NOUL MODEL DE AVERTIZORI CU STATIE HAKUYO
- Dan Mitranescu
- Partener
Re: NOUL MODEL DE AVERTIZORI CU STATIE HAKUYO
Nu este nevoie de avans pentru rezervare . Legat de statia suplimentara am raspuns pe PM .
CE GREU TRECE TIMPUL CAND ASTEPTI UN SET DE SENZORI
'Viteza luminii este mai mare decât cea a sunetului. De aceea par unii strălucitori înainte să-i auzi vorbind.'
Hai ca nu mai e mult, acum sunt pe vapor la jumatea drumului. Domne` sa se dea cate un set de om s`ajunga la toata lumea !!!!:)77neo scrie: CE GREU TRECE TIMPUL CAND ASTEPTI UN SET DE SENZORI
e coada mare? eu am lasat o sticla la rand si am fugit(cum se lasa la lapte pe vremea lui nea nicu)bradlly scrie:Hai ca nu mai e mult, acum sunt pe vapor la jumatea drumului. Domne` sa se dea cate un set de om s`ajunga la toata lumea !!!!:)77neo scrie: CE GREU TRECE TIMPUL CAND ASTEPTI UN SET DE SENZORI
'Viteza luminii este mai mare decât cea a sunetului. De aceea par unii strălucitori înainte să-i auzi vorbind.'
- Allen Besnovich
- Veteran
Cand te intorci, o sa gasesti ... doar sticla ))))))))
C.S. OLTENIA FISHING
- Desideiu Bogdan
- Veteran
Plina , ce-i drept.
Sa vedeti voi de no sa fie coada in ziua in care apar la vanzare. O sa se auda bipaituri de la Sebastian din intersectie. Io zic sa se faca lista frate ca la bilete la Vanghelion desemnam pe unu sa stea de la 3 dimineatza cu scaunelu' si daca apare unul necunoscut...asta e .... sunt 100 de oameni in fata lui !!!
- Allen Besnovich
- Veteran
O sa fie lista mai lunga ca la iPhone 5 )
C.S. OLTENIA FISHING
- Dan Mitranescu
- Partener
Tine cont ca ala nu are sunete de Delkim din fabrica !aleendark scrie:O sa fie lista mai lunga ca la iPhone 5 )
atata bataie pe modelul asta ... si cei care avem 2012 ?
daca diferenta este doar de sunet , din partea mea pot sa zbiere si ca o vaca , dar sa zbiere des !
daca diferenta este doar de sunet , din partea mea pot sa zbiere si ca o vaca , dar sa zbiere des !
Dan ai inaintat in acest topic 2 perioade posibile de venire in tara a noilor senzori : sfarsitul lui Februarie si sfarsitul lui Martie.
Le emisiunea de luni a lui Tibi ai zis la un moment dat ca la sfarsitul lui Februarie iti vin si mostrele de cobre de carbon ( vreo 5 buc.) pentru ca inca nu sunt gata.
Acuma intrebarea mea este, senzorii vin cu mostrele de cobre sau o sa ajunga la sfarsitul lui Martie, ultima data inaintata de tine ?
Le emisiunea de luni a lui Tibi ai zis la un moment dat ca la sfarsitul lui Februarie iti vin si mostrele de cobre de carbon ( vreo 5 buc.) pentru ca inca nu sunt gata.
Acuma intrebarea mea este, senzorii vin cu mostrele de cobre sau o sa ajunga la sfarsitul lui Martie, ultima data inaintata de tine ?
- Dan Mitranescu
- Partener
Daca am scris undeva de sfarsitul lui martie am gresit ( nu stiu unde ) . Este vorba de sfarsitul lui februarie - inceputul lui martie. Aici intra avertizorii .bradlly scrie:Dan ai inaintat in acest topic 2 perioade posibile de venire in tara a noilor senzori : sfarsitul lui Februarie si sfarsitul lui Martie.
Cobrele vin ceva mai repede , cu DHL-ul .Nu au reusit sa le puna in containere acum o luna ... Problema este ca vin decat mostrele si dupa primirea OK-iului din partea noastra intra in productie . De facut le fac in cateva zile , dar nu stiu cat o sa mai dureze trimisul in tara ... O luna , poate si mai bine ...
cu proiectarea unui produs dureaza cel putin 6 luni , productia se face relativ repede (dar trebuie un minim order ,ceva gen 500- 1000buc )dar inainte de a comanda este musai necesar sa testezi si sa vezi produsul care poate suporta modificari in functie de pretentii si cerinte calitative , apoi vine ultima etapa si anume transportul - care este undeva intre doua si trei luni .
Daca stam putin si analizam cele mentionate mai sus , ne dam seama ca Dan lucreaza la aceste cobre si senzori cam de prin februarie -martie 2012 .
Un pescar mai batran imi spunea mereu atunci cand nu tragea : RABDARE SI TUTUN VIO , RABDARE SI TUTUN , si mai avea una : LUCRU BUN LA 9 LUNI .
Daca stam putin si analizam cele mentionate mai sus , ne dam seama ca Dan lucreaza la aceste cobre si senzori cam de prin februarie -martie 2012 .
Un pescar mai batran imi spunea mereu atunci cand nu tragea : RABDARE SI TUTUN VIO , RABDARE SI TUTUN , si mai avea una : LUCRU BUN LA 9 LUNI .
eu de asta m-am speriat !!!Dan Mitranescu scrie:Modelul este la vanzare , dar cu alte sunete ( modelul 2012 ). Statia preia sunetele de la avertizori chiar daca acestia sunt setati diferit. Varianta cu sunetele prezentate in clip apare la sfarsitul lui martie 2013.joker_unu scrie:Multumin D.Dan.Suna foarte bine si e fain la modelul asta de avertizori ca statia suna precum avertizorul.Sa pastrat si chestia asta nu?Si statia e putin mai mica?
Pe cand la vanzare?
- Dan Mitranescu
- Partener
Am gresit eu ... De sfarsitul lui februarie era vorba .bradlly scrie:eu de asta m-am speriat !!!Dan Mitranescu scrie:Modelul este la vanzare , dar cu alte sunete ( modelul 2012 ). Statia preia sunetele de la avertizori chiar daca acestia sunt setati diferit. Varianta cu sunetele prezentate in clip apare la sfarsitul lui martie 2013.joker_unu scrie:Multumin D.Dan.Suna foarte bine si e fain la modelul asta de avertizori ca statia suna precum avertizorul.Sa pastrat si chestia asta nu?Si statia e putin mai mica?
Pe cand la vanzare?