avertizori ET 200+
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: avertizori ET 200+
Mada , nu ii dau pe bucati decat in momentul in care sunt clienti pentru toti . Momentan ar fi vanduti cel galben si verde catre tine , cel albastru catre Daniel .
daca vrea cineva senzorul rosu si statia , ii vand pe bucati . pe bucata pretul este de 100 lei pentru fiecare senzor si 100 lei statia .
daca vrea cineva senzorul rosu si statia , ii vand pe bucati . pe bucata pretul este de 100 lei pentru fiecare senzor si 100 lei statia .
valabil tot setul pentru numai 500 lei sau individual senzorul rosu si statia -200 lei .
nu are nevoie nimeni de un senzor si o statie??? ...mai este un pic si vine primavara
SA PESCUIM BINE !
ultima propunere : tot pachetul 450 lei sau individual 150/bucata
mai este valabil anuntul?
mai este
nu doreste nimeni ????????????????? grabiti-va , va rog , nu de alta dar vreau sa-mi cumpar senzori hakuyo cu sunete de delkim
Buna,
Ofer 400 Ron si platesc eu transportul.
Ofer 400 Ron si platesc eu transportul.
Mai ai senzorii de vânzare ?Ofer 400 leivioril scrie:am revenit cu poza
ii mai am , dar la 400 lei nu beneficiati de cutia lor . detaliile de livrare va rog sa le lasati pe pm .
Mai sunt valabili?Cat au fost folosiți ?
vezi topicul de la inceput si ai sa observi detaliile .
au fost folositi cam 4 partide de pescuit , sunt ca noi , au garantie .
au fost folositi cam 4 partide de pescuit , sunt ca noi , au garantie .