cormoran uk carp eliminator 3.9m 3,5lb

Moderatori: gor965, florentiniuga

Scrie răspuns
butuc_alexandru
senior
senior

cormoran uk carp eliminator 3.9m 3,5lb

Mesaj de butuc_alexandru » 22 Feb 2009, 17:59

Daca se poate din parte detinatorilor sau a celor care au conostinta despre lanseta "cormoran uk carp eliminator 3.9m 3,5lb". As dorii sa stiu parerea voastra despre aceasta lanseta intrucat doresc sa achizitionez un set de 4 lansete.

Va multumesc si astept cu nerebdare parerea dumneavoastra.

augustin
senior
senior

Re: cormoran uk carp eliminator 3.9m 3,5lb

Mesaj de augustin » 22 Feb 2009, 20:47

salut,am avut eu 4 buc,daca rasfoiesti prin topicuri o sa gasesti diferite pareri.eu le-am avut anul trecut am pescuit cam 6 partide cu ele pe olt.parerea mea este sa nu le iei, cormoranul nu mai este cea fost odata.la pretul care au ajuns acum poti gasi altceva mult mai bun.aceste lansete au probleme cu spigotul este prea subtire si e facut dintr-un material prost.am vazut una rupta.eu le primisem cadou.le-am vandut acum o luna.

marian_popescu
Veteran
Veteran

Mesaj de marian_popescu » 22 Feb 2009, 21:44

iti iei force master tot de 3,90 cu 3,5 lbs in banii de eliminatoe...si nu prea cred ca se compara, la niciun capitol
Fishing is life. The rest...just details

Neamtul
Veteran
Veteran

Mesaj de Neamtul » 03 Mar 2009, 00:42

augustin scrie:salut,am avut eu 4 buc,daca rasfoiesti prin topicuri o sa gasesti diferite pareri.eu le-am avut anul trecut am pescuit cam 6 partide cu ele pe olt.parerea mea este sa nu le iei, cormoranul nu mai este cea fost odata.la pretul care au ajuns acum poti gasi altceva mult mai bun.aceste lansete au probleme cu spigotul este prea subtire si e facut dintr-un material prost.am vazut una rupta.eu le primisem cadou.le-am vandut acum o luna.
Nu te supara dar chiar nu pot sa-ti dau dreptate.Cormoran face echipament foarte bun dar sti cum e vorba aia->"nu este padure fara uscaturi"->asa e si la Cormoran.La ei problema este ca nu prea au marfa buna la bani putini.Chiar zilele trecute am fost la Arrow sa ma uit la cateva bete si am avut timp sa compar si mulinete.Sunt foarte dezamagit de mulineta Pro Carp Eliminator->modelul asta nou,negru cu tambur metalic,dar in schimb sunt foarte incantat de modelul Pro Carp 11PiF 8000 BR.Asa e si la bete,Eliminator e slab(dar bun)deci iti cumperi Carp Force(mai bune).De la Carp Force in sus nu mai au modele slabe in gama.
Cormoran mai fabrica si bete f bune ptr. spinning(am cateva si cunosc calitatea). ;)

@butuc_alexandru,te sfatuiesc sa mergi la Arrow si sa te uiti la noile modele Eliminator ES si Carp Force ES.Aceste modele beneficiaza de imbunatatiri la toate capitolele:blanc mai usor,mai echilibrat,inele mai mari si finisaje foarte bune.Preturile sunt cam la fel cu cele ale modelelor vechi,poate putin mai scumpe din cauza monedei Euro.
Cu lansetele Shimano(ptr.crap)m-am lamurit.->e doar o parere personala si nu trebuie nimeni sa fie de-acord cu mine.

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”