vand schmb iarna pentru primavara
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
- florinalin
- senior
Re: vand schmb iarna pentru primavara
am fost impreuna cu aleendark......rezultat zero. Destul de frig.....apa foarte rece. Crapul este inca la namol cred.......asteptam razele de soare.....
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.
saptamana viitoare se anunta 12-15 grade in week-end
cred ca ma bag la un 48 ore
cred ca ma bag la un 48 ore
Critic echilibrat
- Allen Besnovich
- Veteran
Si azi erau anuntate 6 grade... dar cred ca au uitat sa specifice ca sunt cu -6
C.S. OLTENIA FISHING
Respect pt. curajul vostru!florinalin scrie:am fost impreuna cu aleendark......rezultat zero. Destul de frig.....apa foarte rece. Crapul este inca la namol cred.......asteptam razele de soare.....
- florinalin
- senior
curaj combinat cu nebunie
Cred ca de vina e ca nu mai trece iarna asta, si nu mai avem rabdare
Cred ca de vina e ca nu mai trece iarna asta, si nu mai avem rabdare
Pe ce balta ai fost ?
- Dan-badulescu
- membru activ
as ruga pe cei care se duc sa spuna ce au facut poate asa ne mai ineselim si noi cei care stam la munte
la munte unde , Dane ?? la Brasov nu mai este zapada demult ( doar prin Poiana ) .....si eu am chef de duca ............
...ai incercat , felicitari !!!!aleendark scrie:trezit la 7. Ploua..tot ma duc! Ajung pe balta..ploaie+vant, merge! Ma instalez, intre timp fleasca:)) merge.. dupa un timp,frig rau,mocirla,ploaie,0 trasaturi,apa 2-3grade,nici sa fumezi nu poti de ploaie.. insisti,schimbi, 2 poze pentru infopescar, si strangi! asteptam primvara!
oricum frumos locul ....chiar si acum .......pozele super , felicitari din nou !!!!!!!
Ultima oară modificat 24 Feb 2013, 17:35 de către shahjaban, modificat de 2 ori în total.
aleendark scrie:trezit la 7. Ploua..tot ma duc! Ajung pe balta..ploaie+vant, merge! Ma instalez, intre timp fleasca:)) merge.. dupa un timp,frig rau,mocirla,ploaie,0 trasaturi,apa 2-3grade,nici sa fumezi nu poti de ploaie.. insisti,schimbi, 2 poze pentru infopescar, si strangi! asteptam primvara!
SA PESCUIM BINE !
- Dan-badulescu
- membru activ
stau in slanic dealurile au inca zapada da pote sa fie moarte de om ca duminica viitoare tot dau pe la pleasa macar sa-mi intind lansetele sa bem o tuica productie home made de la soacramea de 7 ani (ca stiu unde a pitito)un gretarel dar mai am o mare problema????? CE SA PUN PE FIRUL DE PAR???PORUMB DE CARE?SAU DOAR MAGOT RIG?shahjaban scrie:la munte unde , Dane ?? la Brasov nu mai este zapada demult ( doar prin Poiana ) .....si eu am chef de duca ............
poate un boilie dipuit in palinca ???
- Allen Besnovich
- Veteran
Noi am luat dipul de palinca la noi ..... dar i-am gasit alta intrebuintare
C.S. OLTENIA FISHING
- Dan-badulescu
- membru activ
am pus porumb si boiles in tuica palinca nu am si daca as aveaoo era bauta de mult o sa incerc cu astea va spun luni ce am facut
- florinalin
- senior
yap...buna palinca lu nea' proprietarul de la balta:)aleendark scrie:Noi am luat dipul de palinca la noi ..... dar i-am gasit alta intrebuintare