Vestile despre Chitila nu sunt prea roz Caramba, uite o postare de pe un alt forum :
"Unde am ajuns oameni buni?
Am fost pe malul lacului de la chitila si am vazut peste 100 de jepcari, vreo 5 barci care intindeau plase, vreo 3
dezbracati cu halau prin apa. La un moment dat, uimit de peisaj m-am oprit langa un tip gen de varsta mea(23-25) care
dadea la japca, si-l intreb:- ce-i aici prietene? El: au dat drumu la apa si tot pestele e aici in groapa. Eu: si? El:
si toata lumea e pe el, da nu prea mai e d\ ala mare ca l-au luat altii de ieri...in timpul asta prinsese 3 carasi cat
pachetul de tigari, pe care-i arunca inapoi in balta. Eu l-am intrebat : da de ce arunci pestele inapoi in garla? El
zice c&r.....Eu, ii zic: da tu chiar crezi ca pestele asta mai are vreo sansa sa traiasca?? Nu vezi ca-i cu matele p\
afara? El: traieste, traieste ca-i caras.... Asta e rezistent...
Unde s-a ajuns oameni buni?? Chiar asa sa-si bata joc de peste? Daca dadea la japca de foame ziceam aia e.. N-are omu
ce manca. Da acolo erau oameni cu masini scumpe, lansete adevarate si pretentii de pescar.
Am vorbit cu un militian de la locala si mi-a zis: stim, dar nu avem ce face pt ca lacul va fi oricum secat....bla bla "
MLDD