Costuri concurs low cost
Moderator: florentiniuga
Re: Costuri concurs low cost
in alta ordine de idei cu mine in standul vecin plec eu cu handicap in favoarea voastra lasa ca ma fac io mare
eu am spus-o si o repet. simpla participare la aceasta competitie este un castig pentru mine pentru ca am numai de invatat si de la tine si madalin, dar si de la coechipierii mei, domnii Cristian si Iorgu.
eu am spus-o si o repet. simpla participare la aceasta competitie este un castig pentru mine pentru ca am numai de invatat si de la tine si madalin, dar si de la coechipierii mei, domnii Cristian si Iorgu.
- Ion Mironov
- Partener
daca o iei asa ...ai dreptate,...insa noi cand am cazut langa cineva bun...intotdeauna am incercat macar sa fim de la mijloc in sus in clasament....asta spune multe...ca incet incet prindem experienta si ne perfectionam stilul de pescuit al echipei
glumeam evident. eu inca sunt novice si urmaresc sa capat cat mai multa experienta de competitie, incat sa pun problema la fel ca voi cu clasamentul.dar pana sa ajung sa ma clasez de la jumatate in sus , mai e drum lung.
Re: Cupa memoriala "GABI NEAMTU" ed 4
mai umbla la premi
- Ion Mironov
- Partener
de ce zici asta?crezi ca arbitrii vin degeaba balta se da 4 zile pe gratis?
Diferenta de bani dintre incasari si premiu se afla in plata balti, a cupelor si a arbitrilor, de altfel vezi ce alte concursuri la taxa astia au buget de premiere de 21.000 RON.alin311 scrie:mai umbla la premi
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
- florian serban
- Veteran
?????serban_31 scrie:Diferenta de bani dintre incasari si premiu se afla in plata balti, a cupelor si a arbitrilor, de altfel vezi ce alte concursuri la taxa astia au buget de premiere de 21.000 RON.alin311 scrie:mai umbla la premi
- Marian Constantin
- Veteran
adik premi de 20000 ron nu 21000
in loc sa tot bateti apropo-uri si sa scrieti doar pe intelesul unora (mare grija aici ,pt ca multi inteleg contrariul ) mai bine puneti aici pe site costul de inchiriere a baltii ,costul arbitrilor ,costul cupelor , ca doar le cunoasteti ,ati mai facut concursuri pe balta aceasta superba de altfel , ca sa inteleaga tot omul . Nu de alta dar stau si ma intreb care membru CZ a intervenit pe topicurile unde voi ati organizat concursuri si a facut alceva inafara de a se inscrie la concursul respectiv ?
Pt Mari -Overten si Serban -Tnt .
- florian serban
- Veteran
semnele de intrebare au fost ca nu am inteles ce vrea sa spuna.anul trecut am paticipat la cupa memoriala Gabi Neamtu si eram interesat.sincer nu am vrut sa deranjez pe nimeni.vioril scrie:in loc sa tot bateti apropo-uri si sa scrieti doar pe intelesul unora (mare grija aici ,pt ca multi inteleg contrariul ) mai bine puneti aici pe site costul de inchiriere a baltii ,costul arbitrilor ,costul cupelor , ca doar le cunoasteti ,ati mai facut concursuri pe balta aceasta superba de altfel , ca sa inteleaga tot omul . Nu de alta dar stau si ma intreb care membru CZ a intervenit pe topicurile unde voi ati organizat concursuri si a facut alceva inafara de a se inscrie la concursul respectiv ?
ps. cupa Tntbaits este tot un concurs nonprofit dar nu pot sa pun pe site costurile de inchiriere a balti si costurile cu arbitri fara acordul celor implicati.
- Qnyx
- Master Admin
Eu zic sa nu transformam un eveniment memorial pe care Serban il cinsteste cu adevarat, intr-o mizerie specifica altor site-uri (nu dam nume......). Rezumati-va va rog la a va inscrie sau nu; daca are cineva ceva de comentat, intrebat, etc. la adresa concursului, va rog sa ii trimiteti mesaj privat organizatorului.
P.S. Trece-ma si pe mine pe lista "neagra" Serban, alaturi de Catalin si Florentin, evident.
