Vand 3 geci camuflaj marimea S
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand 3 geci camuflaj marimea S
Vand 3 geci Remington,marimea S cu imprimeu realtree hardwoods -stejar,100% impermeabile,captusite (100% polyester),foarte calduroase si usoare,pentru Iarna,facute pentru SUA ! Gecile au 2 feţe ! la cerere le masor .
Pret : 150 Ron/buc (+transport : 12..15 Ron cu posta romana sau 30..40 Ron cu curier rapid)
Pe cei interesati va rog sa ma sunati la numarul 0744532505 - Radu si va stau la dispozitie pt orice detaliu ..pe net intru mai rar
Pret : 150 Ron/buc (+transport : 12..15 Ron cu posta romana sau 30..40 Ron cu curier rapid)
Pe cei interesati va rog sa ma sunati la numarul 0744532505 - Radu si va stau la dispozitie pt orice detaliu ..pe net intru mai rar
Re: Vand 3 geci camuflaj marimea S
Am ramas cu o geaca cu imprimeu stejar si inca una cu imprimeu stuf .
Gecile se potrivesc unei persoane de maxim 1,68 m si 60 de kg
- laurentiu30
- senior
salut,
de marimi ca M sau L nu poti face rost?
de marimi ca M sau L nu poti face rost?
Buna,
marimi de adulti nu mai am din pacate.
anunt valabil!
marimi de adulti nu mai am din pacate.
anunt valabil!
anunt valabil
Sal,
1 Gluga ramasa nu ai cumva ?
1 Gluga ramasa nu ai cumva ?
- Allen Besnovich
- Veteran
Poti s-o masori ?sergiular scrie:Am ramas cu o geaca cu imprimeu stejar si inca una cu imprimeu stuf .
C.S. OLTENIA FISHING
Buna,
lungimea manecii de subsioara este 56 cm, lungimea de la subsioara la baza 35 cm si latimea in spate la umeri 52 de cm.
lungimea manecii de subsioara este 56 cm, lungimea de la subsioara la baza 35 cm si latimea in spate la umeri 52 de cm.