Ce peste e asta?
Reguli forum
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
- Radu Bacau
- senior
Ce peste e asta?
Prins in apropiere de Cernobal,la dovleac pe fir de par (dadeam la oblete).Nu-mi dau seama ce specie e,poate stie cineva.
Re: Ce peste e asta?
Bun photoshop-istul
il cheama ghita caras
- Adrian Toader
- utilizator
Un caras mutant? Bravo, super captura! Se apropie de preferintele sotiei care mereu imi spune ca cel mai bun peste e... porcu`!
Nu exista fericire de care sa-ti amintesti fara tristete...
- florin mirea
- membru activ
l-ai pupat inainte sa il eliberezi ?
cred ca nu, ca era EMO si avea cercel in rat
- Radu Bacau
- senior
Da,l-am pupat.Nu a fost prea placut,dar s-a obisnuit el.florin mirea scrie:l-ai pupat inainte sa il eliberezi ?
- Radu Bacau
- senior
Initial vroiam sa-l halesc,ca era dezlegare la peste,dar nu am vrut sa risc.
-
- VIP+++
asa sa intampla cand un proxenet zis Peste o babardeste pa angajata lui zisa Scroafa ! caz closed !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Bine ai revenit Gogule ca te cam daduram disparut. Credeam ca ne-ai lasat ...
-
- VIP+++
69 , io sa sti ca sant greu da dat disparut . da ie problema ca la noi anu asta a fost iarna lu berila si dabia am razbit sa iesim dan case da la cata da mari ie troienile . umbla baietii ca ceterasii cu lopetica da inanterie la brau , mai ceva ca cum umbla pintea haiducu cu brisca pan izmene. dai sa bei o tuica, pac teai inzapezit. dai la lopata iar ti sa face sete, mai tragi o tuica , pac iar sa inzapit si acolo unde dadusei la lopata inainte. necaz mare vere, nu mai stie lumea pa unde sa puna sticla da tarie ca sa pune zapada peste ia si sa pierde !mircea62 scrie:Bine ai revenit Gogule ca te cam daduram disparut. Credeam ca ne-ai lasat ...
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere