sa moara Marimar daca am inteles ceva . mai lipsea Burebista si cu ala scotianu care urla ca Mel Gibson si era scrisoare da premiul Nobel pentru istorie ! FREDOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMflorentiniuga scrie:DECLARATIE
http://www.infopescar.tv/revista/blogul ... go-on.html
Sezon nou la Renegade Radio - Carpfishing Radio Show
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
-
- VIP+++
Re: I'LL BE BACK!
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Re: Sezon nou la Renegade Radio - Carpfishing Radio Show
Draga Gogu,
reactia ta ma uimeste si ma dezamageste in masuri aproape egale. Cum Gogule? Tocmai tu sa nu intelegi? Tu care ai dovedit in toate scrierile tale o imprastiere atat de ordonata? M-as fi asteptat ca daca tu ti-ai inteles macar un sfert din postarile tale, sa intelegi si articolul meu umil, atat de facil mintilor complicate.
In ceea ce priveste FREEEEEDOOOOOMMMM, achesez.
reactia ta ma uimeste si ma dezamageste in masuri aproape egale. Cum Gogule? Tocmai tu sa nu intelegi? Tu care ai dovedit in toate scrierile tale o imprastiere atat de ordonata? M-as fi asteptat ca daca tu ti-ai inteles macar un sfert din postarile tale, sa intelegi si articolul meu umil, atat de facil mintilor complicate.
In ceea ce priveste FREEEEEDOOOOOMMMM, achesez.
Salut Tibi ,o sugestie ,vorbeste cu Florentin si faceti un banner pe prima pagina la Infopescar, cu Renegade radio ,unde sa apara programul emisiunilor . Daca azi nu intram pe alt site ,nu stiam de emisiune .
vali003 scrie:Salut Tibi ,o sugestie ,vorbeste cu Florentin si faceti un banner pe prima pagina la Infopescar, cu Renegade radio ,unde sa apara programul emisiunilor . Daca azi nu intram pe alt site ,nu stiam de emisiune .
Vali, ai dreptate pentru lipsa de promovare si mi-o asum. Suntem in constructie cu tot ce intentionam sa facem. Cand o sa fie totul gata, o sa fie si bannere si grile de program si multe altele, atat pentru radio cat si pentru TV. Crestem odata cu tara:)
-
- Veteran
asta e grav tibi .adica BATEM PASUL PE LOC DE 20 DE ANItibi_m scrie:
. Crestem odata cu tara:)
Nu am spus care tara Poate ma refeream la Africa de Suddavidnicolaie scrie:asta e grav tibi .adica BATEM PASUL PE LOC DE 20 DE ANItibi_m scrie:
. Crestem odata cu tara:)
Astazi la Renegade Radio & TV, la Carpfishing Show, vine Cludiu Lukacs. Vom discuta impreuna cu el si alti invitati in studio si la telefon, despre trecut, prezent, dar mai ales despre viitor.
Emisiunea de astazi 18 martie 2013, se amana din motive tehnice. Va multumesc pentru intelegere si va astept la emisiunile viitoare.
Astazi de la 19:00, o noua editie Carpfishing Radio Show. Tema emisiunii "Organizarea de concursuri" pentru profesionisti si amatori.
Va astept impreuna cu invitatii mei.
Va astept impreuna cu invitatii mei.
Buna seara,
cand incepe noul sezon la Renegade Radio ???
Stima.
cand incepe noul sezon la Renegade Radio ???
Stima.