cind esti presat de timp sau ai o cantitate mare de boilesuri de facut.... pentru noi cei mai mici ii mai recomandat pistolul si masa de rulat, unde daca vrei rulezi 1kg de mix ,2,3...etc
Salutare.
La atelierele de rulat boiles ,daca tin eu minte cel putin cu 10 kg de mix(plus partea lichida) trebuie sa ai ,sa poata lucra oamneii la ele.Asa ca mai bine investesti bani intr-o masa de rulat de 18 sau 16 pentru inceput si un pistol(un cirnatar este foarte bun ) si nu mai trebuie sa umbli dupa nimeni sa iti faca boilesuri...
Atelierele is bune cind esti presat de timp sau ai o cantitate mare de boilesuri de facut.... pentru noi cei mai mici ii mai recomandat pistolul si masa de rulat, unde daca vrei rulezi 1kg de mix ,2,3...etc
Salutare.
Fir intins!
-
- VIP+++
Ce sunteti ma asa rai ? Repede m-ati parat ...sta acum ala cu ochii pe mine ca sa nu zic aia ,ca sa am grija cum scriu , sa nu mai postez aiurea ca ma baneaza .. e frumos? eu doar am vrut sa nu mai scrie baiatul ala cu Caps ca ai da astia avertisment. Nu va mai zic nimic ...da vreau sa stiu ,astea ce sunt aci in poza sunt boilisuri dalea ? cu faina daia galbena ? ca vreau si eu asa .
Din cate stiu eu , este o poza dintr-un articol al domnului Ken Townley , si sunt boiliesuri "normale" , doar ca sunt taiate asa ( ca si peletele ) .
-
- VIP+++
Iauzi faina la plafar? doamne mai sintetimultii cu asa intrebari?
De cand n-ai mai intrat intr-un plafar ? O sa vezi ca nu mai e ca pe vremuri cu 3 fire de menta si 2 cozi de musetel. Se gasesc fainuri de soia ,de grau , de porumb ...gogu steriade scrie:Iauzi faina la plafar? doamne mai sintetimultii cu asa intrebari?
Supergold 60 este o faina foarte fina produsa din partea proteica a porumbului. Este o sursa de proteina extrem de usor digerabila si este folosita din ce in ce mai mult in industria nadelor si in acvacultura, ca inlocuitor al fainii de peste.bogdan_84 scrie:SANT DIN BUCURESTI , LOCUIESC IN DRUMUL TABEREI.
Avand un continut proteic de 60% si unul energetic cu aproximativ 20% mai mare decat al fainii de peste, Supergold 60 ofera o valoare nutritiva utila in nada. Prezinta, de asemenea, o serie de avantaje la nivel functional si ca aspect.
Fiind o faina galben deschisa, stralucitoare, da nadei mici pete de culoare, ca si o textura nisipoasa si o aroma atragatoare de porumb.
Doza recomandata: pana la 350g pe kilogramul de mix.
Unde o poti gasi team spus, la sponsorul emisiuni.
Tel0762.865.274
Daca il fierbi 30----40 de minute, cu siguranta nu mai va avea aceleasi calitati.vladdooo scrie:oare se poate face mamaliga din Supergold?
Granulatiea fina e recomandata la patratica.
Tel0762.865.274