NOUL MODEL DE AVERTIZORI CU STATIE HAKUYO
Re: NOUL MODEL DE AVERTIZORI CU STATIE HAKUYO
TIC - TAC ....
- florian serban
- Veteran
au venit avertizorii?
- Dan Mitranescu
- Partener
In maxim 10 zile.florian serban scrie:au venit avertizorii?
- Marian Constantin
- Veteran
sal DaneDan Mitranescu scrie:In maxim 10 zile.florian serban scrie:au venit avertizorii?
vreau si eu un set si unul de swingere
Salut Dan,
Se pot comanda pe http://www.danmitranescu.ro ? Daca da imi poti spune si la ce pret vin? Ma intereseaza un set de avertizori.
Merci anticipat pt raspuns.
Se pot comanda pe http://www.danmitranescu.ro ? Daca da imi poti spune si la ce pret vin? Ma intereseaza un set de avertizori.
Merci anticipat pt raspuns.
Stai la rand..ce faci ma nene te bagi in fata !!!
Dane vreau si eu un set asa ca te rog anunta-ma cand ii ai in magazin.Multumesc anticipat!
Buna ziua,as dori o informare in legatura cu modelul de statie Hakuyo 2013,va functiona tot cu 3 baterii AAA sau cu o baterie de 9v.
Va multumesc.
Va multumesc.
- Dan Mitranescu
- Partener
Tot cu 3 de AAA ... Avertizorii sunt identici cu cei din 2012 , numai sunetele difera .Licabz scrie:Buna ziua,as dori o informare in legatura cu modelul de statie Hakuyo 2013,va functiona tot cu 3 baterii AAA sau cu o baterie de 9v.
Va multumesc.
Va multumesc pentru raspuns,doresc si eu 2-ua seturi de avertizori cu statie 2013 pe cand o sa fie in stoc.
- Dan Mitranescu
- Partener
In aprox. 10 zile .Licabz scrie:Va multumesc pentru raspuns,doresc si eu 2-ua seturi de avertizori cu statie 2013 pe cand o sa fie in stoc.
- sanmartinean_alex
- membru activ
deci statia merge cu 3AAA? banda de leduri apare pe statie?Dan Mitranescu scrie:Avertizorii respectivi ii am in teste. La prima partida de pe Tancabesti au fost de locul 1.REMUSGL scrie:Dane ne prezinti si noua noul model de senzori ? (i-am vazut in poze).
Maine ma duc cu ei la Corbu , iar testul final o sa fie saptamana viitoare la Moara. Sper sa iasa fum din ei !
Serios vorbind sunt identici ca functii cu modelul 2012 cu un plus pentru statie care are si aceasta banda de leduri pentru a descrie felul in care trage sau impinge pestele. Totodata statia functioneaza si ea cu baterie de 9V.
Pot sa mai spun ca modelul in teste este putin mai mic si compact ca forme ... O garnitura zdravana de cauciuc da un aspect placut si o siguranta in plus la patrunderea apei .
La prima vedere sunt buni , totusi mai trebuiesc tavaliti putin inainte sa ii comandam ...
'Viteza luminii este mai mare decât cea a sunetului. De aceea par unii strălucitori înainte să-i auzi vorbind.'
- Dan Mitranescu
- Partener
Da. Intra automat pe volum minim.sanmartinean_alex scrie:Statia are functia de vibratie?
- Dan Mitranescu
- Partener
Statia merge cu 3 AAA . Pe statie sunt 4 leduri colorate.77neo scrie: deci statia merge cu 3AAA? banda de leduri apare pe statie?
http://danmitranescu.ro/97-742/AVERTIZO ... L-2013.php