Nu va incurcati cu AndreiCosti
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Nu va incurcati cu AndreiCosti
In seara zilei de 12 (acu' 3 zile) primesc un MP de la acest individ, cum ca a vazut el intr-o poza de la un anunt de-al meu, un tambur de Okuma Travertine, si-mi spune "mi-ar trebui mie"! La care il intreb usor nedumerit, vrei sa ti-l fac cadou, sau cum? Tipul ca "cum vrei"... Zic, hai sa-i fac un bine, i-l dau gratis: Poti veni sa-l iei, dar sa nu ma pui sa umblu sa ti-l aduc ca nu am timp! El, ca-i din Sibiu, etc, ca sa i-l pun la posta. Posta de care apartin (OP72) si-a schimat de curand sediul si e un haos in fiecare zi, stai la coada pentru orice. Ii zic omului sa plateasca un 10 lei reprezentand drumul cu tramvaiul dus-intors, si trimiterea propriu-zisa, si na, fac o fapta buna pana la capat! Pune el 10 lei in cont, eu ii fac pachetelul, invelesc in folie cu bule, alea alea, i-l trimit, azi l-a primit, si suna! Ma gandeam ca suna sa-mi multumeasca, cand colo, el cu gura mare pe mine, ca de ce nu i-am zis ca nu-i pun si saibele? Zic, ce saibe omule, nu ai cerut tamburul? Si ti l-am dat gratis? Si mi-am rupt o ora din putinul timp liber sa stau la coada la posta ca sa-ti fie tie bine? Acum, na, scuza-ma ca nu ti l-am si incarcat cu Technium, pot sa ma iau singur la palme? Mai AndreCosti, e o vorba din popor: facerea de bine, .... Din punctul meu de vedere nu ai caracter! Rusine!
Re: Nu va incurcati cu AndreiCosti
nu mai ai unul ?? dar asta sa fie cu saibe ........
si as vrea sa il trimiti la **************
( a fost buna ...chiar m-am distrat...)
mersi................
si as vrea sa il trimiti la **************
( a fost buna ...chiar m-am distrat...)
mersi................
Ultima oară modificat 15 Feb 2013, 23:30 de către shahjaban, modificat 1 dată în total.
mda... nici acum nu-mi vine sa cred!
P.S. Pentru tine am 6 BBRLC-uri modelul nou, noi cu garantie pe viata, cadou un rod-pod si un set de Delkimi spaga, ca esti simpatic!
P.S. Pentru tine am 6 BBRLC-uri modelul nou, noi cu garantie pe viata, cadou un rod-pod si un set de Delkimi spaga, ca esti simpatic!
da' rod-podu' sa fie macar un fox-sky..................
( vreun cort ceva ?? cu pat si sac de dormit ????)) astea pot sa fie si Chub ....nu sunt chiar asa pretentios !!!!!!!!!!!!
( vreun cort ceva ?? cu pat si sac de dormit ????)) astea pot sa fie si Chub ....nu sunt chiar asa pretentios !!!!!!!!!!!!
- Allen Besnovich
- Veteran
Eu i-am trimis ceva acum cateva saptamani si totul a decurs normal.... poate ai fost tu mai ghinionist
C.S. OLTENIA FISHING
Pai eu nu vroiam nimic de la el, poate un "multumesc", dar departe de el sa aprecieze! Nu i-am vandut tamburul, mi l-a cerut, i l-am dat! Si mi-am pierdut si timpul pentru el...aleendark scrie:Eu i-am trimis ceva acum cateva saptamani si totul a decurs normal.... poate ai fost tu mai ghinionist
Vezi cu Delkimi-urile alea, sa aibe si bateri ca te stiu eu pe tineshopy scrie:mda... nici acum nu-mi vine sa cred!
Tel0762.865.274
Recunosc, sunt un chitros!
Asta e chiar tare ))))
daca mai ai produse de oferit cadou anunta ma si pe mine. vin eu la tine dar suporti tu transportul (tramvaiul).
Multumesc!
daca mai ai produse de oferit cadou anunta ma si pe mine. vin eu la tine dar suporti tu transportul (tramvaiul).
Multumesc!
Veniti Lumeeee de v'alegeti ce va placeeee! Dau moka si suport taxiu'! Si daca nu va place nimic, dau fuga si va cumpar io ceva Voi sa fiti multumiti!
s-a facut, ai de asteptat
nu-ti face griji, pun si o oala cu sarmale, tu sa fi multumit!
- Allen Besnovich
- Veteran
-
- VIP+++
Domne titlu zice sa nu ma incurc cu Andrei Costi , intrebarea me e : cu nevastasa pot ? adica voi daca va incurcati cu baieti ie treaba voastra io vreau sa stiu daca nu sa supara nimeni in caz ca doamna ar vrea sasi mai schimbe orizonturile ! deci am zis : in caz ca ! sa nu creada cinbeva ca io ma duc sai sparg omului casa pentru un amarat da tambur dar la o adica am la dispozitie o groaza da scule bune ! chiar daca nu ie in totalitatea ale mele !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere