Dunarea la Giurgiu
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
- Parhomencu
- utilizator
Re: Dunarea la Giurgiu
uite ca intrai si eu in acest inceput de sezon ..de fapt mai este putin si abea astept. s-a cam nasolit aici cu prohibitia. s-au facut pana si dosare penale si amenzi ca la balamuc, asa ca eu am stat linistt si m-am dus pe neajlov si la vcalugareni la balastiera. inceputul aici este promitator. a fost duarea crescuta, maruntis mult, a avut tip sa depuna si o sa fie peste anul asta ....parerea mea. atasez o poza sa vedeti ce este in zona asta aici
oh my God.
ce e cu balena aia?
super tare.
si eu abia astept data de 3 iunie sa merg si eu la Dunarica noastra draga.
ce e cu balena aia?
super tare.
si eu abia astept data de 3 iunie sa merg si eu la Dunarica noastra draga.
Sustin PRINDE SI ELIBEREAZA
- Parhomencu
- utilizator
somn adus la la mal de apa, mort de lovitura de vapor sau curent :d. importrant este ca sunt si pe aici
- Parhomencu
- utilizator
ete si pescuiala din wekendu trecut. a inceput somoteiul sa manance :d. pe langa astia au mai fost cativa mai micuti asa
Este cineva pe aici din Bucuresti care poate obtine PG pentru doua persoane zona Giurgiu?Mie nu imi permite timpul si am vazut ca pentru zona Oltenita sunt destule persoane care pot rezolva asta,ma gandeeam ca poate si pentru Giurgiu.Contra cost,fireste.Multumesc.
- Parhomencu
- utilizator
o rezolvam. imi trimiti copie dupa buletin si dupa permis si le iei cand vi la pescuit . d costat n u te costa nimic, eu nu fac afaceri din asta, imi ajut pescarii
PG-ul se elibereaza pe o perioada mai indelungata sau pe zi(24 ore)?Parhomencu scrie:o rezolvam. imi trimiti copie dupa buletin si dupa permis si le iei cand vi la pescuit . d costat n u te costa nimic, eu nu fac afaceri din asta, imi ajut pescarii
Sal si scuze ca ma bag, dar vad ca nu i-a raspuns nimeni lui Gabi 11: PG-ul se elibereaza pe anul in curs de catre PF ( Politia de frontiera) din zona in care vrei sa mergi la peste: Oltenita - PF Oltenita; Giurgiu - PF Giurgiu; s.a.m.d.
si eu care credeam ca a inceput sa miste ceva pe la Giuirgiu ...dar vad ca se vorbeste de pg-uri ...
pg-ul...sau avizul de activitate in zona de frontiera se elibereaza de catre politia de frontiera Giurgiu in cazul de fata si asta se face in baza permisului anpa (dar cum astia nu stiu decat sa ia banii ) sau in baza chitantei de la trezorerie prin care faci dovada ca ai platit contravaloarea permisului anpa pe anul in curs...
va salut...si astept sa scrieti ceva despre...dunarea la giurgiu
9
pg-ul...sau avizul de activitate in zona de frontiera se elibereaza de catre politia de frontiera Giurgiu in cazul de fata si asta se face in baza permisului anpa (dar cum astia nu stiu decat sa ia banii ) sau in baza chitantei de la trezorerie prin care faci dovada ca ai platit contravaloarea permisului anpa pe anul in curs...
va salut...si astept sa scrieti ceva despre...dunarea la giurgiu
9
niciodata nu spun NICIODATA...
in weekend nu am luat nimic.
a fost foarte frig am stat vreo 3 ore apoi am plecat.
sper sa fie mai bine weekendul urmator.
pg il obtii cu anpa (cartela daca ai de anul trecut) si chitanta de la trezorerie sau doar chitanta.eu inca nu l-am luat dar asa se face.nu pot merge in timpul saptamanii cand cei de la frontiera lucreaza.
a fost foarte frig am stat vreo 3 ore apoi am plecat.
sper sa fie mai bine weekendul urmator.
pg il obtii cu anpa (cartela daca ai de anul trecut) si chitanta de la trezorerie sau doar chitanta.eu inca nu l-am luat dar asa se face.nu pot merge in timpul saptamanii cand cei de la frontiera lucreaza.
Sustin PRINDE SI ELIBEREAZA
- Parhomencu
- utilizator
merge frate la putitoare oblete si babusca. rabdare sa ai sa il cureti. acu 2 saptamani am luat 1 kg. da faci scurta la mana
salutare salutare
se aude ceva de la giurgiu?
vorbeam zilele trecute cu cineva si spunea ca Dunarea a inceput sa scada incet dar bine...
pe la Ara a fost cineva?stiam ca se ia binisor somn la piciorul podului (prieteniei)...
se aude ceva de la giurgiu?
vorbeam zilele trecute cu cineva si spunea ca Dunarea a inceput sa scada incet dar bine...
pe la Ara a fost cineva?stiam ca se ia binisor somn la piciorul podului (prieteniei)...
niciodata nu spun NICIODATA...
Salut, am fost eu saptamana trecuta, am stat cateva zile, apa scade, peste putin.
Apropo, ma poate ajuta cineva cu P.G. pentru un prieten? Fac cinste...
Apropo, ma poate ajuta cineva cu P.G. pentru un prieten? Fac cinste...
Pt ce judet vrei pg-ul?
Sa fiti destepti si fara frica!
Io va salut...Matei Cosmin
Io va salut...Matei Cosmin
Giurgiu...Ahab scrie:Pt ce judet vrei pg-ul?