Vand Daiwa Black Widow - 3.90m 3.5lbs ca noi!
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: Vand Daiwa Black Widow - 3.90m 3.5lbs ca noi!
negociabilosc1or scrie:Valabil 4 buc 650lei
Critic echilibrat
astazi am testat una din lansete cu un plumb de 110g fara rig, cu fir de 0,24 sa vad cat duce
dupa ce-a de-a doua aruncare, am pus clipsul, am scos plumbul din apa, am intins firul pe mal si am masurat la pas
rezultatul aproximtiv = 135m
am folosit ca mulineta okuma spector st65a
p.s. 4 buc disponibile = 650 lei!!
dupa ce-a de-a doua aruncare, am pus clipsul, am scos plumbul din apa, am intins firul pe mal si am masurat la pas
rezultatul aproximtiv = 135m
am folosit ca mulineta okuma spector st65a
p.s. 4 buc disponibile = 650 lei!!
Critic echilibrat
Salut,
Mi-ai starnit curiozitatea cu postarea de mai sus, asa ca am probat azi betele cumparate de la tine. Mulineta Okuma Powerliner 865, fir de 0.3, plumb 100 g, am aruncat 110 m. Am efectuat masuratoarea pe recuperare cu un contor Behr.
Sigur trebuie sa mai lucrez la tehnica, avand in vedere inainte obisnuiam sa pescuiesc pe Dunare cu lansete de 2,7 - 3 m, unde nu erau necesare aruncari la distanta, insa de cand Dunarea a devenit doar o apa curgatoare in care nu poti sa-ti inmoi varfurile degelor de tema sa nu te curentezi, am fost nevoit sa ma adaptez pentru pescuitul pe balta.
Mi-ai starnit curiozitatea cu postarea de mai sus, asa ca am probat azi betele cumparate de la tine. Mulineta Okuma Powerliner 865, fir de 0.3, plumb 100 g, am aruncat 110 m. Am efectuat masuratoarea pe recuperare cu un contor Behr.
Sigur trebuie sa mai lucrez la tehnica, avand in vedere inainte obisnuiam sa pescuiesc pe Dunare cu lansete de 2,7 - 3 m, unde nu erau necesare aruncari la distanta, insa de cand Dunarea a devenit doar o apa curgatoare in care nu poti sa-ti inmoi varfurile degelor de tema sa nu te curentezi, am fost nevoit sa ma adaptez pentru pescuitul pe balta.
Cu un fir mai subtire, o mulineta mai performanta si o tehnica mai buna, cred ca dai si 160m cu ele
Critic echilibrat
valabil
4 buc 650 lei negociabil
4 buc 650 lei negociabil
Critic echilibrat
rezervat pana maine la ora 15.00
Critic echilibrat
rezervare anulata
cel pt care le rezervasem nu a mai putut sa vina la intalnire
valabil in continuare 4 buc = 650 lei negociabil
cel pt care le rezervasem nu a mai putut sa vina la intalnire
valabil in continuare 4 buc = 650 lei negociabil
Critic echilibrat
o bucata va pleca maine la prima ora prin posta romana la Slobozia
raman 3 bucati disponibile la 500 lei
raman 3 bucati disponibile la 500 lei
Critic echilibrat
update de ultim moment: 2 bucati au plecat pana la urma catre Slobozia
raman decat 2 bucati disponibile la 340 lei
lansetele sunt ca noi
raman decat 2 bucati disponibile la 340 lei
lansetele sunt ca noi
Critic echilibrat
- Ciocanalex
- utilizator
iti dau 320 si platesc eu transportul ! stima daca doresti apeleazama 0755208431
adriani scrie:Salut,
si eu am aceleasi lansete cu mulinete pl860. am iesit si eu sambata si am cumparat cu inca 3 prieteni o ruleta de 100m de la hornbach urmand sa ne testam aruncarile. rezultatele au fost bune: cu plumb de 90 am aruncat constant 120m iar cu plumb de 110 distanta a crescut la 140. plumbii au fost model cu tija iar firul a fost de 0.30(poate mai castigam ceva daca era mai subtire)