Sarulesti - Sandulita

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

Scrie răspuns
robert048
senior
senior

Re: Sarulesti - Sandulita 2011

Mesaj de robert048 » 11 Mar 2013, 19:47

Din pacate nici eu nu pot sa ajung saptamana asta dar azi am fost p calareti 3.Am reusit sa iau 11kg de crap pana in 2 kg dar chestia nasoala fata de anul trecut este ca dupa c ai facut 10 kg pur si simplu te da afara de p balta si nu ma deranjeaza din cauza cantitatii de peste deoarece nu ma duc la pescuit pt peste ci doar din placere.Insa nu poti sa stai linistit gandindu te ca oricand vine patronul si te da afara dar pt pescarii NESATULI din romania este probabil cea mai eficienta metoda de a pastra peste in balta pt o perioada mai indelungata de timp,ASTA E...... :( :( :(

meo_mdc
senior
senior

Re: Sarulesti - Calareti

Mesaj de meo_mdc » 12 Mar 2013, 08:48

Da, am auzit si eu de aceste tactici neortodoxe practicate mai nou pe balta Calareti ( un prieten a fost invitat "sa mai vina si alta data" dupa un control "din ochi" al juvelnicului). Din pacate la asta a trebuit sa se ajunga pentru ca pescarii sa respecte limita de captura...pe de alta parte mi se pare un abuz sa fiu dat afara de pe balta (de vreme ce am platit pentru o zi intreaga de pescuit) pe motiv ca pestele trage prea bine. O revizuire a regulamentului de pescuit si stabilirea unei limite exacte de kg care pot fi retinute, alaturi de un control mai eficient al baltii ar inlatura problema mai sus mentionata . Iti prinzi cantitatea stabilita de peste (asta in conditiile in care pescuitul merge mereu la fel de bine - desi ma indoiesc ca o sa se intample acest lucru), apoi continui sa pescuiesti in sistem C&R. Din pacate o sa se gaseasca mereu cate cineva care sa incerce sa fenteze norocul (si ma refer aici atat la pescari, cat si la administratorii de balti) :-q
MLDD

intef
senior
senior

Mesaj de intef » 13 Mar 2013, 09:34

"Sparge gheata" cineva maine la Sandulita?

meo_mdc
senior
senior

Re: Sarulesti - Sandulita 2013

Mesaj de meo_mdc » 13 Mar 2013, 09:53

Nu stiu eu sunt in dubii, sunt cam ocupat zilele acestea si nu stiu cum sa fac sa strecor o zi libera. Pe de alta parte si vremea pare capricioasa : maine ploi dar temperaturi mai ridicate, de vineri iese si soarele dar se raceste (la fel si la sfarsitul saptamanii viitoare daca e sa ne luam dupa prognoza meteo). Daca reusesc sa ajung maine cu siguranta o sa se afle si aici ;)
MLDD

meo_mdc
senior
senior

Mesaj de meo_mdc » 13 Mar 2013, 09:53

Aparuse de 2 ori mesajul ..
MLDD

intef
senior
senior

Mesaj de intef » 13 Mar 2013, 20:32

Ei...saptamana viitoare se incalzeste dar ploua.Asa scrie la mine pe telefon,vineri si sambata ploaie fara vant,duminica soare dar vant ca naiba.Sigur,prognoza se poate schimba pana atunci.Ma rog, nu m-ar deranja ploaia,mai degraba vantul.Nici nu stiu daca se prinde acum,e ciudat sa mergi la Sandulita si sa prinzi doar cateva platici.Oricum stiu eu ca ne spune Meo duminica seara,ca o sa-l sune pe nea Marin si o sa-l intrebe daca au fost pescari si daca s-a prins!!!! :-@ >:D< :P

georgemarian
Veteran
Veteran

Mesaj de georgemarian » 13 Mar 2013, 20:38

intef scrie:Ei...saptamana viitoare se incalzeste dar ploua.Asa scrie la mine pe telefon,vineri si sambata ploaie fara vant,duminica soare dar vant ca naiba.Sigur,prognoza se poate schimba pana atunci.Ma rog, nu m-ar deranja ploaia,mai degraba vantul.Nici nu stiu daca se prinde acum,e ciudat sa mergi la Sandulita si sa prinzi doar cateva platici.Oricum stiu eu ca ne spune Meo duminica seara,ca o sa-l sune pe nea Marin si o sa-l intrebe daca au fost pescari si daca s-a prins!!!! :-@ >:D< :P
Ha ha :))

