SEZON 2013
Moderator: vali003
SEZON 2013
Inceput de an cu super rezultate , loc trei la clasa WORLD http://www.bigfourcarp.com/BigFourTest.asp
si loc unu pe Nord America http://www.bigfourcarp.com/WesternRegion.asp
aceste rezultate , multumita pescuitului de exceptie din sfirsitul sezonului 2012 .
si loc unu pe Nord America http://www.bigfourcarp.com/WesternRegion.asp
aceste rezultate , multumita pescuitului de exceptie din sfirsitul sezonului 2012 .
- bosscrap2708
- membru activ
- Mesaje: 130
- Membru din: 09 Feb 2012, 14:41
- Localitate: bucuresti
Re: SEZON 2013
la mai multe premi
Re: SEZON 2013
felicitari si nu uita : ESTI CONDAMNAT LA PODIUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111
sa ne arati si noua niste poze cu tuciul tau
sa ne arati si noua niste poze cu tuciul tau
Re: SEZON 2013
vioril scrie:................
sa ne arati si noua niste poze cu tuciul tau
Re: SEZON 2013
Multumesc ,nu folosesc tuciuri ,am un amestec de mix cu ovaz expandat ,porumb conserva si pesmet Japonez ,fara nici un fel de alte adaosuri ,functioneaza super .
Re: SEZON 2013
Dupa trei iesiri fara peste ,in sfirsit am reusit sa prind un ciortan ,sezonul 2013 putem spune ca este deschis ,ne rugam sa vina un val de caldura ,sa inceapa sa iasa si bunicii , momentan temperaturile stau la 4-5 grade .
Re: SEZON 2013
Felicitari Vali! Si noi asteptam caldura.
Ce e ala pesmet japonez?
Ce e ala pesmet japonez?
Re: SEZON 2013
Panko .Amestecul este doua masuri de panko la una de expandat .mircea62 scrie:Felicitari Vali! Si noi asteptam caldura.
Ce e ala pesmet japonez?
Re: SEZON 2013
Ce este panko? merci
Re: SEZON 2013
Mircea, da un search cu goagal vorba lui Vanghelie ,scrie pesmet japonez-Panko .Nu stiu daca se gaseste la voi ,banuiesc sa fie si destul de scump ,poti sa il inlocuiesti cu pesmet obisnuit .mircea62 scrie:Ce este panko? merci
- pescarulrobert
- membru activ
- Mesaje: 60
- Membru din: 27 Feb 2013, 18:26
Re: SEZON 2013
Nu stiu cum ati prins voi peste sezonul asta insa, eu nam avut nici-o trasatura. Am fost ieri .. unde a fost 22 de grade. :|
Re: SEZON 2013
Merci Vali I-am dat cu goagal, da' n-am gasit unde se poate cumpara.
In schimb am gasit cum se poate prepara - cica ar fi paine toast fara coaja lasata 1-2 ore la uscat si faramata cu mana
Chiar asta sa fie Panko ???
Fire intinse ca probabil urmeaza cat de curand o noua partida.
In schimb am gasit cum se poate prepara - cica ar fi paine toast fara coaja lasata 1-2 ore la uscat si faramata cu mana
Chiar asta sa fie Panko ???
Fire intinse ca probabil urmeaza cat de curand o noua partida.
Re: SEZON 2013
Dupa un inceput de sezon dezastruos-din cauza frigului si a furtunilor de zapada -in sfirsit ,primavara ajunge si la noi .O iesire impreuna cu un prieten ,patru trasaturi ,trei luati ,intre 5-8 kg .
Re: SEZON 2013
Asaaaaa Vali, chiar ma intrebam ce se intampla ... acum m-am linistit ... back in business. Eu numar AMR-ul, 140, 139, ..., mai traiesc din amintiri privind la albumele de acum 2 ani, mai particip la un concurs de casting virtual, saptamana trecuta pe un site era gata gata sa iau locul 1 cu o aruncare de 120 m dar s-a intepenit tasta CTRL si mi-a dat browser-ul eroare de montura
Frumos inceput, nu am vazut niciodata crap eliberat de "Rechin", pour les connaisseurs. Cumva nenea care facea pozele e inaltut, subtirel si da cu stanga de doboara stejarul ?
Toate cele bune
Frumos inceput, nu am vazut niciodata crap eliberat de "Rechin", pour les connaisseurs. Cumva nenea care facea pozele e inaltut, subtirel si da cu stanga de doboara stejarul ?
Toate cele bune
Ce-si face pescarul cu mana lui se numeste ....boillies