jonny_23 scrie:P.S.100
mamaliga , 10% faina, 1ou/kg , rulati, fierbeti ... pescuiti. Asta ultima este cea mai grea
ce ai inteles din postul asta?
PAI...CE AM INTELES EU... ...TEORIA CA TEORIA....PRACTICA NE OMOARA
jonny_23 scrie:P.S.100
mamaliga , 10% faina, 1ou/kg , rulati, fierbeti ... pescuiti. Asta ultima este cea mai grea
ce ai inteles din postul asta?
Vede-ti oameni buni de ce acest site este diferit de celelalte?Cum ai nevoie de o informatie sau de o parere,acesti domni care fac parte dintr-o asociatie, ii respecta numele.Nimic nu ar trebui sa fie secret,mai ales pe forum.Dan Mitranescu scrie:
Aveam de gand sa dau reteta, dar acum mi-ati deschis ochii catre afaceri ...
P.S.1 de ce intrebati inainte sa incercati ?
P.S. 2 daca incercati nu o sa mai intrebati !
P.S.100
mamaliga , 10% faina, 1ou/kg , rulati, fierbeti ... pescuiti. Asta ultima este cea mai grea !
misu_sipanu scrie:C4U face bile tari de malai de 2 ani pe care ,cind le mirosi juri ca ai patratica sub nas.In ce priveste secretul nu trebuie sa te superi pt ca se lucreaza mult la ele,(bile)rezultatul vine in urma testelor pe balti si daca sint bune........aici fiecare intelege cum vrea.Daca te intereseaza, eu lucrez la o bila pt fitofag,amur, pe baza de verdeata,faini si extract....Daca da rezultate iti dau cuvintul meu ca ti o trimit pe pm.
-Intrebare;-daca tu nu ai rezultate ????SINT SIGUR CA MA ACUZI CA NU TI AM SPUS TOTUL-
cosmake scrie: Ceea ce a scris domnul Mitranescu am tradus cam cum am inteles eu.
Urmeaza testul final pescuitul. Daca da rezultate o veti folosi si a 2 oara daca nu inseamna ca trebuie sa incercati sa o imbunatatiti cumva si sa o personalizati cu ce va trece prin cap si poate iese ceva
Sint convins ca domnul Mitranescu tocmai acea personalizare nu o spune
misu_sipanu scrie: Mada,bile se numesc pt ca sint rotunde dar compozitia...criminala
ps.le fac pt. la Zarguzon la mine unde fitofagul a atins greutati monstruase si ....s a dat pe brazda(ocazional s a luat la porumb,pufuleti,etc.)eu am speculat multesi cu o nada buna "stor orizontal"......dar mai am de lucru.Si unde mai pui ca iarna poti sa dai la fitofag nu sa stai in casa!!
Pentru a intari aluatul (mamaliga amestecata cu faina si ou) mai adaugati si malai uscat pentru a obtine densitatea necesara rularii.cosmake scrie:Ceea ce am inteles eu este asa:
Faceti o mamaliga simpla, o lasati sa se raceasca, adaugati 10% faina de griu si un ou la kg de mamaliga
Dupa aceea framintati bine mamaliga cu faina si cu oul, lasati ceva timp la rece impachetata in celofan, rulati bilele sau le faceti manual, apoi le fierbeti ca pe orice bila.
Asta inseamna mura-n-gura.
Ceea ce a scris domnul Mitranescu am tradus cam cum am inteles eu.
Urmeaza testul final pescuitul. Daca da rezultate o veti folosi si a 2 oara daca nu inseamna ca trebuie sa incercati sa o imbunatatiti cumva si sa o personalizati cu ce va trece prin cap si poate iese ceva
Sint convins ca domnul Mitranescu tocmai acea personalizare nu o spune
Cu "fripturi,prajituri si cu ...cireasa de pe tort" pescuieste toata lumea . Eu incerc sa pescuiesc cu "cartofi prajiti" .gogu steriade scrie:cum domnu Dan ,nu puneti alte draci in mamaliga aia ? un piperut ,o boia dulce , o scoica verde daia ...!