Barca energoteam vs barca kingfisher
Barca energoteam vs barca kingfisher
Vreau sa imi iau barca zilele astea si sunt in dubiu. Concret m-ar interesa pareri despre cele 2 barci enego de 235 si king fisher de 240 ambele cu placa de motor. Daca exista persoane care au avut contact cu cele 2 barci as fi recunoscator daca ar impartasi pareri.
Multam !!
Multam !!
Re: Barca energoteam vs barca kingfisher
SALUT
Si eu sunt interesat sa achizitionez o barca pneumatica si sunt in aceeasi situatie ca si tine.Daca intre timp ai aflat ceva te rog sa ma contactezi si pe mine daca vrei.
Sincer eu cred ca nu se merita sa cumparam barci la un pret asa mare si de aceea am zis sa ma contactezi daca gas ceva mai ieftin(ceva de genu rusesc)
multumesc mult si pescuit placut
Si eu sunt interesat sa achizitionez o barca pneumatica si sunt in aceeasi situatie ca si tine.Daca intre timp ai aflat ceva te rog sa ma contactezi si pe mine daca vrei.
Sincer eu cred ca nu se merita sa cumparam barci la un pret asa mare si de aceea am zis sa ma contactezi daca gas ceva mai ieftin(ceva de genu rusesc)
multumesc mult si pescuit placut
- florin mirea
- membru activ
Salut eu si Dan Mitranescu avem cite o barca Kingfiser de cel putin 5 ani si se comporta forte bine.mini_mic scrie:Vreau sa imi iau barca zilele astea si sunt in dubiu. Concret m-ar interesa pareri despre cele 2 barci enego de 235 si king fisher de 240 ambele cu placa de motor. Daca exista persoane care au avut contact cu cele 2 barci as fi recunoscator daca ar impartasi pareri.
Multam !!
am inteles ca aceste barci kingfisher sunt foarte bune dar nu-mi permit sa-mi iau una acum asa ca as dori daca ma puteti ajuta sa achizitionez una ruseasca sau dintr-un material asemanator.Din cate am vb si cu alti colegi pe alte forumuri am inteles ca acestea ar fi cele mai bune (calitate-pret)
Sunt bune cele ruseseti insa nu sunt facute din material asemanator cu kingfisher sau energo. Materialul este cauciuc panzat care se poate intepa, dar mai ales care face crapaturi la soare. Si eu am vrut sa imi iau ruseasca dar am renuntat in timp.cat2007 scrie:am inteles ca aceste barci kingfisher sunt foarte bune dar nu-mi permit sa-mi iau una acum asa ca as dori daca ma puteti ajuta sa achizitionez una ruseasca sau dintr-un material asemanator.Din cate am vb si cu alti colegi pe alte forumuri am inteles ca acestea ar fi cele mai bune (calitate-pret)
P.S inca nu m-am hotarat
de barca BIC 252 SAU 245 ce parere aveti?credeti ca o pot folosi pe dunare fara sa am probleme cand trec pe vreme rea sau cu valuri ceva mai mari?
Din poza aia pare a fi o barca stabila...acum ce sa zic...incomoda e sigur ca trebuie sa o cari pe portbagaj etc. Eu m-am hotarat imi iau o barca de pe ebay. O sa incerc sa revin cu poze cand imi vine.cat2007 scrie:de barca BIC 252 SAU 245 ce parere aveti?credeti ca o pot folosi pe dunare fara sa am probleme cand trec pe vreme rea sau cu valuri ceva mai mari?
Eu am barca ruseasca de 4 ani si nu am probleme cu ea dar trebuie sa recunosc ca am mare grija de ea - dupa fiecare pescuit am lasato sa se usuce bine, am sterso si am dato cu pudra de talc inainte de a o stringe.
barcile chinezesti de la intex nu va plac?
eu am 2 si mi se par destul de bune am una de 2 pers si una de 4 pers aia de 2 pers o am de 1 an [vreo 12 iesiri] si am unflat-o zilele trecute sa-i bag pudra si nu i-mi mai venea sa o desumflu aia de 4 are numai o iesire si e prea mare sa o umflu in casa
eu am 2 si mi se par destul de bune am una de 2 pers si una de 4 pers aia de 2 pers o am de 1 an [vreo 12 iesiri] si am unflat-o zilele trecute sa-i bag pudra si nu i-mi mai venea sa o desumflu aia de 4 are numai o iesire si e prea mare sa o umflu in casa