1 cand ai drum pe la oradea da un tel la nr 0746103293 cristi cu el poti sa bei o cafea si iti explica el ce si cumteacher64 scrie:Dominilor de la Carpfan, toata stima si admiratia pentru ceea ce faceti in domeniul pescuitului sportiv la crap. Cu rusine trebuie sa recunosc ca in Timisoara nu suntem in stare sa ne coagulam pescarii de crap si amatori exclusiv de C&R, ca sa facem ceva asemanator. ( eu nici macar nu mananc peste... )
Mi-am permis sa citez cele scrise de LACI, pe forumul http://www.banatul.eu , poate baga cineva ceva la cap.
Balta Cetariu este o balta intr-adevar de clasa, mult peste orice exista la ora asta in Timis. Am fost anul trecut o singura data, prin septembrie, vreo 3 zile cu inca 2 colegi timisoreni si ne-am simtit extraordinar, iar domnul Traian e un tip de nota 10++!
Avand socrul in Oradea, vin destul de des in zona, si as fi onorat daca m-ati accepta si pe mine in clubul Carp-fan, cu toate ca nu pot aduce(inca!) referinte din partea vreunui membru. Va garantez insa, ca daca as "calca pe bec", as pleca singur :oops: Puteti sa-mi lasati eventual un nr de tel, o adresa, etc? Va multumesc anticipat! Marian Nitu
2 cand ai calcat pe bec e prea tarziu pt Carp Fan