Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Zona Brasov
pe luna viitoare pe la jumatea luni cam asa
Comand 20 buc. plumbi ptr. pastă, cu condiția ca greutatea lor să fie de min. 80 g și să-i pot cumpăra până la data de 25.03.2013. Fac comanda înaite de producerea lor, datorită faptului că producătorul a făcut năditoarele de bună calitate și preț foarte bun!!!
brutusik luna viitoare iti cumpar si eu 30 de momitoare si 10 plumbi pt pasta.
Catch & Release
sal matrita are 60 si 80 gr dar o sai fac numa la comanda pe data de 6-7 sper so achizitonez
Buna ziua
- Imi puteti recomanda va rog un degetar din propria dvs experienta
Daca este prea subtire ...risc sa il tai cu textilul
Daca este prea gros...nu mai simt firul
Imi puteti impartasii din experienta pentru a nu arunca banii pe fereastra ?
Multumesc (Sper sa nu fie of topic)
- Imi puteti recomanda va rog un degetar din propria dvs experienta
Daca este prea subtire ...risc sa il tai cu textilul
Daca este prea gros...nu mai simt firul
Imi puteti impartasii din experienta pentru a nu arunca banii pe fereastra ?
Multumesc (Sper sa nu fie of topic)
am eu de vanzare uitate pe facebook pescuit brasov
Multumesc
Voi arunca un ochi sper sa ma descurc, sunt putin antitalent la IT
Voi arunca un ochi sper sa ma descurc, sunt putin antitalent la IT
AdiB!!! Degetare bune găsești la Ovidiu în Orizont 3000, sunt din piele și confecționate de către Brutusik. Foarte bun raportul calitate-preț!!!
Multumesc de informatie, peste o saptamana ma voi duce la o partida mica si atunci voi face o vizita si in Orizont, nu am vazut niciodata magazinul de acolo , sper sa il gasesc.
Sa aveti pace pe suflete !
Sa aveti pace pe suflete !
neatza stiti pe careva care are plumb de vanzare??
Adi, magazinul se află la Orizont 3000 și este primul magazin din exterior cum mergi spre piața agroalimentară!!!
Multumesc lucfish sper sa il gasesc acuma am o vaga idee unde este cred ca l-am confundat cu cel de langa geamagarie, si farmacie
Buna ziua si o saptamana frumoasa sa aveti voi domni, domnite, domnisoare !
Doresc sa stiu daca cineva din zona Brasov este la zi cu informatii legate de obtinerea permisului de pescuitului recreativ/sportiv pentru anul 2013 eliberat de ANPA sau ce naiba organ il elibereaza. La ANPA am sunat vinerea trecuta si raspunsul lor a fost ..."din cate stim noi, permisele de pescuit eliberate in 2012 sunt valabile si anula acesta pana la noi regelemntari in acest sens !"
In concluzie daca vreau permis de pescuit liber ... pe anul acest banuiesc ca nu se poate !
Daca aveti ceva cunostinte/relatii si ma puteti ajuta in acest sens va sunt recunoscator.
Se pare ca eliberarea permiselor pe anul acesta se va face de catre alt organ in afara de ANPA!
Doresc sa stiu daca cineva din zona Brasov este la zi cu informatii legate de obtinerea permisului de pescuitului recreativ/sportiv pentru anul 2013 eliberat de ANPA sau ce naiba organ il elibereaza. La ANPA am sunat vinerea trecuta si raspunsul lor a fost ..."din cate stim noi, permisele de pescuit eliberate in 2012 sunt valabile si anula acesta pana la noi regelemntari in acest sens !"
In concluzie daca vreau permis de pescuit liber ... pe anul acest banuiesc ca nu se poate !
Daca aveti ceva cunostinte/relatii si ma puteti ajuta in acest sens va sunt recunoscator.
Se pare ca eliberarea permiselor pe anul acesta se va face de catre alt organ in afara de ANPA!
Salut domnilor.Marian este numele meu,i-mi pare rau ca nu am aflat de concurs mai rpd.doream sa particip si eu cu partenerul meu,dar cu siguranta veti ma organiza si alte partide interesante sper sa fiu mai pe faza pe viitor,(daca pot participa si altii inafara de cei ce au participat si la ed.trecuta)
pmdojunior
Dacă dorești, te poți înscrie la concursul din 26-28.04.2013 deoarece o echipă dorește să se retragă!!!
pmdojunior
Dacă dorești, te poți înscrie la concursul din 26-28.04.2013 deoarece o echipă dorește să se retragă!!!
Iti multumesc,dar pentru moment au intervenit alte prioritati, poate se vor mai indrepta lucrurile, iar pe viitor cu siguranta sunt interesat cu respect