meo_mdc
senior
senior

Mesaj de meo_mdc » 15 Mar 2013, 09:27

Iata si prima postare de la debutul acestui sezon :D Am ajus ieri in cele din urma la Sandulita, vreme duboiasa, nori, stropi de ploaie, vant.. care pana la urma s-au mai domolit (in afara de vant care batea in reprize) . APA FOARTE SCAZUTA, deoarece se construieste un drum peste lac in partea dreapta , catre vila. Pe balta mai erau vre-o 6 pescari care au plecat pe la 2 si am mai ramas doar eu cu nea Marin si niste prieteni. Am pescuit la sheffield de la 11 pana pe la 4 jumate cand vantul a inceput sa bata foarte tare. Nada Benzar Mix Special Concurs aditivada cu Benzar Breasem, momeala la care a mers cel mai bine : larve de libelula sau un viermus cu larve. Am prins aproximativ 3-4 kg de platica de toate dimensiunile, in stanga mea, un prieten a prins aproximativ 10 kg. Nu a fost o captura impresionanta dar avand in vedere ca a fost prima partida din acest an, plus ca apa a fost foarte rece, sunt foarte multumit de aceasta prima iesire.
MLDD

meo_mdc
senior
senior

Mesaj de meo_mdc » 15 Mar 2013, 09:31

Iata si cateva fotografii
Fişiere ataşate
IMAG0075.jpg
IMAG0076.jpg
IMAG0077.jpg
IMAG0070.jpg
IMAG0069.jpg
IMAG0071.jpg
IMAG0072.jpg
MLDD

intef
senior
senior

Mesaj de intef » 15 Mar 2013, 09:47

Felicitari Meo pentru curajul de a aborda primul locatia,dar si pentru ca stiai dinainte ce vreme va fi. Pana la urma...s-a prins bine vad. Spune-mi te rog,te supara noroiul? Adica te scufunzi cu scaunul?La ce distanta si la ce adancime ai pescuit la sheffield? La varga de 6/7m ce adancime era? La ce distanta ai loxalizat primul prag? S-a prins mai bine la varga sau la match? Au inceput sa intre si carasii? Multumesc mult si felicitari din nou pentru determinare!!!!!

meo_mdc
senior
senior

Mesaj de meo_mdc » 15 Mar 2013, 10:21

Da noroi foarte mult, am pus scaunul pe niste scanduri gasite pe acolo. Pragul era destul de aproape la 10-15 metri, iar ca adancime aveam nivelul setat pe undeva la 2.5-3m. S-a prins cam la fel si la varga si la match. Caras nu a prins nimeni, cei din dreapta mea au intepat un salau pe la 1kg.
MLDD

cai99
Veteran
Veteran

Mesaj de cai99 » 15 Mar 2013, 11:22

SAL !!! Ce taxa mai este ? RESPECT !!!

meo_mdc
senior
senior

Mesaj de meo_mdc » 15 Mar 2013, 12:06

Salut. E tot 40 ron. Daca mai merge cineva weekend-ul asta sa nu ezite sa posteze pe aici .
MLDD

intef
senior
senior

Mesaj de intef » 15 Mar 2013, 12:49

Meo,vineri o sa merg negresit,o sa pun si poze si info. Nu ne-ai spus cata nada ati folosit impartita la cate persoane ati fost. Sunt curios cum raspunde pestele la nada acum. Personal,cred ca voi folosi 2 tipuri de nada pe 2 locuri diferite. Adica dulce si sarata,aditiv alcool si caramel. Dar sa vina joi seara si mai vorbim...pana atunci poate ma razgandesc...

meo_mdc
senior
senior

Mesaj de meo_mdc » 15 Mar 2013, 16:16

Am folosit 3 kg singur.
MLDD

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”