NOUL MODEL DE AVERTIZORI CU STATIE HAKUYO
Re: NOUL MODEL DE AVERTIZORI CU STATIE HAKUYO
Imagini in premiera cu noul model de averizori si statie Hakuyo. A fost facut un primele teste.
... nu sunt astia !!! ...ca n-au trecut CTC-ul !teo42 scrie:Imagini in premiera cu noul model de averizori si statie Hakuyo. A fost facut un primele teste.
Noul model 2013 e de fapt vechiul model 2012 ...
- Dan Mitranescu
- Partener
Vor veni si acestia . Au rezolvat problemele la carcasa . Se inchideau prin clipsare ... si acest lucru lasa de dorit . Acum se inchid cu suruburi. In rest nu sunt diferente decat de forma ... majoritatea functiilor fiind identice.teo42 scrie:Imagini in premiera cu noul model de averizori si statie Hakuyo. A fost facut un primele teste.
Salutare pescari, nerabdarori de noii avertizori cu statie hakuyo model 2013. Grea mai e asteptarea asta...Dar in final, placuta ... Eu am modelul 2012 din ianuarie anul acesta, dar abia astept noul model sa-l aud...Bat in parabola va doresc la toti.
- Desideiu Bogdan
- Veteran
Daca sunteti din Bucuresti , puteti trece pe la magazin sa vedeti cum suna. Exista o mostra. Daca nu aveti cum , atunci , aici...calin2h scrie:Salutare pescari, nerabdarori de noii avertizori cu statie hakuyo model 2013. Grea mai e asteptarea asta...Dar in final, placuta ... Eu am modelul 2012 din ianuarie anul acesta, dar abia astept noul model sa-l aud...Bat in parabola va doresc la toti.
Salut Dane, zi-mi te rog reusesti sa scoti senzorii din vama pana week-endul viitor ? nu de alta, da..., daca tot ma duc la targ Vineri sau Sambata, de-acolo fac numa 10 minute pana la tine sa-i iau
Stima.
Stima.
- Dan Mitranescu
- Partener
Mai mult ca sigur la sfarsitul saptamanii viitoare avertizorii sunt in magazin.bradlly scrie:Salut Dane, zi-mi te rog reusesti sa scoti senzorii din vama pana week-endul viitor ? nu de alta, da..., daca tot ma duc la targ Vineri sau Sambata, de-acolo fac numa 10 minute pana la tine sa-i iau
Stima.
Nu mai e mult de asteptatMai mult ca sigur la sfarsitul saptamanii viitoare avertizorii sunt in magazin.
Salut Dan,
Daca in weekend ul care vine ajung avertizorii vreau sa comand un set de pe sie ul tau. As mai vrea insa sa comand si doua penare in care sunt ambalati avertizorii. Se poate? Ai de vanzare separat penare? Daca da la ce pret.
Merci anticipat pentru raspuns!
Daca in weekend ul care vine ajung avertizorii vreau sa comand un set de pe sie ul tau. As mai vrea insa sa comand si doua penare in care sunt ambalati avertizorii. Se poate? Ai de vanzare separat penare? Daca da la ce pret.
- Dan Mitranescu
- Partener
Aici este raspunsul ...miris scrie:Salut Dan,
http://danmitranescu.ro/256-1031/PENARE/PENAR-RIGID.php
Nu m am gandit ca ai pe site de vanzare
Merci inca o data pt raspuns si sper sa ajunga cat mai repede avertizorii sa imi pot comanda un set
Merci inca o data pt raspuns si sper sa ajunga cat mai repede avertizorii sa imi pot comanda un set
Dane,ziceai ceva si de un rod pod inox,la un pret foarte bun,pe care lL vei scoate anul asta..mai e de actualitate??
- Dan Mitranescu
- Partener
Doua modele ... In cateva zile pun pozele si descrierile ...Tibi30 scrie:Dane,ziceai ceva si de un rod pod inox,la un pret foarte bun,pe care lL vei scoate anul asta..mai e de actualitate??
greu trece
ceva vesti?
ceva vesti?
'Viteza luminii este mai mare decât cea a sunetului. De aceea par unii strălucitori înainte să-i auzi vorbind.'