VAND NAVOMODEL 2 CUVE
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: VAND NAVOMODEL 2 CUVE
navomodelul se poate vinde in mai multe variante...fara acumulatori.....fara incarcator....fara radiocomanda.....pretul fiind diferit in functie de cerintele cumparatorului...de ex. doar cu un acumulator si radiocomanda fara incarcator acumulator pretul este de 750ron.....samd......astept oferte!!!
valabil!!
vad ca il dezmembrezi, zi un pret sa ramana intreg ....
nu il dezmembrez.....am primit diferite oferte de la diveriti cumparatori care aveau acumulatori.....incarcatoare sau ar fi vrut alt tip de radiocomanda si m-am gandit sa fac un pret ptr. ei cu tot ce are in dotare....2 acumulatori+incarcator+radiocomanda mai jos de 900 ron nu-l dau....prefer sa raman cu el......motivul vanzarii este ca eu am tico si i-mi cam ocupa toata bancheta din spate.....doresc sa-mi cumpar unul mai mic gen carponizer,skarp etc......asta e motivul vanzarii.
cei ce construiesc navomodele stiu cat costa doar achizitionarea pieselor....de ex. coca200ron+r.c.-ul 200ron+motor90ron+regulator100ron+2acum.170ron+incarcator100ron.....samd aici fiind pretul minim al pieselor....astept oferte in continuare....
cei ce construiesc navomodele stiu cat costa doar achizitionarea pieselor....de ex. coca200ron+r.c.-ul 200ron+motor90ron+regulator100ron+2acum.170ron+incarcator100ron.....samd aici fiind pretul minim al pieselor....astept oferte in continuare....
valabil!!
valabil!!
valabil! rectificare pret.....in posturile anterioare!!!!!
navomodelul revine la pretul initial de 1100ron cu toate accesoriile incluse!!!