P.S. Trece-ma si pe mine pe lista "neagra" Serban, alaturi de Catalin si Florentin, evident.
Nici EU nu pot pune costurile, de accea se creeaza astfel de polemici.Rog un moderator sa curete topicul de comentari inutile(cine vrea astfel de comentari sa o faca pe PM sau sa ma sune, nu o faceti pt mine ci doar in memoria lui GABITA ).florian serban scrie:semnele de intrebare au fost ca nu am inteles ce vrea sa spuna.anul trecut am paticipat la cupa memoriala Gabi Neamtu si eram interesat.sincer nu am vrut sa deranjez pe nimeni.vioril scrie:in loc sa tot bateti apropo-uri si sa scrieti doar pe intelesul unora (mare grija aici ,pt ca multi inteleg contrariul ) mai bine puneti aici pe site costul de inchiriere a baltii ,costul arbitrilor ,costul cupelor , ca doar le cunoasteti ,ati mai facut concursuri pe balta aceasta superba de altfel , ca sa inteleaga tot omul . Nu de alta dar stau si ma intreb care membru CZ a intervenit pe topicurile unde voi ati organizat concursuri si a facut alceva inafara de a se inscrie la concursul respectiv ?
ps. cupa Tntbaits este tot un concurs nonprofit dar nu pot sa pun pe site costurile de inchiriere a balti si costurile cu arbitri fara acordul celor implicati.
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
- Bogdan Melu
- carpZone team
Vedeti concursul de FreeStyle de pe Chiroiu.
Este drept ca vorbim despre un concurs cu durata mica(12 ore) insa si suma de participare este f minca iar premiile sunt chiar mari relativ la taxa de participare.
Depinde foarte mult ce se doreste de la aceste concursuri.
Daca se vrea a se face o treaba solida care sa se intinda pe mai multi ani,evident ca se pot organiza concursuri la preturi mai mult decat decente si cu premii foarte atractive.
Este drept ca vorbim despre un concurs cu durata mica(12 ore) insa si suma de participare este f minca iar premiile sunt chiar mari relativ la taxa de participare.
Daca se vrea a se face o treaba solida care sa se intinda pe mai multi ani,evident ca se pot organiza concursuri la preturi mai mult decat decente si cu premii foarte atractive.
C.S. CARP ZONE
- Madalin Dirla
- Veteran
Chiria baltii se face in functie de , desitatea pestelui
Unde densitatea de peste este mica si taxa va fi mica si viceversa
Bogdan Melu scrie:Vedeti concursul de FreeStyle de pe Chiroiu.
- Bogdan Melu
- carpZone team
[quote="Madalin Dirla"]Chiria baltii se face in functie de , desitatea pestelui
De acord cu tine ca in general baltile bune sunt mai scumpe.
Insa trebuie sa iei in calcul si "dibacia" organizatoruli in atragerea de sponsori si sponsorizari
Sunt convins ca daca se merge pe un priect coerent si care sa ofere seriozitate si predictibilitate se poate gasi intelegere atat la adinistratorii de balti bune cat si la sponsori.
Daca se merge pe ideea ca trebuie sa iti scoti "parlealea " si ceva peste inca din secunda 1,normal ca vor fii consturi mari si lipsa de interes din partea marelui public.
Eu am vazut ca se poate face ceva super ok cu bani putini insa cu minte multa si cu pasiune pe masura.
De acord cu tine ca in general baltile bune sunt mai scumpe.
Insa trebuie sa iei in calcul si "dibacia" organizatoruli in atragerea de sponsori si sponsorizari
Sunt convins ca daca se merge pe un priect coerent si care sa ofere seriozitate si predictibilitate se poate gasi intelegere atat la adinistratorii de balti bune cat si la sponsori.
Daca se merge pe ideea ca trebuie sa iti scoti "parlealea " si ceva peste inca din secunda 1,normal ca vor fii consturi mari si lipsa de interes din partea marelui public.
Eu am vazut ca se poate face ceva super ok cu bani putini insa cu minte multa si cu pasiune pe masura.
C.S. CARP ZONE