Sarulesti - Sandulita
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Sarulesti - Sandulita 2011
E o dupa amiaza mohorata de februarie dar nu va lasa Vornicu pe voi fara ceva frumos care sa va faca sa uitati (macar pentru o secunda) de vremea de afara. Uitati cum reactioneaza dl. Chuckles cand ingrijitoarea cea grijulie ii aduce la micul dejun o platica de la Sandulita
http://www.youtube.com/watch?v=8n7Xm8jfqyw
Citez din descrierea clipului: "Chuckles is a red fox and resides at Treehouse Wildlife Center in Brighton, IL. She has neuro problems and is a permanent resident. "
PS: E nebun,ba nebunilor !
http://www.youtube.com/watch?v=8n7Xm8jfqyw
Citez din descrierea clipului: "Chuckles is a red fox and resides at Treehouse Wildlife Center in Brighton, IL. She has neuro problems and is a permanent resident. "
PS: E nebun,ba nebunilor !
Re: Sarulesti - Sandulita 2013
Platicile fiind furnizate de nea Marin, cand merge la Londra pe Luton
MLDD
Linia este asemanatoare cu cea folosita la sheffield, iar mecanica acesteia este descrisa in link-urile pe care le-am postat mai devreme. Pluta culisabila de 5 gr, opritor cauciuc, alice grupate de plumb, ultima alica-semnalizatoare supralestata (tine linia si pluta pe loc - iar la trasatura pestelui pluta se va ridica si se va pune pe lat). Fir de 0.14 - 0.16 (de indicat sa folosesti un fir scufundator pentru nu a fi afectat de vant), carlige dupa bunul plac (fiecare are un model preferat de carlig, care da randament si reduce numarul pestilor pierduti). Semnul ? l-am pus pentru ca la bat nu folosesc intotdeauna un forfac/inaintas .
MLDD
Apropo, am vorbit zilele acestea cu nea Marin si mi-a zis ca in functie de vreme, balta s-ar putea deschide mai devreme, pe la inceputul lunii martie. Mi-a promis oricum ca o sa ma sune sa ma anunte dinainte , asa ca nu ne ramane decat sa mai asteptam ..
MLDD
Mersi meo dar am o intrebare,alica-semnalizatoare supralestata nu este culisanta?Adica pentru ca pluta sa se puna p lat platica trebuie sa ridice alica supralestata.Si inca ceva,plumbajul grupat trebuie pus cat sa tina pluta in pozitie sau mai putin un pic?Fiindca daca pui plumb exact cat trebuie plutei ea nu se mai pune p lat zic eu.
Heee! Sa va zica Vornicu ce va fi ,he heee ! Cand a venit prima oara coopoerativa , si pamantul s-a dat la gramada . Am zis !
Si cand bunicu meu a venit cu caruta , i-au zis ca cine e el , ca cine e ta'su , ca ce e cu masina aia din spate ? Voi cine credeti ca e vinovat in situatia asta ?
Va zic eu cine !!! Matea ! Si tot Matea pe Herastrau a facut-o pe aia a lui si a scapat si de acolo cu coada intre picioare.
Dar daca v-as spune ca daca vreti sa prindeti pestele cel mare trebuie sa o faceti pe aceea a dumneavoastra , care v-a consocrat ?
Dar si daca v-as spune dragi curteni ca daca Kublai-khan nu ataca japonia in 1274 si 1281 ,soarta imperiului mongol avea cu totul si cu totul altI vectori ?
Vulpea Chucles nu ajungea in SUA daca nu exista seceta mare din 437 AC ,cand insula de la sandulita a legast uscatul cu un cordon de nisip . Dupa aia
mergea spre gara si ,cu mare noroc, prinse trenul de Marsilia (Ma...ille) . Pe ruta-Bucuresti - Arad au fost probleme la locomotiva , dupa pana la intrarea pe autostrada (ca eu am coborat din tren) si ,in sfarsit,am ajuns pe ruta trenului pe care il asteptam ! Am ajuns la destinatie !
Heeeeheee , povestea de mai sus (care e doar inceputul) trebuia sa apara pe alt topic (probleme de editare) in care trebuia sa-i explic unui bun amic din Arad o treaba mai veche . Dar nu va lasa Vornicu pe voi asa , o sa povestesc si aici dupa ce consult niste surse si imi repara nepotul laptopul .